Şimdi Ara

masa üstü bilgisayar üzerinden tv ye internet baglantısı nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar interneti yan komşudan EWN-689N 300MBPS ÇİFT ANTENLİ KABLOSUZ USB ADAPTÖR bu cihazla pc de bağlanıyorum tv kablosuz ağı görmüyor veya bağlanıp hemen kopuyor pc den tv ye internet i nasıl bağlarım kablolu veya kablosuz nasıl bağlanırım geçici bir bağlantı istemiyorum gerekirse almam gereken bir cihaz varsa alayım bana bi yardımcı olurmusunuz sevgi ile kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xphayalet -- 2 Ağustos 2014; 12:52:46 >

• adaptör ile aldığınız sinyal kuvvetlimi? modem ile tv arasında tahmini ne kadar mesafe var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

adaptör ile aldığınız sinyal kuvvetlimi? modem ile tv arasında tahmini ne kadar mesafe var?

adaptör ile aldığım sinyal kuvvetli ful çekiyor tv ile modemin ararındaki mesafe yan komsu 10m veya biraz daha hazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xphayalet -- 3 Ağustos 2014; 11:58:38 >
  • tv'nin kablosuz bağlanma özelliği var ise linkteki cihazı alarak komşunuzdaki wireless sinyali evin içine çok basit bir şekilde güçlendirip dağıtabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-n-kablosuz-wall-plug-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd501264&categoryId=60004516

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

tv'nin kablosuz bağlanma özelliği var ise linkteki cihazı alarak komşunuzdaki wireless sinyali evin içine çok basit bir şekilde güçlendirip dağıtabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-n-kablosuz-wall-plug-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd501264&categoryId=60004516

sorunu hallettim burada paylaşıyorum bu sorunla karşılaşan olursa diye çok basıt aslında zaten bir adebtör kullanıyorum yuklemiş oldugum bu programla internet paylaşımı yapmaya başladı Connectify Hotspot gerçi bu program hakkında pek bişey bilmiyorum kullandıkca kotadan yıyormu bu konuda bi aydınlatırsanız iyi olur teşekkürler öneri için sevgi ile kal

• internet kotalıysa kotadan düşer kullanımınız. sınırsızsa kota diye birşey olmaz zaten. connectify için bilgisayarın sürekli açık kalması gerek tv kullanırken. bu yönden pek iyi değil. yani sadece tv'de net kullanmak için bilgisayar açık kalacaksa elektrik sarfiyatınıda hesaba katın. orta vadede astarı yüzünden pahalıya çıkabilir bu durumda. 50-60 liralık aleti almamak için daha fazla elektrik parası ödemek durumunda kalabilirsiniz, bilginiz olsun.

• quote:

internet kotalıysa kotadan düşer kullanımınız. sınırsızsa kota diye birşey olmaz zaten. connectify için bilgisayarın sürekli açık kalması gerek tv kullanırken. bu yönden pek iyi değil. yani sadece tv'de net kullanmak için bilgisayar açık kalacaksa elektrik sarfiyatınıda hesaba katın. orta vadede astarı yüzünden pahalıya çıkabilir bu durumda. 50-60 liralık aleti almamak için daha fazla elektrik parası ödemek durumunda kalabilirsiniz, bilginiz olsun.

dediklerinizde haklısınız bu önerdiginiz çihazı alaçagim zaten bilgisayarı her zaman acık birakmanın mantıgı yok teşekkür ediyorum verdiginiz bilgi içn sevgi ile kalın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk mesaj yazdığımda alsaydınız daha ucuzdu. O günkü fiyatı 54TL idi. Şimdi zam yapmışlar, 76TL olmuş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.