Şimdi Ara

Marvel vs Capcom 3 Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: namdar

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox_123

Oyun Çok Kolaymış. Benimde Beklentilerimin Aşağısında. Ve Katılıyorum Mortal Combatın Yeni Bir Oyunu Çıkarsa Street Fighter 4 Bizim İçin Geçmişte Kalacak

O kadar eminmisin? 20 yıldır millet sıkılmadı oooryuken çekmekten aduket atmaktan :) ve eğer mortallar serinin ilk 4 oyunu gibi olmamaya devam ederse ben sana bi 20 yılın daha garantisini verebilirim street fighterı insanların bırakmayacağından:)

Capcom Street Fighter IV ile yılların dövüş oyunları kategorisine yeni bir boyut ve yenilik getirdi. (stabil oynanış + pastelsi hoş grafikler vb.) Bunu kimse inkar edemez. Namco Bandai Tekken serisini bozdu. Midway Mortal Kombat'ı yerin dibine soktu. SNK Playmore desen The King Of Fighters gibi bir efsaneyi hiç etti. Daha saymakla bitmez bunun örnekleri...

Bu nesilde Capcom Street Fighter IV ile kendini kanıtladı. Şuan en çok oynanan dövüş oyunu hiç tartışmasız Street Fighter IV'dür. (hatta Super versiyonu diyelim aslında)

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Capcom Street Fighter IV ile yılların dövüş oyunları kategorisine yeni bir boyut ve yenilik getirdi. (stabil oynanış + pastelsi hoş grafikler vb.) Bunu kimse inkar edemez. Namco Bandai Tekken serisini bozdu. Midway Mortal Kombat'ı yerin dibine soktu. SNK Playmore desen The King Of Fighters gibi bir efsaneyi hiç etti. Daha saymakla bitmez bunun örnekleri...

Bu nesilde Capcom Street Fighter IV ile kendini kanıtladı. Şuan en çok oynanan dövüş oyunu hiç tartışmasız Street Fighter IV'dür. (hatta Super versiyonu diyelim aslında)

Aslında haklısın ama ben sf4 deyince böle daha öncekiler gibi 2d mükemmel grafikler beklerdim aslında.sakın yanlış anlama olmasın sf4 ve ssf4 den çok memnunum ama bu ikisi sf ex4 ve sf ex plus diye çıksaydıda asıl sf 4 , sf 3 serisindeki gibi ama tabi çok fazla bir grafiksel farkla çıksaydı çok daha manyak olmazmıydı sence??:) ama şu anki haliylede çok güzel tabiki sf4 ve ssf 4.

• bence gayet güzel bir oyun olmuş sadece rakip sıçradığında kendi oyuncunun gözükmemesi kötü gibi ses olarak güzell yapmuşlar işte bi 7 puanlık bir oyun olmuş
  • bu kadar az hareketin olduğu bir bir oyun görmedim adamlar sadece tekme ve yumruk atıyor bir de 3 tane komboları var başkada bir şey yok (dante hariç dante deki kadar hareket hiç birinde yok ).sıkıcı bir oyun...
  • Marvel vs Capcom 3de eski serileri gibi sykıcı 1 yapıda olucagını tahmin ediyordum ,yanılmamışım biz bu tür oyunlara ( Salla Pati) diyoruz :D karakteri ve hareketlerini bilmenize gerek salla pati herhangi kendinizce butonlara bazmanız arkadşınızı yenmeniz için yeterli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction
    Oyuna ilk başlarda güzel diyordum ama zamanla sıkıcı bir hal alıyor oynaması.

Benim için uzun soluklu bir oyun olmadı malesef. Super Street Fighter IV'e devam şimdilik.

Nisan'da da Mortal Kombat 9 çıksın o zaman işte olay bitecek. :)

mk9 tutarmı tutmazmı orasıda blinmez ama videoları oldukça etkileyici . Marvel almakdan vaz geçtim :) Ssf4 vazgeçilmez.
  • Şu oyunu bilmeyenlerin yorumları öldürüyor beni. Oyun ne basit bir oyun nede az hareket var. Oyunu oynamı bilmiyorsunuz oynayamıyorsunuz yorumlar yapıyorsunuz.

Oyunu sallayarak adam yenilir diyenler, gelsinler benimle bir kapışşınlar bakalım. Çok merak ediyorum sallayarak nasıl adam yeniliyormuş Hiçbir oyunda sallayarak bilen bir adamı yenemezsiniz. İki tane bilmeyen adam olur, 2 kişi kör dövüşü oynarsınız bu oyunu.
  • Ken,strider hiryu ,jin ve bir çok degerli dövüşçü oyunda yok alıp paranızı boşuna çöpe atmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: haganeno

Off gözlerim yanıyor bu ne :S !!!!! Oyun degil renk cehennemi :(

normal bence. grafikler çizgi roman gibi
  • Ustalaşması diğer dövüş oyunlarından daha zor olduğu için tam hakkı verilmeyen bir oyun oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.