Şimdi Ara

Marvel vs Capcom 3 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir oyun olsaydı kolay olması iyi olurdu. ne bu ya sf yi sadece krallar oynar gibisinden bişey oluyor zor olduğu zaman
  • Hacı Sonufena :D
  • güzel oyuna benziyor ama dövüş oyununu nereye kadar oynayabilirsinki biyerden sonra sıkacak 2 3 gün sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: namdar

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyuna ilk başlarda güzel diyordum ama zamanla sıkıcı bir hal alıyor oynaması.

Benim için uzun soluklu bir oyun olmadı malesef. Super Street Fighter IV'e devam şimdilik.

Nisan'da da Mortal Kombat 9 çıksın o zaman işte olay bitecek. :)

iyimserliğini samimiyetle paylaşmak istiyorum ama mortal kombat 4 ten sonra çıkan tüm mortallar aynı bu şekilde iddialı reklamlarla çıkıp 2-3 sefer bitirildikten sonra köşede unuttuğun kötü oyunlar olarak çıktılar umarım bunda olayı değiştirirler ama bakınca koşma yok yahu koşmasız mortalmı olur dimi??:)

Ne bitiriyon birader single player mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

çöp nokta

Dövüş oyunlarından zerre anlamayan üye alert üç nokta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

quote:

Orijinalden alıntı: namdar

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyuna ilk başlarda güzel diyordum ama zamanla sıkıcı bir hal alıyor oynaması.

Benim için uzun soluklu bir oyun olmadı malesef. Super Street Fighter IV'e devam şimdilik.

Nisan'da da Mortal Kombat 9 çıksın o zaman işte olay bitecek. :)

iyimserliğini samimiyetle paylaşmak istiyorum ama mortal kombat 4 ten sonra çıkan tüm mortallar aynı bu şekilde iddialı reklamlarla çıkıp 2-3 sefer bitirildikten sonra köşede unuttuğun kötü oyunlar olarak çıktılar umarım bunda olayı değiştirirler ama bakınca koşma yok yahu koşmasız mortalmı olur dimi??:)

Ne bitiriyon birader single player mı

Yahu anca işte o kadar oynatıyordu kendini, ben eski mortalları günlerce haftalarca aylarca oynadığımı hatırlıyorum:) kombosunu finishlerini şusunu busunu yapıp iyice öğrenene kadar...Bu son çıkanlarda (mortal5-6-7-8) anca işte sevdiğin adamlarla 2-3 kez bitirip attık köşeye,ne kombosu zevkli idi ne oyun tarzı...Bakalım umarım bu son çıkan kendini oynatır:)

• eski marvel vs capcomlara göre çok kötü bir oyun
    super street fighter 4 daha süper yani
    ve beklediğim gibi çıkmadı videolardaki görüntüyle alakası yok
  • Çoğu kişi oyunun kof çıktığını düşünmeye başladı. Bu konuda yalnız olmadığımı görmek sevindirici. :)
  • Eski Marvel vs Capcomlarda da hareket yapmak çok kolaydı. Tek tuşla aduket yapınca (farklı tuşla) direk özel hareket falan yapılıyordu. O yüzden bunu yazıp da puan kırmak biraz saçma olmuş...
  • arkadaşlar önceden bu videoları izleyebiliyordum ama şimdi izleyemiyorum nedeni ne olabilir mozilla kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Oynanış hızlı diye puan kırmak saçma olmuş. Oyunun tarzı böyle. Bu özellik eksi puan olarak değerlendirilemez.

+2011

oyunu inceleyen aslında karpuzcu olmalıydı. Aslında oyunu inceleyenlerin incelediği oyunu çok iyi bilmesi lazım
    Oyunda hız var diye kırmak, senaryo aramak vs. hangi akla hizmet ?? ??? Arcade oyun bu

quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

arkadaşlar önceden bu videoları izleyebiliyordum ama şimdi izleyemiyorum nedeni ne olabilir mozilla kullanıyorum

Chrome kullan java ve flash problemlerinden otomatikman kurtulmuş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 12 Şubat 2011; 13:04:33 >
  • Arkadaslar afedersiniz ama oyun hızlı diye puan kırdığımı nereden çıkardınız? Oyunun sadece hızlı olduğunu ve SF 4 gibi bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayacaklarını belirttim. Nitekim de öyle olmuş.

Hikaye olayına gelir isek; Arcade oyun olduğu hikayesi olmayacağı manasına gelmez. Önümüzde çok iyi bir SF ornegi var. Oyun çıkmadan önce wesker ile magneto'yu bile RE deki virüsü için kapışırken gördüğümüz iddialı videolar gördük. Haa bu videolara rağmen 2 sayfalık hikaye sizi tatmin ettiyse birsey diyemem tabi. Ama beni kesinlikle tatmin etmedi. Sonuçta insanlar bu oyuna 50-60$ verecek be buna değmesi lazım. Zira oyunun bircok artıları olduğunu da incelemede bahsediyorum zaten;)

Gerci karsinizdaki işi elestirmek yerine "karpuzcu" demek niyetinizi belli etmiş ama........

Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Beklediğim gibi çıkmadı
  • PracticeMan

İyi dileklerin için çok sağolasın.

İncelemeyi yapan arkadaşın eline sağlık.

İncelemede bir kaç yere değinmek istiyorum.

Rastgele ataklarla bilen bilmeyenin ayrılmadığını söylemişsiniz.

Rastgele ataklarla bilen birini bu oyunda yenmenize imkan yok. Merak edenler psn veya live verip öğrenebilirler

Oyundaki karakter sayısına + verip, oyunun klasikleşmiş genel dinamiklerine - vermeniz benim dikkatimi çekti. Oyundaki kamera sistemi, ve kombo+asist+süper gibi kombinasyonlara yani karmaşıklık dediğiniz oyunun ilk serisinden beri var. Oyunun stili bu şekilde. Bence özünü koruyarak, fanlarını üzmemişler.

Eğer psn den oynayacak arkadaş bulamassam, xbox360 ile devam edecem bu gidişle Xbox360 Joypadi ile oynamak zor valla

Bu arada oyundaki tek eksik, karakter sayısının azlığı hele hele zevkle oynanacak karakterlerde az olunca, daha da bi aza düşüyor karakter sayısı.

Daha önceden Marvel vs Capcom serilerini oynanamış arkadaşlar, oyunu denemelerini tavsiye etmem, sıkılacaklardır. Stil olarak ne SF ye ne de başka bir oyuna benzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 12 Şubat 2011; 15:12:11 >

• marvel vs capcom+kadir inanır 3 diye koy bu oyunu çıktığı günde almassam:)
    şakaydı oyun cidden berbat bulletstorm ve mk yi bekliyoruz
  • Bu oyun ayın 18'inde çıkmayacakmıydı?
  • oyun xbox ta var çıktı 3gb mı ne psn oyunu tam
  • mk9 u beklıyoruz....... çok daha iyi olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

PracticeMan

İyi dileklerin için çok sağolasın.

İncelemeyi yapan arkadaşın eline sağlık.

İncelemede bir kaç yere değinmek istiyorum.

Rastgele ataklarla bilen bilmeyenin ayrılmadığını söylemişsiniz.

Rastgele ataklarla bilen birini bu oyunda yenmenize imkan yok. Merak edenler psn veya live verip öğrenebilirler

Oyundaki karakter sayısına + verip, oyunun klasikleşmiş genel dinamiklerine - vermeniz benim dikkatimi çekti. Oyundaki kamera sistemi, ve kombo+asist+süper gibi kombinasyonlara yani karmaşıklık dediğiniz oyunun ilk serisinden beri var. Oyunun stili bu şekilde. Bence özünü koruyarak, fanlarını üzmemişler.

Eğer psn den oynayacak arkadaş bulamassam, xbox360 ile devam edecem bu gidişle Xbox360 Joypadi ile oynamak zor valla

Bu arada oyundaki tek eksik, karakter sayısının azlığı hele hele zevkle oynanacak karakterlerde az olunca, daha da bi aza düşüyor karakter sayısı.

Daha önceden Marvel vs Capcom serilerini oynanamış arkadaşlar, oyunu denemelerini tavsiye etmem, sıkılacaklardır. Stil olarak ne SF ye ne de başka bir oyuna benzer.

Merhaba, Street Fighter serisini fena oynamam, çokta severim. SF ustası olan birçok arkadaşımda var. Tek bir tuşla beni yenebilen arkadaşlarım da var mesela..... Onları MvC3'te paldır küldür yendiğimi söyleyebilirim.

Oyunda karakter sayısı bana göre yeterli düzeyde. Ha MvC 2'de çok daha fazlaydı ama 38 karakter bir dövüş oyunu için çok iyi bir sayıdır. Oyunun klasikleşmiş dinamiklerine ise eksi vermiyorum. Oyun fazlasıyla MvC ve SF arasında kalmış. Bu beni olduğu kadar ve oyunu oynayan birçok kişiyi memnun etmemiş. Zira eski MvC serilerinde bu denli bir karmaşa yoktu. Çünkü grafik stili çok farklıydı. Hız konusuna gelir isek, serinin her oyunda oynanış olarak eksiye gittiğini düşünüyorum. Oynanış temellerine sadık kalınmış ama bu temeller yeni grafik stiline göre iyi uyarlanamamış ve bu durum bana göre oynanışı baltalayan en büyük usnurlardan birisi.

Bu serinin atası olan X-Men vs SF bana göre bu konuda en iyisi idi. Bilmiyorum oynadınız mı? Oynadıysanız eminim ne demek istediğimi anlayacaksınızdır. Bu oyunun temellerine sadık kalmak yerine, yapımcıların oyunu SF'ye benzetmeye çalıştıkları ama beceremediklerini düşünüyorum.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.