Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapacak bir şey yok bu durumda. Ekonomi bu halde iken zaten fiyatlar doğal. Us veya endenozya psn uygun olur ama Türkiye ye katkısı olmaz. Zaten euro üzerinden çalışan bir psn den alsanız yine aynı fiyata gelir.

Bu durumda kutulu almak en mantıklısı. Dijital alacaklar ise 300 TL veremeyecekseler oyunu bir iki ay sonra indirimden alırlar. Maalesef bu duruma düştük. Eğer fiyatlar bu şekilde artarak giderse Ps5 i hemen almayın. Oyunlar zaten 400-450 den çıkar. 2 yıl bekleyin o 2 yılda çıkmış oyunlar o süreç içinde düşer. 100-120 liraya alırsınız. Milletin 2 yıl önce oynadığı oyunu biz 2 yıl sonra oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 4 Nisan 2018; 22:53:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler.

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]
  • Yok ben 60 euro nun ederini yazdım o gün geldiğinde 60 euro 300 tl yi geçecektir

• "Satilik ps4 "

Boyle oyun fiyatina bende konsol sevdamdan vazgeciyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunun normal sürümünü 300 tl ye deluxe sürümünü de 340 tl gördüğüm an ps4 aldığıma pişman oldum. Yeminlen ps4 ü satasım geldi.
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Onu kast ettiyseniz haklısınız hocam. Doğrudur geçer mi geçer valla.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]

• Konsolu satasım geldi.Ciddi ciddi satmayı düşünüyorum.Gow ve detroiti oynadıktan sonra..

• Fiyati haricinde güzel oyun :D

Yeni gifler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 4 Nisan 2018; 23:13:35 >

• sony oyunları 300 tl olduysa ubi ve ea yeni oyunlarından rekor fiyatlar bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 4 Nisan 2018; 23:18:29 >
  • Hocam yakın zamanda The crew 2 çıkıyor. 400 ü görürüz.

• Gerçek dünyada 60 Euro'nun 290₺ olduğu bir ülkede yaşarken PSN'de oyunun fiyatı 300 diye diye sövmek iyiymiş.

Sövülecek yer, kişiler belli.
  • İndirimde kardeşlikle alırım sorun olmaz

• Benden 200 lira üstü oyunlara zırnık çıkmaz. İstediği kadar olsun. God of war bunun dışında. Fakat spiderman, days gone, metro, red dead redemption 2 yi indirim dışında almam. 120-150 civarında anca alırım. Düşene kadar da beklerim. Zaten önceden oynamadığım oyun yığılı. Onlara şans veririm fiyatlar istediğim düzeye gelene kadar. Artık fiyatlar çizmeyi aştı.

• vay babayın kemiğine 300 ne ya mart 2019 da oynuycaz desenize :D
  • Dünya için çıkış tarihi: 7 Eylül 2018

.

Türkiye İçin Çıkış Tarihi: 2018 sonu Yılbaşı İndirimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 4 Nisan 2018; 23:46:3 >
  • Hocam 5 sen ve sağlayacaklarsa direk tr psn i kapasınlar diğer yerlerde aynı hesaba geliyor ben doğru bulmuyorum

Bu kur a bahane bulmalarını 249 felan olmalıydı kur arttıgi için ama 299 nedir

• geçen god of war konusunda kardeşlik yapmayan maldır diyen bir arkadaş vardı o an bende kızmıştım ama şimdi hak vermeye başladım bu fiyatlar ne ya konsol kaç para zaten şaka gibi
  • Kur dan sonra birde dijital ürüne KDV çıktı başımıza hayır kör topal bir oyun hobimiz var onuda bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar saolsunlar :)

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.