Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence oyunun kapağı şimdiye kadarki çıkan PS4 oyunlarının içindeki en iyi kapak.

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Nisan 2018; 20:15:29 >
  • tr sub olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merigold

tr sub olur mu?

Kesin olur. En önemli PS4 oyunlarından birisi.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    sana şöyle söyleyeyim, sırf bu oyun için ps4 aldım olmassa çok büyük hayal kırıklığımina uğrarım

• Ileride pc ye cikacak mi yada portlanirmi baskalari tarafindan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Ileride pc ye cikacak mi yada portlanirmi baskalari tarafindan ?

Hayır çıkmayacak... Bunun cevabını Insomniac Games, Twitter'da "Never" olarak verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Nisan 2018; 20:36:7 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    yapımcı daha bugün NEVER dedi kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Bence oyunun kapağı şimdiye kadarki çıkan PS4 oyunlarının içindeki en iyi kapak.

Detroit'e kapak yapan denyolar görsün. Minimalist, efsane bir cover. Açıkça oyunu mükemmel temsil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 4 Nisan 2018; 20:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: major

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Bence oyunun kapağı şimdiye kadarki çıkan PS4 oyunlarının içindeki en iyi kapak.

Detroit'e kapak yapan denyolar görsün. Minimalist, efsane bir cover. Açıkça oyunu mükemmel temsil ediyor.

Detroit'in kapağı aşırı kötü. Kutulu alacak olan varsa bile vazgeçer, gider dijital alır. O da, gelmiş geçmiş en kötü kapaklar arasında zirveye oynar

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Orada xboxa never demis. Pc ye de mi never dedi ? Bir de neden cikarmiyorlar extra gelir olmaz mi ?

• Yapımcı firmaya falan faceden falan mesaj atan yok mu dostlar onlar cevaplıyor Türkçe altyazı olup olmadığını.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Orada xboxa never demis. Pc ye de mi never dedi ? Bir de neden cikarmiyorlar extra gelir olmaz mi ?

PC'ye ayrıca demesine gerek yok. Oradaki never, bu oyunun daima exclusive olacağını anlatan bir never PlayStation'a özel bir oyun. Kısaca, diğer platformlara çıkmayacak diyor.
    PC'ye çıkacak olsa ileride de PS4'de EXC olmaz zaten. Gelecekte de gelmez yani. Anlaşmalı zaten adamlar. Boşuna beklemeyin eğer bekliyorsanız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

sordum anında ps türkiyeye türkçe olup olmayacağını bu arada şimdi farkettim buda cuma günü çıkıyor sony oyunları neden hep cuma günü çıkıyor aceba

Sony gibi mübarek bir firmanın zaten cuma günü cikartmaması acayip olurdu.Muhterem Sony e saygılarımı sunuyorum

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Su eski spiderman 2 oyununu oynamisdim en son. Boganin oldugu doktorun oldugu oyunu. Simdi gorunce belki oynarim demistim neyse artik

• 300 tl... NAsıl söveceğimi şaşırdım artık

• Pre-order açılmış muazzam fiyattan. Bu fiyat türkçe dublaj da geleceğinin kanıtı olabilir.

Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/j0vxbu

• Dolar güncellemesi geldi psn’ye dolara sövün. Ne güzel uzun zamandır düşük kurdan alıyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: splinterfalcon4798

n e v e r

SAVAGE

Bu oyun exc. oyun ve Sony anlaşma yapmıştır. Mümkün değil zaten pc ye gelmesi. Extra gelir pek olmaz. Pc tarafında korsan çok kullanılıyor ayrıca senaryo oyunları pc de ciddi olarak az satıyor. Özellikle ps4 e göre. Zaten pc den kazanacağı parayı Sony telafi etmiştir. O nedenle oynamak için ps4 şart.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.