Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.612
Cevap
61
Favori
78.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O grafikleri daha geliştirirler bence.

  • Grafikler kötü değil 4K videoda daha net anlaşılıyor ama Miles Morales oyununun çok da üzerine çıkmamışlar. Oynanış tarafında bir kaç farklı şey gördüm hoşuma gitti. Direklere asılarak sapan gibi fırlama mevzusu falan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 25 Mayıs 2023; 0:59:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Görüntüleri



    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]




  • Neredeyse 30 senelik Spider-man aşığıyım… Bunu söylemek istemezdim ama görünen köy klavuz istemez. En azından benim nazarımda…

    Şu zamanda bu kadar rezil kaplamalı simbiot kostümü tasarlamak büyük yetenek. Takdire şayan gerçekten.

    Gösterilen oynanışa hiç yükselemedim. Umarım tam oyun çok daha keyifli sürprizlerle çıkış yapar. Ben fragmandaki askiyon sekansını ilk oyundaki Raft hapishanesindeki Elektro’yu kovaladığımız sekansa çok benzettim. Keza aynı şekilde o, oyundaki en görkemli kovalamacalarından biriydi. Bu, devam oyunundaki en görkemli kovalamacalarından biriyse vah halimize.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafikleri rezalet olmuş.. PlayStation 4'ede çıkabilirmiş neden çıkarmamışlar anlamadım.. Hiç öyle dedikleri gibi PS5'in gücünü kullandıkları bir grafik göremedim ben açıkçası.. PS Plus'a ücretsiz verilince çerezlik olarak oynanır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k videosunu da izledim şimdi, Spider Man 2`nin grafikleri Miles & Morales seviyesinde. Tabii ki kötü değil ama ne bileyim insan daha iyisini bekliyor. Yani next gen oyun ama Miles & Morales`in üzerine hiç koyamamışlar gibi gözüküyor. Epey ilginç. Next Gen oyun güya. Bu açıdan epey hayal kırıklığı oldu. Cross gen olan AC Mirage daha iyi gözüküyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 25 Mayıs 2023; 1:35:30 >
  • Spiderman 2 videosu benim için yeterli ön siparişe çıksa da alsak hemen :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man 2'den ben de etkilenmedim, oyun olarak dolu dolu güzel bir oyun olacağı aşikar ama saf next-gen bir oyundan görsel anlamda beklentim daha yüksekti.


    Hani sorun bizde mi acaba diye düşünüyorum, yooo Alan Wake 2'nin görselliğinden gayet de etkilendim :)


    Hatta bazı yayıncılar Spider-Man 2 için 60fps çıkmayacak galiba falan demiş ama oyunun 60fps çıkmayacak bir görselliği yok bence... Miles Morales nasıl 60fps çıktıysa, bu da çıkar, performans modunda yine RTX'i kapatırlar.

  • MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]www.jedbang.com
    Symbiote Spider-Man Premium Format Figure
    https://www.jedbang.com/Symbiote-Spider-Man-Premium-Format-Figure.html
  • Oedon kullanıcısına yanıt

    Simbiyot kostümü beni de aşırı rahatsız etti. Aslında oynanıştaki geliştirmeler hoşuma gitti, grafikler de bana herkesin söylediği kadar yetersiz görünmedi ama o kostüm yok mu o kostüm… Hani en kötü simbiyot kostümünü tasarlama yarışması yapıp birinciyi oyuna mı aktardınız ne yaptınız?! Ayrıca dizaynı dışında kaplamaları da çok kötü göründü gözüme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asfalttan çıkan kum detayından anlaşılıyor ki çevre detayları iyi değil. Keşke tekrar revizyona gidilse de bu tarz hatalar giderilse.


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
  • -Grafikleri düzeltirler herhalde, o kadar takılmayın. bu video muhtemelen daha erken aşamada hazırlanmıştır, yeni değildir.


    -Symbiot kostüme de ayar çekerler ya da alternatif üretirler, o zaten çok kolay iş.


    -Videodaki aksiyon biraz yavandı ama zaten buralar oyunun ortaları bile değildir herhalde...


    bence en büyük sıkıntı saçma sapan bir karakter olan, her yerinden elektrikler çıkaran, görünmez olan miles morales'in oyunda çok fazla yer alacak olması olacak... bu karakter bende çakma spiderman hissi yarattığı gibi, spiderman'den daha güçlü olmasını da bir türlü kafamda oturtamıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 25 Mayıs 2023; 8:26:55 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    İlk oyunda gösterilenden daha düşük grafiklerle sunuldu oyun downgrade yemesin de bu grafiklere bile razıyız Miles konusuna katılıyorum Peter’ın symbiyottan kurtulması için çabalayacak muhtemelen. Sonra da ana düşman Venom zaten bu ikisi Venom’a karşı savaşacak ama umarım Miles’ı yöneterek Peter’la kapışmayız ha Siyah kostüm Peter’la Miles’ı tokatlasak güzel olurdu ama

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -Işıklandırmasından mıdır, oyundaki günün o saatinden midir bilmiyorum gerçekten grafiklerde bir gariplik söz konusu daha iyi bekliyordum. Oyun içindeki diğer saatlerde de grafik ve ışıklandırmaya bakmamız gerekecek.

    -Kovalamaca sahnesinde Peter'ın ağ ile sallanma animasyonlarının hepsi önceki oyundaki ile aynı hiç yeni animasyon yoktu o sekansta.

    -Symbiote kostümle olan dövüş sekansları gayet iyi gözüküyordu. Umarım dövüşte çok fazla çeşitlilik olur. Oynayanlar bilir, SpiderMan Web of Shadows oyununda çok çeşitli kombinasyonlar yapabiliyorduk. En az bu oyun kadar çeşitlilik olmazsa kötü olur gerçekten.

    -Harita daha da büyümüş, alçak binaların olduğu yerde gezinmek daha farklı olabilir. Süzülme mekaniği de iyi gözüküyor. Insomniacın şehirde gezinme, akıcılık konusunda bizi hayal kırıklığına uğratmayacağına eminim.

    -Kostüm konusuna takılmayın, oyundaki her kostümün symbiote varyantı olacak söylentisi var. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Ayrıca kostümde arka kısımda sanki V harfi gibi bir şekil var.

    -Bu oyunun daha karanlık bir yapısı olacağı söylenmişti aylar önce. Bu gösterilen videoda bu hissi pek alamadım ama tabi tek bu videoya bakarak bir çıkarıma varmak hiç doğru olmaz.

    Kısacası insomniac genel anlamda kimseyi üzmeyecektir. Çok sevdiğim bir firma kendileri. Çok iyi, muazzam bir şey olur mu bilemem ama kötü olmayacaktır. Az bir zaman var zaten çıkışa, sürekli yeni bilgiler alıyor oluruz. Pazarlama kampanyaları başlayacaktır artık. Eylülde çıkacak söylentisi var çünkü. Bakalım bekleyip göreceğiz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 25 Mayıs 2023; 9:54:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zerre nextgen görünmüyor ps4teki ilk spidermani ağzımız açık izlemiştik bu onun hemen hemen aynısı sadece renk paleti değişmiş çevrede daha bir sarımsı geldi bana oyun kesinlikle güzel olacaktır ama grafikleri asla ps5 ex seviyesinde değil.

  • Grafiklerden şikayet eden arkadaşlar 4k videosunu izlediniz mi? Gerçekten her sony oyunu öncesi leş grafikler diyip çıkıncada sus pus olunuyor. Grafiklerin kalitelisi sadece texture değildir.


    - Miles morales gerçekten saçma sapan aşırı op bir karater umarım çok fazla olmaz kontrolü.

  • Ooo şimdi oyunda 2 tane siyah örümcek var. Spider Miles and Gengsta Biçız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmin ettiğim gibi symbiote etkisindeki kötü Peter'ı bu dertten kahraman zencimiz Miles kurtaracak, belki oyunun sonunda peter ölür bile. Yine sjw soslu işler bizi bekliyor.


    Politik konular harici oyun güzel olacak gibi, yeni mekanikler eklenmiş. Oyun güzel gözüküyor, kötü diyen arkadaşlar 480p'de izlemiş olabilir.

    Beni korkutan konu Kraven, lizard, venom gibi çok fazla düşman var, ilk oyundaki gibi bossları harcamasınlar.

    Genel olarak ilk oyundan iyi olacaktır ama onun kadar yenilikçi olmayacaktır diye düşünüyorum.

  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

    Hocam Miles beyaz olmadığı için tabi ki daha güçlü gösterilecek, ne bekliyordun? Yıl 2023


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.