Şimdi Ara

Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Marvel's Midnight Suns - 'The Awakening' - Duyuru Fragmanı | PS5, PS4


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    When Hell awakens, only they can stop it. Rise up and join a darker order of heroes to defeat Lilith before the Darkhold is complete in this tactical RPG set in the darker side of the Marvel Universe. #DarknessFalls when Marvel's Midnight Suns arrives March 2022. Song: 'Enter Sandman' by Alessia Cara & The Warning from The Metallica Blacklist
    https://www.youtube.com/watch?v=fnZ_uFvCehQ

    -


    Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, Marvel's Midnight Suns'ın 7 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda mevcut.

    Marvel's Midnight Suns, Marvel Evreni'nin karanlık yüzünde geçen yeni bir taktik rol yapma oyunu. Şeytanların Annesi Lilith'in efendisini yeniden canlandırmasını ve dünyanın sonunu getirmesini engellemek için şeytani güçlere karşı savaşırken Iron Man, Wolverine, Ghost Rider ve Blade gibi ikonik kahramanlarla takım olun ve onların arasına katılın.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Marvels_Midnight_Sunsin_Cikis_Tarihi_Aciklandi-114004.htm


    -


    Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2022

    Tür: Tactical Role-Playing

    Dağıtıcı: 2K Games

    Geliştirici: Fraxis Games


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/329491-marvels-midnight-suns

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/marvels-midnight-suns


    Resmi Site: https://midnightsuns.2k.com/








  • Oyunu birkaç gündür oynuyorum, çok beğendiğimi söyleyebilirim. Duyurduklarından beri takip ettiğim bir oyundu. Bu tip; Marvel Ultimate Alliance, X-Men Legends, Justice League Heroes gibi süper kahraman takımı idare ettiğiniz oyunları ve serileri seviyorum, Midnight Suns da böyle bir oyun olduğu için beklentiyle girdim. Firaxis yine güzel bir oyun çıkarmayı başarmış, sadece güzel de değil işin aslı ağzına kadar içerikle dolu bir oyun resmen. Oyundaki ana kahraman Hunter ile beraber 12 farklı kahraman bulunuyor fakat ben hikaye odaklı gitmediğim için şu ana kadar sadece 8 tane açmış durumdayım.


    Oyunun ismi ve hikayesi 90'larda ortaya çıkan Midnight Sons grubu ve bu grubun hikayesini anlatan çizgi romanlara dayanıyor. Orijinal hikayede Ghost Rider, Lilith'in dirilip şeytani evlatları Lilinler ile beraber büyük bir tehdit yaratacağı görüsünü görmesi üzerine bu takımı kuruyor. Oyunun hikayesinde ise Lilith, Hydra tarafından uyandırılıyor ve dünyayı işgal etmeye başlıyor. Bu işgal karşısında bir süre çaresiz kalan kahramanlar çözüm yolu aramayı deniyor hatta grubu ilk kuran Johnny Blaze'e yani Ghost Rider'a bile gidiyorlar fakat o yardımcı olmayı kabul etmiyor. Sonrasında Lilith ve Hydra Sanctum'a saldırı düzenliyor ve kahramanlar ile burada çarpışıyorlar. Çarpışma Lilith'in Sanctum'a teşrife ile sonlanıyor ve Lilith kahramanların aklını ele geçirip onları kendi tarafına çekmek istiyor. Bu durum Scarlet Witch tarafından önleniyor ve bu sırada oyundaki Midnight Suns grubunun üyeleri sizi kurtarmaya geliyor. Scarlet Witch hariç herkes kurtuluyor fakat o ve Sanctum Lilith tarafından ele geçiriliyor. Kurtulan kahramanlar bir zamanlar cadı avlarının gerçekleştiği Salem'de bir manastırda buluyor kendilerini, burası oyundaki adıyla Midnight Suns grubunun ana üssü. Kurtarılan kahramanlar ve Midnight Suns grubu Lilith'in işgaline karşı somut olarak bir şeyler yapmak istiyor ve burada ana karakter Hunter'ın ortaya çıkışı gerçekleşiyor. Hunter karakteri Lilith'in kızı ve onu 300 yıl öncesinde alt etmiş, bunu yaparken kendisi de ölmüş. Kahramanlar ve ekibin üyeleri çözüm yolu olarak 300 yıldır ölü halde bulunan Hunter'ı geri getirmeyi deniyor ve bunu başarıyor da. Bu noktadan sonra oyun Hunter ve etrafında toplanan kahramanların Lilith ile mücadelesini ve bu esnadaki ilişkileri üzerine kurulu oluyor.


    Oyunda her kahramanın kendi destesi bulunuyor. Her mücadelede karakterleriniz 8 karttan oluşan desteleriyle mücadele ediyor. Oyundaki kartlar 3 farklı sınıfa ayrılmış durumda; Attack, Skill ve Heroic. Bu 3 farklı türden oluşan kartlarla bir deste oluşturuyorsunuz ve bu destelerle, 3 kahramandan oluşan ekibinizde bir sinerji yaratmaya çalışıyorsunuz. Attack kartları adından da anlaşılacağı üzere saldırı üzerine yoğunlaşmış kartlar, bunlarla düşmanlara saldırıyor heroism isimli bir puan kazanıyorsunuz. Heroism size Heroic kartları kullanma şansı sunuyor, her heroic kartının belli bir heroism bedeli var eğer buna sahip değilseniz o kartı kullanma şansınız olmuyor. Heroism kartları attack kartlarından çok daha etkili kartlar fakat doğru şekilde kullanmadığınız zaman anlamını yitiriyorlar. Skill kartları ise daha çok pasif avantajlar sağlıyor ve çok farklı şeyler sunabiliyor. Örneğin elinizdeki heroism'i ikiye katlayan, çevre hasarının verdiği hasarı güçlendiren, belli bir durumda olan düşmana daha çok hasar vermenizi sağlayan, takım arkadaşınıza can vermenizi sağlayan birçok örneği bulunuyor, bu kartları mantıklı bir şekilde kullanırsanız sinerji oluşturmada ciddi katkıları oluyor. Kartların verdiği durum etkileri de var; kanama, zayıflatma, güç kaybettirme, sersemletme gibisinden. Bu durum etkileri her tip kartta bulunabiliyor ya da o kartı geliştirerek ekleyebiliyorsunuz. Çevre ile etkileşim de oyunda düşmanlara hasar verme konusunda işinize yarayabilecek bir durum yine. Bu etkileşimler kart kullanmanızı gerektirmiyor fakat heroism istiyor, bunlarla düşmanların üzerine bir şeyler fırlatarak veya onları bir yere fırlatarak hasar verebiliyorsunuz, doğru kullandığınızda etkili oluyorlar.


    Oyundaki mücadeleler sıra tabanlı dövüş sistemiyle ilerlemekte, her turda 3 kart oynama, 2 kart yeniden çekme, 1 kere de karakteri hareket ettirme hakkınız var. Bu değerler tabii ki varsayılan değerler bunları skill kartları veya götürdüğünüz ekstra Combat kartlarıyla arttırabiliyorsunuz. Kartları oynama sıranız çok önemli, elinizdeki kartları düzgün bir sırayla oynamazsanız o turu tamamen çöp edebilirsiniz. Örneğin Quick Attack kartlarını kullanıp zayıf düşmanları öldürebilir ve kullandığınız kart hakkınızı yeniden kazanabilirsiniz, bu esnada da heroism kazanır daha etkili kartlar veya çevre hasarı için birikim yaparsınız. Heroism'i idare etmek de ciddi anlamda önemli oyunda çünkü iyi heroic kartlar ciddi heroism istiyor ve bunu doğru zamanda doğru düşman üzerinde kullanmazsanız kart anlamını kaybediyor. Heroism'i her zaman kartlarda kullanmak da doğru seçim olmayabiliyor burada çevre hasarlarını ve karakterleri doğru yere hareket ettirmek kendisini öne çıkarıyor. Eğer elinizde işinize yaramayan ve fazla heroism isteyen kartlar varsa tekrar çekebiliyorsunuz, bu olay şansa bağlı olsa da iyi bir deste kurarsanız ciddi anlamda size yardımcı oluyor. Karakterleri hareket ettirme olayı ise çevre hasarı verme ya da alan hasarından kaçma konusunda oldukça etkili bir şey. Karakterleriniz doğru yerlerde olduğu zaman kart dahi kullanmadan düşmanlar üzerinde yıkıcı etkiler yaratabiliyorsunuz.


    Görevlerden, götürdüğünüz kahramanlar için kart yaratabildiğiniz eşyalar kazanıyorsunuz ve bunlarla destelerine yeni kartlar ekliyorsunuz. Kartların nadirlik seviyesi de bulunuyor; Common, Rare, Epic ve Legendary şeklinde dörde ayrılıyor. Nadirlik arttıkça doğal olarak kartın etkisi de artmakta. Bu nadirlik seviyesine ek olarak elinizde fazla olan kartları birleştirme seçeneği bulunuyor, bunu yaparsanız kart nadirliğinden bağımsız olarak daha avantajlı bir hale geliyor. Kartlarınıza çeşitli durum etkileri eklemek de mevcut, bu sayede daha da geliştirebiliyorsunuz. Kartların gücü karakterin seviyesiyle doğru orantılı olarak artıyor, karakterler seviye atladıkça ellerindeki kartlar daha etkili hale geliyor. Karakterleri geliştirmek için onlarla göreve çıkmak, antrenman yapmak veya tehlike odasına sokmak gerekiyor. Burada sergiledikleri yetenekleriyle tecrübe puanı kazanıp seviyelerini yükseltiyorlar.


    Oyun tabii ki sadece mücadeleler ve deste dizmekten oluşmuyor. Bir yarısını bunlar oluşturuyorsa diğer yarısını da kahramanlarla olan sosyal ilişkileriniz ve onlarla yaptığınız aktiviteler oluşturuyor. Hunter, oyundaki diğer 12 kahramanla arkadaş olabiliyor, bunu sosyal aktiviteler ve buluşmalarla gerçekleştiriyor. Oyunda bir gün şu şekilde oluşuyor: Uyanış, görevden kazanılan eşyanın kartlara dönüştürülmesi, varsa araştırma yapılması ve yeni olanaklar kazanılması, kahramanlarla antrenman, intel puanı varsa bir kahramanı tek başına göreve gönderme, görev masasından bir görev seçip mücadeleye gitme, mücadeleyi tamamlayıp manastıra dönme ve burada kahramanlar uygunsa onlarla vakit geçirme. Diğer kahramanlarla birçok şekilde vakit geçirme olanağınız var; görev sonrası onlarla takılabilirsiniz, Salem'de bulduğunuz özel alanlara onları davet edip çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz, oyunda bulunan sosyal ağ üzerinden mesajlaşıp özel sohbetler edebilirsiniz, aktivite gruplarına katılıp vakit geçirebilirsiniz, onlara bir şeyler hediye edebilirsiniz, arkadaşlık seviyesine göre övgüde bulunabilirsiniz. Bu şeylerin hepsi etkileşime girdiğiniz kahraman ile arkadaşlık puanınızı arttırıyor. Peki bu arkadaşlık puanı ne işe yarar diyorsanız, bu arkadaşlık puanları Midnight Suns grubunun genel arkadaşlık seviyesini arttırıyor ve bu da size Combo kartları isminde ekstra kartlar sağlıyor, bunlar çok güçlü kartlar ve kahramanlarla arkadaşlığınız arttıkça bu kartların da etkisi artıyor.


    Daha bitti mi? Bitmedi tabii ki! Bu iki ana olaya ek olarak Hunter ile Salem'i keşfedebiliyorsunuz, Salem orta büyüklükte bir harita ve burada birçok sır bulunuyor. Harita kademe kademe açılıyor, her kademe bir mücadele tamamlamanız sonucunda erişilebiliyor. Buradaki mücadelelere yalnızca siz ve köpeğiniz Charlie girebiliyor, bu yüzden Charlie ile olan arkadaşlık seviyeniz ve Hunter'ın seviyesi de önemli. Yani Hunter'ı görevlere götürüp geliştirmezseniz oyunun bu kısmında zorlanırsınız. Her mücadele Marvel evrenindeki kadim tanrıların lütfunu size sunuyor ve bu da ilerlemenizi sağlayan beceriler zaten. Kapalı kapıları açma, gizli olan şeyleri ortaya çıkarma gibi özelliklerle Salem'i keşfediyor burada bulduğunuz notlarla hikayenin arka planında gerçekleşen olayları öğreniyorsunuz. Her okuduğunuz not size Arcane puanı olarak geri dönüyor, Arcane seviyesi geliştikçe bazı sandıkları anahtara gerek kalmaksızın açma gibi avantajlar elde ediyorsunuz. Bunlara ek olarak Salem'de birleşenler toplayıp görevlerde yardımcı olacak ekstra kartlar, karakterlerin kartlarını geliştirmede kullanabileceğiniz esanslar üretme şansı elde ediyorsunuz. Son olarak sandıklar bulunuyor, bu sandıkların da kartlar gibi 4 nadirliği var. Bu sandıklar size farklı karakter görünümleri, esanslar ve kredi veriyor. Karakter görünümünde kostüm değişmiyor, renk paleti veriyor. Manastırda Hunter ve diğer kahramanlar için giyebilecekleri günlük kıyafetler, Hunter için ekstra kozmetik parçaları da çıkıyor. Esas kostümleri Season Pass'e ve gerçek para ardına koymuşlar fakat bunların görünüm dışında oyuna hiçbir etkileri bulunmuyor. Krediler yapacağınız geliştirmeler ve antrenmanlar için gerekli şeyler bu yüzden önemliler, bunlarla oyunda daha avantajlı konuma geliyorsunuz. Kartlara ekstra özellik eklemek de yine krediler ile yapılıyor. Esanslar da kart geliştirmeleri, combat kartları üretme konusunda gerekiyor.


    Oyunun devasa boyutta bir içeriği var ve kaliteli bir içerik bu, oynaması aşırı zevkli bir oyun. Son dönemde çıkan en iyi süper kahraman oyunlarından biri, çok beğendim oyunu. Hem bir kart oyunu olarak hem de bir süper kahraman oyunu olarak çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu tarz oyunlara meraklıysanız mutlaka inceleyin.

  • Marvel's Midnight Suns - Oynanış Fragmanı | PS5, PS4


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Get your first glimpse into the gameplay of Marvel's Midnight Suns. Heads are definitely about to roll! Marvel’s Midnight Suns is a new tactical RPG set in the darker side of the Marvel Universe, putting you face-to-face against demonic forces of the underworld as you team up with and live among the Midnight Suns, Earth's last line of defense. Marvel's Midnight Suns arrives March 2022. #DarknessFalls #MidnightSuns
    https://www.youtube.com/watch?v=SXmBUDIMvJQ

    Marvel's Midnight Suns - Darkness Falls Trailer | PS5 & PS4 Games


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Marvel’s Midnight Suns, a tactical RPG from Firaxis Games and 2K, launches worldwide October 7, 2022. #ps5games #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=_dej_bxDg54
  • Oyun 2023'ün ilk çeyreğine ertelendi.



    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]ıgn
    Marvel's Midnight Suns Delayed Once Again, Possibly to 2023 - IGN
    https://www.ign.com/articles/marvels-midnight-suns-delayed-once-again-possibly-to-2023
  • Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, Marvel's Midnight Suns'ın 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]Marvel's Midnight Sunsyoutube
    Every. Choice. Matters. Launch your epic adventure among the legendary #MidnightSuns on December 2, 2022. ► Watch the Prequel Shorts Intro Teaser: https://youtu.be/k9IPmCKu7qI ► Pre-order now for PS5, Xbox Series X|S, & PC: https://2kgam.es/3TGGad6 ► Join the Official Midnight Suns Newsletter and get the exclusive Blade Nightstalker Skin: https://2kgam.es/Nightstalker ► Learn more about the Midnight Suns: https://2kgam.es/3Qdk2V1 --------------------------------------------------- Follow Marvel’s Midnight Suns --------------------------------------------------- Facebook: https://www.facebook.com/midnightsuns Twitter: https://www.twitter.com/midnightsuns Instagram: https://www.instagram.com/midnightsuns YouTube: https://www.youtube.com/midnightsuns #DarknessFalls #MidnightSuns
    https://www.youtube.com/watch?v=LZDalw6r-XA&feature=youtu.be
  • Marvel’s Midnight Suns için Savaş Sistemini Gösteren Fragman Yayınlandı


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]

    Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games tarafından oyunculara sunulacak olan sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu Marvel’s Midnight Suns için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Yeni yayınlanan fragman oyunun savaş sistemini gösteriyor.

     

    Kahraman temalı sıra tabanlı taktik oyunu


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]

    Marvel's Midnight Suns, Marvel Evreni'nin karanlık yüzünde geçen yeni bir taktik rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde Iron Man, Wolverine, Ghost Rider ve Blade gibi ikonik kahramanlarla yer alacak. Bu kahramanlar ile takım kurabilecek ve onlarla birlikte düşmanlara karşı gelebileceksiniz. 

     

    Marvel's Midnight Suns, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ardından PlayStation 4, Xbox One ve Switch için daha sonraki bir tarihte yayınlanacak. 

     

    Marvel’s Midnight Suns savaş sistemine genel bakış fragmanı


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]Marvel's Midnight Sunsyoutube
    It’s time to fight like Super Heroes! Learn how you’ll fight with the Midnight Suns and unleash devastating heroic moves in our combat overview video. Launch your epic Marvel adventure on December 2, 2022. ► Pre-order now for PS5, Xbox Series X|S, & PC: https://2kgam.es/3TGGad6 ► Watch the Prequel Shorts: https://2kgam.es/3G3rVLf ► Join the Official Midnight Suns Newsletter and get the exclusive Blade Nightstalker Skin: https://2kgam.es/Nightstalker ► Learn more about the Midnight Suns: https://2kgam.es/3Qdk2V1 --------------------------------------------------- Follow Marvel’s Midnight Suns --------------------------------------------------- Facebook: https://www.facebook.com/midnightsuns Twitter: https://www.twitter.com/midnightsuns Instagram: https://www.instagram.com/midnightsuns YouTube: https://www.youtube.com/midnightsuns #DarknessFalls #MidnightSuns
    https://www.youtube.com/watch?v=X7Icc7o0ex4


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Marvels_Midnight_Suns_icin_Savas_Sistemini_Gosteren_Fragman_Yayinlandi-116004.htm





  • Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]
  • Oyunu oynayan kimse yok sanırım Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU] 

  • metro billboardlarında baya reklamı var oyunun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu birkaç gündür oynuyorum, çok beğendiğimi söyleyebilirim. Duyurduklarından beri takip ettiğim bir oyundu. Bu tip; Marvel Ultimate Alliance, X-Men Legends, Justice League Heroes gibi süper kahraman takımı idare ettiğiniz oyunları ve serileri seviyorum, Midnight Suns da böyle bir oyun olduğu için beklentiyle girdim. Firaxis yine güzel bir oyun çıkarmayı başarmış, sadece güzel de değil işin aslı ağzına kadar içerikle dolu bir oyun resmen. Oyundaki ana kahraman Hunter ile beraber 12 farklı kahraman bulunuyor fakat ben hikaye odaklı gitmediğim için şu ana kadar sadece 8 tane açmış durumdayım.


    Oyunun ismi ve hikayesi 90'larda ortaya çıkan Midnight Sons grubu ve bu grubun hikayesini anlatan çizgi romanlara dayanıyor. Orijinal hikayede Ghost Rider, Lilith'in dirilip şeytani evlatları Lilinler ile beraber büyük bir tehdit yaratacağı görüsünü görmesi üzerine bu takımı kuruyor. Oyunun hikayesinde ise Lilith, Hydra tarafından uyandırılıyor ve dünyayı işgal etmeye başlıyor. Bu işgal karşısında bir süre çaresiz kalan kahramanlar çözüm yolu aramayı deniyor hatta grubu ilk kuran Johnny Blaze'e yani Ghost Rider'a bile gidiyorlar fakat o yardımcı olmayı kabul etmiyor. Sonrasında Lilith ve Hydra Sanctum'a saldırı düzenliyor ve kahramanlar ile burada çarpışıyorlar. Çarpışma Lilith'in Sanctum'a teşrife ile sonlanıyor ve Lilith kahramanların aklını ele geçirip onları kendi tarafına çekmek istiyor. Bu durum Scarlet Witch tarafından önleniyor ve bu sırada oyundaki Midnight Suns grubunun üyeleri sizi kurtarmaya geliyor. Scarlet Witch hariç herkes kurtuluyor fakat o ve Sanctum Lilith tarafından ele geçiriliyor. Kurtulan kahramanlar bir zamanlar cadı avlarının gerçekleştiği Salem'de bir manastırda buluyor kendilerini, burası oyundaki adıyla Midnight Suns grubunun ana üssü. Kurtarılan kahramanlar ve Midnight Suns grubu Lilith'in işgaline karşı somut olarak bir şeyler yapmak istiyor ve burada ana karakter Hunter'ın ortaya çıkışı gerçekleşiyor. Hunter karakteri Lilith'in kızı ve onu 300 yıl öncesinde alt etmiş, bunu yaparken kendisi de ölmüş. Kahramanlar ve ekibin üyeleri çözüm yolu olarak 300 yıldır ölü halde bulunan Hunter'ı geri getirmeyi deniyor ve bunu başarıyor da. Bu noktadan sonra oyun Hunter ve etrafında toplanan kahramanların Lilith ile mücadelesini ve bu esnadaki ilişkileri üzerine kurulu oluyor.


    Oyunda her kahramanın kendi destesi bulunuyor. Her mücadelede karakterleriniz 8 karttan oluşan desteleriyle mücadele ediyor. Oyundaki kartlar 3 farklı sınıfa ayrılmış durumda; Attack, Skill ve Heroic. Bu 3 farklı türden oluşan kartlarla bir deste oluşturuyorsunuz ve bu destelerle, 3 kahramandan oluşan ekibinizde bir sinerji yaratmaya çalışıyorsunuz. Attack kartları adından da anlaşılacağı üzere saldırı üzerine yoğunlaşmış kartlar, bunlarla düşmanlara saldırıyor heroism isimli bir puan kazanıyorsunuz. Heroism size Heroic kartları kullanma şansı sunuyor, her heroic kartının belli bir heroism bedeli var eğer buna sahip değilseniz o kartı kullanma şansınız olmuyor. Heroism kartları attack kartlarından çok daha etkili kartlar fakat doğru şekilde kullanmadığınız zaman anlamını yitiriyorlar. Skill kartları ise daha çok pasif avantajlar sağlıyor ve çok farklı şeyler sunabiliyor. Örneğin elinizdeki heroism'i ikiye katlayan, çevre hasarının verdiği hasarı güçlendiren, belli bir durumda olan düşmana daha çok hasar vermenizi sağlayan, takım arkadaşınıza can vermenizi sağlayan birçok örneği bulunuyor, bu kartları mantıklı bir şekilde kullanırsanız sinerji oluşturmada ciddi katkıları oluyor. Kartların verdiği durum etkileri de var; kanama, zayıflatma, güç kaybettirme, sersemletme gibisinden. Bu durum etkileri her tip kartta bulunabiliyor ya da o kartı geliştirerek ekleyebiliyorsunuz. Çevre ile etkileşim de oyunda düşmanlara hasar verme konusunda işinize yarayabilecek bir durum yine. Bu etkileşimler kart kullanmanızı gerektirmiyor fakat heroism istiyor, bunlarla düşmanların üzerine bir şeyler fırlatarak veya onları bir yere fırlatarak hasar verebiliyorsunuz, doğru kullandığınızda etkili oluyorlar.


    Oyundaki mücadeleler sıra tabanlı dövüş sistemiyle ilerlemekte, her turda 3 kart oynama, 2 kart yeniden çekme, 1 kere de karakteri hareket ettirme hakkınız var. Bu değerler tabii ki varsayılan değerler bunları skill kartları veya götürdüğünüz ekstra Combat kartlarıyla arttırabiliyorsunuz. Kartları oynama sıranız çok önemli, elinizdeki kartları düzgün bir sırayla oynamazsanız o turu tamamen çöp edebilirsiniz. Örneğin Quick Attack kartlarını kullanıp zayıf düşmanları öldürebilir ve kullandığınız kart hakkınızı yeniden kazanabilirsiniz, bu esnada da heroism kazanır daha etkili kartlar veya çevre hasarı için birikim yaparsınız. Heroism'i idare etmek de ciddi anlamda önemli oyunda çünkü iyi heroic kartlar ciddi heroism istiyor ve bunu doğru zamanda doğru düşman üzerinde kullanmazsanız kart anlamını kaybediyor. Heroism'i her zaman kartlarda kullanmak da doğru seçim olmayabiliyor burada çevre hasarlarını ve karakterleri doğru yere hareket ettirmek kendisini öne çıkarıyor. Eğer elinizde işinize yaramayan ve fazla heroism isteyen kartlar varsa tekrar çekebiliyorsunuz, bu olay şansa bağlı olsa da iyi bir deste kurarsanız ciddi anlamda size yardımcı oluyor. Karakterleri hareket ettirme olayı ise çevre hasarı verme ya da alan hasarından kaçma konusunda oldukça etkili bir şey. Karakterleriniz doğru yerlerde olduğu zaman kart dahi kullanmadan düşmanlar üzerinde yıkıcı etkiler yaratabiliyorsunuz.


    Görevlerden, götürdüğünüz kahramanlar için kart yaratabildiğiniz eşyalar kazanıyorsunuz ve bunlarla destelerine yeni kartlar ekliyorsunuz. Kartların nadirlik seviyesi de bulunuyor; Common, Rare, Epic ve Legendary şeklinde dörde ayrılıyor. Nadirlik arttıkça doğal olarak kartın etkisi de artmakta. Bu nadirlik seviyesine ek olarak elinizde fazla olan kartları birleştirme seçeneği bulunuyor, bunu yaparsanız kart nadirliğinden bağımsız olarak daha avantajlı bir hale geliyor. Kartlarınıza çeşitli durum etkileri eklemek de mevcut, bu sayede daha da geliştirebiliyorsunuz. Kartların gücü karakterin seviyesiyle doğru orantılı olarak artıyor, karakterler seviye atladıkça ellerindeki kartlar daha etkili hale geliyor. Karakterleri geliştirmek için onlarla göreve çıkmak, antrenman yapmak veya tehlike odasına sokmak gerekiyor. Burada sergiledikleri yetenekleriyle tecrübe puanı kazanıp seviyelerini yükseltiyorlar.


    Oyun tabii ki sadece mücadeleler ve deste dizmekten oluşmuyor. Bir yarısını bunlar oluşturuyorsa diğer yarısını da kahramanlarla olan sosyal ilişkileriniz ve onlarla yaptığınız aktiviteler oluşturuyor. Hunter, oyundaki diğer 12 kahramanla arkadaş olabiliyor, bunu sosyal aktiviteler ve buluşmalarla gerçekleştiriyor. Oyunda bir gün şu şekilde oluşuyor: Uyanış, görevden kazanılan eşyanın kartlara dönüştürülmesi, varsa araştırma yapılması ve yeni olanaklar kazanılması, kahramanlarla antrenman, intel puanı varsa bir kahramanı tek başına göreve gönderme, görev masasından bir görev seçip mücadeleye gitme, mücadeleyi tamamlayıp manastıra dönme ve burada kahramanlar uygunsa onlarla vakit geçirme. Diğer kahramanlarla birçok şekilde vakit geçirme olanağınız var; görev sonrası onlarla takılabilirsiniz, Salem'de bulduğunuz özel alanlara onları davet edip çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz, oyunda bulunan sosyal ağ üzerinden mesajlaşıp özel sohbetler edebilirsiniz, aktivite gruplarına katılıp vakit geçirebilirsiniz, onlara bir şeyler hediye edebilirsiniz, arkadaşlık seviyesine göre övgüde bulunabilirsiniz. Bu şeylerin hepsi etkileşime girdiğiniz kahraman ile arkadaşlık puanınızı arttırıyor. Peki bu arkadaşlık puanı ne işe yarar diyorsanız, bu arkadaşlık puanları Midnight Suns grubunun genel arkadaşlık seviyesini arttırıyor ve bu da size Combo kartları isminde ekstra kartlar sağlıyor, bunlar çok güçlü kartlar ve kahramanlarla arkadaşlığınız arttıkça bu kartların da etkisi artıyor.


    Daha bitti mi? Bitmedi tabii ki! Bu iki ana olaya ek olarak Hunter ile Salem'i keşfedebiliyorsunuz, Salem orta büyüklükte bir harita ve burada birçok sır bulunuyor. Harita kademe kademe açılıyor, her kademe bir mücadele tamamlamanız sonucunda erişilebiliyor. Buradaki mücadelelere yalnızca siz ve köpeğiniz Charlie girebiliyor, bu yüzden Charlie ile olan arkadaşlık seviyeniz ve Hunter'ın seviyesi de önemli. Yani Hunter'ı görevlere götürüp geliştirmezseniz oyunun bu kısmında zorlanırsınız. Her mücadele Marvel evrenindeki kadim tanrıların lütfunu size sunuyor ve bu da ilerlemenizi sağlayan beceriler zaten. Kapalı kapıları açma, gizli olan şeyleri ortaya çıkarma gibi özelliklerle Salem'i keşfediyor burada bulduğunuz notlarla hikayenin arka planında gerçekleşen olayları öğreniyorsunuz. Her okuduğunuz not size Arcane puanı olarak geri dönüyor, Arcane seviyesi geliştikçe bazı sandıkları anahtara gerek kalmaksızın açma gibi avantajlar elde ediyorsunuz. Bunlara ek olarak Salem'de birleşenler toplayıp görevlerde yardımcı olacak ekstra kartlar, karakterlerin kartlarını geliştirmede kullanabileceğiniz esanslar üretme şansı elde ediyorsunuz. Son olarak sandıklar bulunuyor, bu sandıkların da kartlar gibi 4 nadirliği var. Bu sandıklar size farklı karakter görünümleri, esanslar ve kredi veriyor. Karakter görünümünde kostüm değişmiyor, renk paleti veriyor. Manastırda Hunter ve diğer kahramanlar için giyebilecekleri günlük kıyafetler, Hunter için ekstra kozmetik parçaları da çıkıyor. Esas kostümleri Season Pass'e ve gerçek para ardına koymuşlar fakat bunların görünüm dışında oyuna hiçbir etkileri bulunmuyor. Krediler yapacağınız geliştirmeler ve antrenmanlar için gerekli şeyler bu yüzden önemliler, bunlarla oyunda daha avantajlı konuma geliyorsunuz. Kartlara ekstra özellik eklemek de yine krediler ile yapılıyor. Esanslar da kart geliştirmeleri, combat kartları üretme konusunda gerekiyor.


    Oyunun devasa boyutta bir içeriği var ve kaliteli bir içerik bu, oynaması aşırı zevkli bir oyun. Son dönemde çıkan en iyi süper kahraman oyunlarından biri, çok beğendim oyunu. Hem bir kart oyunu olarak hem de bir süper kahraman oyunu olarak çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu tarz oyunlara meraklıysanız mutlaka inceleyin.





  • Oyunu kimse alıpta oynamamış belliki üzücü Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU] Kış indirimleri ile aldım baya beğendim dövüş sistemi harika. Birde türkçe olsaydı dialogları tamamen anlayarak oynamak nefis olacaktı.

    Oyunun tek beğenmediğim, sosyalleştiğimiz uyuduğumuz bölgede konuşma, yürüme ve koşma animasyonları kocaman bir rezalet bu kadar dolu detaylı oyunda görmezden geliniyor fakat ne zaman oyunu açsam heleki başka bir oyundan girdiğimde bir anda 2 nesil geri gittim sanıyorum. Sıfır özenme bu kadar dialog olay etkinlik yaptık hiç uğraşmayalım geçi ver denmiş, bari yürüme ve koşma animasyonları elden geçirilseydi.Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU] Açıkcası bütçe bitti veya animasyon ekibinde koşma ve yürüme animasyonlarına emanet edilen eleman orada gönüllü çalışıyordu.





  • Marvel’s Midnight Suns - The Good, The Bad, and The Undead DLC Trailer | PS5 Games


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Expand your adventure with Deadpool in The Good, The Bad, and The Undead, the first DLC for Marvel’s Midnight Suns. #ps5 #ps5games #midnightsuns #deadpool
    https://www.youtube.com/watch?v=LdWyv0zz0RU
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    PS plus'a iki saat deneme gelmis, sararsa alacagim ... Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU] 

  • Marvel's Midnight Suns - "Redemption" - Venom DLC Fragmanı | PS5 Games


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/marvels-midnight-suns/ He’s caused a mountain of hurt, but this brutal antihero is ready for Redemption. With fangs bared and tongue writhing in ravenous anticipation, it’s time to unleash the power of the Symbiote when Venom joins the Midnight Suns on February 23! Expand your adventure with Venom in Redemption, the second DLC for Marvel’s Midnight Suns. Venom joins the roster to chew through evildoers and feed his insatiable hunger, bringing with him 10 unique Hero abilities. Plus, enjoy new story missions, a brand new Abbey Upgrade, and some fresh cosmetics for this brutal antihero! Launch your epic adventure with the legendary #MidnightSuns TODAY! #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=oZJzy8uLQLU
  • alıp almama arasında aşırı derecede kararsızım, sizce değer mi ?

  • Marvel's Midnight Suns - "Blood Storm" Storm DLC Trailer | PS5 Games


    Marvel's Midnight Suns [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/product/UP1001-PPSA02621_00-CODASEASONPASS00 Get ready to rain down pain when Storm arrives in Midnight Suns on May 11! Expand your adventure with Storm in Blood Storm, the fourth and final post-launch DLC for Marvel’s Midnight Suns. Storm can unleash powerful wind and lightning based attacks, bringing with her 10 unique Hero abilities. Plus, enjoy new story missions, a brand new Abbey Upgrade, and some fresh cosmetics for one of the most powerful mutants on the planet! Launch your epic adventure with the legendary #MidnightSuns TODAY! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=4qZvhGX0L0Q
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.