Şimdi Ara

Marvel's Guardians of the Galaxy Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
22.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sırf bu yorumu atabilmek için hesap açtım. indirmeyin çeviri çok kötü, düzenlenmiş makine çeviri diyorlar fakat düzenlenmiş bir şey yok. zaten virüstotalde trojen var olarak gözüküyor bunu indirerek zamanınızı harcamayın. Allahtan ingilizcem varda oyunu oynayabileceğim.

  • Gelen son 3 yorumu atan 3 hesabında forumdaki ilk mesajları olması bir düşündürmüyor değil ama neyse, kimseye zorla beğendirmeye çalışmak gibi bir niyetimiz yok. Herkesin beklentisini karşılayamayabilir, deepl ile çevirdik ve üzerinde düzenlemeler yaptık ancak oyunda çok fazla diyalog olduğu için gözümüzden kaçan yerler olabilir. Çok fazla geri dönüş almadık ve oyunun ücretsiz verilmesinden sonra herkes deneyimleme şansı bulunca geri dönüşler gelmeye başladı. Fırsat bulursak, geri dönüşler neticesinde düzenlemeler yapabiliriz. Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler, iyi forumlar.

  • volktyson kullanıcısına yanıt

    Emeğin için teşekkür ederim. Bunları kafanıza takmayın aynı hesap oldukları belli. İşleri güçleri yapılan işe çomak sokmak. Madem öyle kendiniz çevirin bizlerde kalitesinizi görelim desek yok olur giderler. Bazı konularınız galiba silimiş sorun yoktur umarım.

  • sonixeh426 S kullanıcısına yanıt

    Rica ederiz, desteğin ve güzel sözlerin için bizde teşekkür ederiz. Bir sorun yok. Bir arkadaşla yolları ayırdık. O arkadaşın yaptığı yamaları kaldırıyorduk sırayla ama o sırada kendisi de şikayet edince, sadece arada benim bir tane yama konumda kaynamışta, sağlık olsun. İletişime geçtim zaten, bir tane konu haricinde olanlar bilgim dahilinde, ilgin için teşekkürler.

  • epic versiyonu çalışmıyor

  • 06kont 0 kullanıcısına yanıt

    Testini yaptım çalışıyor şuan ama sende olmuyorsa bir sorun olabilir. Ekran paylaşımı yapma şansın varsa, birlikte bakabiliriz.

  • kemmek K kullanıcısına yanıt

    retaıl dosyasına kuruyor oto ordan bır gerı exe nı oldugu kısma yapıstıracaklar.

  • SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt

    epıc te yamayı actıgında dırek ana dosya ıcıne retaıl dıye dosya acıp kuruyor onun ıcındekıerını exe nın oldugu kısma kopyala yada kurulum yolunu exe nın oldugu klasor olarak goster

  • volktyson kullanıcısına yanıt

    Kardeşim bu yama fsr 3 modunda çalışmıyor buna bir el atabilir misin ?

  • masilyus kullanıcısına yanıt

    Aynı şekilde bana da siyah ekran veriyor ve donuyor. Bozuk bir yama neden hala yayında anlamıyorum.

  • jonesknow kullanıcısına yanıt

    Epicden oynuyorsan ve oyun açılırken kapanıyorsa, dosya konumundaki Türkçe yama exesini ve yamakaldır.exeyi silmen gerekiyor. Epicde bazı kullanıcılarda nedense böyle hatalar olabiliyor. Yama sorunsuz çalışıyor. Sadece bazı kullanıcılarda epic games tarafında bazı hatalar meydana geliyor ama bunlarında çözümleri var.

  • ceviri leş berbat ötesi her cumlede hata bazı yerler cevırılmemış bile tamam makıne cevırı ama madem makıne cevırı yapıyosunuz ınsan bı elden gecırır oldugu gıbı koymussunuz ınsan bı goz gezdırır ya leşden bile beter bir yama

  • sana oyun ıcı ss lerı atayım ıstersen leş bir yama oldugunu kanıtlamak ıçın

  • SepuLtura™ kullanıcısına yanıt

    Yama ile ilgili gerekli açıklamaları bir çok kez yaptık. Yamayı beğenmiyorsan kullanmak zorunda değilsin, beğenmediğini söyleyip geçebilirsin. Şuan neyi kanıtlamaya çalışıyorsun veya bu saldırgan üslubunun sebebi ne ? Burada bize destek olan insanlara kötü diye inandırmakla uğraşmak yerine vaktini daha faydalı olarak harcayıp, sen daha düzgün bir yamasını yaparak, insanlara ücretsiz sunabilirsin.

  • volktyson kullanıcısına yanıt

    yama kullanılabılecek durumda degıl demeye calısıyorum ve bu sorunlu yama ile sen ovunuyosun

  • Arkadaşım anlamadığın şey şu, ben yama çok güzel, el çevirisi tadında diye bir şey demedim zaten, oyunda çok fazla diyalog var ve dosya yapısı sıkıntılı. DeepL ile çevirdik ve kod hatalarını giderdik. Gördüğümüz ve karşılaştığımız çoğu şeyi de düzenledik. Ancak yama yapan 3 kişiyiz ve yaptığımız her oyunu sonuna kadar oynayacak vaktimiz de yok maalesef. İnsanlar istedi, bizde yaptık. Hiç anlamamalarındansa veya kendileri sürekli internete yazıp çevirmesindense, kendi toolumuzu yaptık ve piyasadaki en iyi çevirme aracı olan DeepL ile çevirip, düzeltebildiğimiz kadar düzelttik. Beklentisini karşılayanda oldu, olmayanda oldu ama yapacak bir şeyim yok. 3 kişi bütün her şeyi bırakıp binlerce satırlık oyunu el çevirisi yapacak kadar vaktim yok. İnsanların isteği doğrultusunda, eskiden yapmış olduğumuz bir yama ve bunun karşılığında bir şey talep etmiyoruz. İndirdin, kurdun oynadın beğenmediysen sil geç. Neyin tartışmasını çıkartmaya çalışıyorsun. El çevirisi de yazmıyor ve bunun karşılığında senden bir talebimizde yok. Sanki bir zarara uğramışsın gibi davranman tuhaf, beklentisini karşılayan insanlara laf etmen tuhaf.





  • Arkadaşlar yamaların daha iyi olması için elbette hatalar söylenir, düzeltilmesi için talepte bulunulur. Ancak bunu yaparken de amaç daha iyi yamaya ulaşmak olmalı. Bağcıyı dövmek değil. Kimse parasıyla işçi çalıştırmıyo sonuçta. Bu işi gönüllü yapan bir avuç insan kaldı onları da küstürmeyin bence. Beğenmeyen yüklemesin orjinal dilinde oynasın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Söylediklerine katılıyorum. Biz kendimizde çoğu konuda hata görürseniz geri bildirin ki, hataları düzeltip tekrar güncelleme verelim diyoruz. O kadar fazla oyun çıkıyor ki, hem çevirip hem oyunu bitirecek vaktimiz olmuyor. Bazı oyunlarda ekipten birisi oynamadıkça tamamen her şeyi göremiyoruz veya bazı duyarlı kullanıcılar, oynarken gördükleri her şeyi atıyorlar ve o zaman zaten yama çok daha kusursuz hale geliyor.

  • volktyson kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Kolay gelsin sizlere. Neredeyse yeni çıkan her oyunu dahi inanılmaz hızlı çeviriyosunuz. Denk geldikçe bakıyor görüyorum 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.