Şimdi Ara

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series TÜRKÇE YAMASI ÇIKAR MI ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Valla hangi hıyar çıkar bilemem ama adım kadar eminim ki illa ki çıkar diye düşünüyorum çünkü insanlar yamayı ücretsiz şekilde elde ediyorlardı bu şekilde bir değişime sıcak bakacaklarını düşünmüyorum kendi fikrim tabi tersi de çıkabilir
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Tales from borderlands sadece 1. bölüm çevrildi. Burada yama isteğinde bulunan kişiler oynamak istediği oyunu türkçe oynamak istediği için istekte bulunuyor. Sen bu kişilere yattığı yerden hazır yama siparişi veren diyorsun. Artık hangi çevirmeni korumaya çalışıyorsan burada yama isteyenlere hakaret ediyorsun. Haddini bil.

    Türkçe çeviri yapıp para isteyenler gitsin önce 23 studious gibi bu işe girişsin veya kaliteli oyunlara kaliteli çeviri yapıp satmaya kalksın. Ayrıca her şey parayla olsaydı 5 bin TL'ye çevirmen aranan oyuna bir sürü çevirmen bulunurdu.

    Yeni çıkan oyunlardan örnek vereyim Prey'i düzgün bir şekilde %100 çeviren biri çıksın o dediğin cüzi miktarı verip türkçe yamayı alayım. Ama sanmıyorum böyle işlerin altında kalkıp parayı hakedecek birinin çıkacağını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Mayıs 2017; 0:39:57 >
  • Katılıyorum hocam
  • Talesin tüm bölümleri çevrili ama sadece 1. bölümü ücretsiz, diğer 4 bölümün yaması ücretli.

    23 Studios konusuna gelirsek bilmem fark ettin mi ama onlar sadece yapımcısıyla anlaştıkları ve daha çıkmamış oyunlara yama yapıyorlar. Peki çoktan çıkmış yada yapımcısının türkçe koymaya gerek duymadığı oyunlar ne olacak?

    O 5 bin tl bağışlı oyun çevrilecekti aslında çevirmenler arka planda buna hazırlanıyordu. Ama paralı çeviri mi olur diye boş boğazlık yapan birkaç kişi yüzünden vaz geçtiler.

    Ayrıca bir oyunun kaliteli olup olmadığına sen karar veremezsin birinin beğendiğini biri beğenmez. Ama yama konusunda haklısın ücretli çıkan yamanın da kaliteli olması lazım. Onun da şöle çok kolay bir çözümü var yamayı almadan önce yamayı yapan çevirmenin önceden yaptığı yamaların kalitesine bakarak bu kararı kendin verebilirsin. Sonuçta ne biri seni parayı verip o yamayı almaya zorluyo ne de ücretli yaması çoktan çıkmış bir oyunu kendin tekrar çevirip ücretsiz olarak yayınlamanı engelliyo.




  • Birisi bana Marvel's Guardians Of The Galaxy'nin dil dosyalarını açıp verebilirse, altyazıları bizzat türkçeleştirip sizlerin beğenisine sunabilirim. En azından ilk iki bölümünü çeviririm.
  • sunquad S kullanıcısına yanıt
    çevirdiğini iddia eden bir zırtapoz ve sözde ekibi var ama muhtemelen yalan dolandır

    ben de bu evrenin bir seveni olarak oyunu çevirmeye talip olabilirim, hatta dil dosyalarını bize sağlayacak biri olursa birlikte çevirebiliriz, yardımcı olabilirim
  • Güzel olur çevrilirse.Batman'de çevrilse keşke... Yaması var diye kimse yanaşmaz ama o yama paralı.
  • Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series TÜRKÇE YAMASI ÇIKAR MI ?

    U-CREW tarafından çevrildiğini duyurmuştuk.

    Bu konuyu gördükten sonra oyunu çeviren kişiyle facebook'taki diyaloğumuz...

    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series TÜRKÇE YAMASI ÇIKAR MI ?

    İlk bölümü bitirmek üzere anladığım kadarı ile 2'ye geçiyor pause vermeden.


    Sanırım oyunu sevdi. Seriyi tamamıyla çevirecek gibi gözüküyor. Normalde 1 episode için anlaşmıştık. Ama fazla episode göz çıkarmaz değil mi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 28 Temmuz 2017; 16:8:32 >




  • Eğer gerçekten çevriliyorsa ve ücretsiz olarak sunulacaksa - şu halimize bak ücretsiz olarak sunulacaksa diyoruz tr yama durumu ne hallere geldi - bizim de yapmamız pek doğru olmaz diye düşünüyorum fakat ücretli olarak sunacaklarsa o Guardians of the galaxy yamasını, birlikte çevirebiliriz tabikide memnun olurum yardımından dolayı. Hatta muhtemelen benden yaşça daha büyük bir bireysinizdir ve ingilizceniz benden daha iyidir diye düşünüyorum. Pm üzerinden youtubede türkçe altyazısını yaptığım,ilginizi de çekeceğini düşündüğüm bir videoyu size iletmek isterim.
  • Dil dosyalarını birisi açıp bizlere iletirse ben gönüllü olarak çevirebilirim,sergeant duffin hocam da yardımcı olmak isterse birlikte çevirebiliriz.
  • Gelişme var mı ?
  • Herkese merhaba. Beyler uzun süre önce episode 1 çevirimiz bitti. Mecburen bekletiyorduk. Batman arkham origins testi ile uğraştık. Çok şükür bitti, setuplanması için Ömer öz abiye verdik. Guardian episode 1 testine başlandı. 2 tarafımca olmasada U-crew tarafından çevriliyor, ve bildiğim kadarı ile seriye sonuna dek devam edilecek. Im groot :d

  • diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir hocam ?
  • çıkardım gelmiş olması lazım =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakoß

    Sonuç nedir hocam ?

    Episode 1 çıkalı çok oldu. Burda herhangi bir duyuru yapmıyoruz veya konu açmıyoruz. Hangi yamayı bekliyorsanız olayı yerinde takip etmenizi tavsiye ediyorum. Çıkmış bir yamayı boşu boşuna bekliyorsunuz.
  • Yamanın kalan bölümleri yalan oldu büyük ihtimalle.
  • Çevirisi olmayan nadir telltale oyunlarından aksine oldukçada keyifli bir oyun birgün çeviriliceğini umuyorum :)
  • Abi biri el atsın şu yamaya yok mu çevirmen??
  • Varmı çevirecek babayiğit ?
    Varsa dil dosyalarını atayım
    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series TÜRKÇE YAMASI ÇIKAR MI ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.