Şimdi Ara

Marvel'ın müslüman süper kahramanı beyaz perdeye geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
5.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuklar hangi dine sahip olduğunu küçük yaştan itibaren sorgulasın diye mi? Diğer kahramanların dini var mıydı acaba?

• Malesef hocam kansızlık parayla değil ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsepti "Çalıyor ama kurtarıyor" olacaksa güzel olur.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • Adamlar gişeye oynuyor. Önce siyahi Black Panther şimdi de bu. Müslüman ülkelerinden iyi gişe koparacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • yalnız bir şey diyeyim kamala khan'ın ilk çizgi romanında bitane türbanlı türk kız arkadaşı vardı huysuz bir tipti, eğer filmde buna benzer bir şey yaparlarsa buralarda marvel'i bayağı bir eleştirirler türkleri kötü gösteriyorlar diye.

• Dünyayı müslüman bir süper kahramana hazırlamak için öncelikle Cüneyt Arkın'ın "Dünyayı Kurtaran Adam" filmini ön gösterim olarak piyasaya sürsünler.

• Ortadoğu'da barışı sağlasa sağlasa Avengers sağlar zaten.

• Yetiş Yaaa MS MARVEL

• quote:

Orijinalden alıntı: tostumm

Komik mi? Sen bunlara komik diyecek kadar insanlık dışı olabilirsin ama ben değilim. Sadece olası bir süper kahraman filminde yaşanacak sorunları yazdım. Yazdıklarımı tiye alarak savuşturana kadar cevap ver. Kuran, sünnet, hadis, fıkıha göre itikadı düzgün bir kadından nasıl süper kahraman yapacaklar? Çarşafla suçluları nasıl yakalayacak, adamlarla boğuşurken yabancı adamların etine değmeyecek mi bu kadın, kadının yeri evi değil mi? Şimdi gelip bana reformist din anlayışından bahsetme, başı kapalı altı açıklardan bahsetme, gerçek islam bu değillerle hiç gelme din neyse onu söylüyoruz kabul edersin etmezsin.

Alıntıları Göster
    Ulan bu bahsettiğin şeyler sadece islam dininde mi var?
    3 semavi dinde de var, cahil misin yoksa trollük mü yapıyorsun anlamadım ben seni.
    Al o zaman hristiyan inancına sahip süper kahraman kadınlar da böyle giyinsin o zaman senin dediğin mantığa göre, islam dinine inanabilir ama illa kara çarşaf giyecek diye birşey yok istediği şeyi giyer sanane.

Marvel'ın müslüman süper kahramanı beyaz perdeye geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ohmygod.gif

Bu mesaj silindi.
    "Vücudu full sarıyor ve avret yeri gözükmüyor" Vücudu sarması kalça hatlarının belirgin olması dine göre uygun mu araştır bakalım. Yazdıklarından zeka fışkırıyor ve kafa kesen işid zihniyeti gibi yine kendi kitabınızdan beslenip, etrafa tehditler saçıyorsunuz. Bu sözleri söyledikten sonra sen de bana göre potansiyel terroristsin. Herkes seninle aynı çerçeveden bakmak zorunda değil, nasıl zehirli bir beyinseniz elinizdekinin mutlak güç sahibi bir yaratıcıdan geldiğine inanıyor, inanmayanları da bana yaptığın gibi hemen din düşmanı ilan ettiriyorsunuz ardından, geri kalmış zihniyetinizle linç ortamına kadar götürüyorsunuz. Sana en baştan beri diyorum bu kadının Müslüman olup rahatça bu işi yapabileceğine dair elinde bir argüman varsa delikanlı gibi göster, yoksa boşa ötme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 16 Mayıs 2018; 14:45:7 >

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok. Çoğu hiristiyan

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Ulan bu bahsettiğin şeyler sadece islam dininde mi var?
    3 semavi dinde de var, cahil misin yoksa trollük mü yapıyorsun anlamadım ben seni.
    Al o zaman hristiyan inancına sahip süper kahraman kadınlar da böyle giyinsin o zaman senin dediğin mantığa göre, islam dinine inanabilir ama illa kara çarşaf giyecek diye birşey yok istediği şeyi giyer sanane.

Alıntıları Göster
    Bak her zaman söylüyorum bu dinciler sadece kuru gürültü, topu taca atıp karşısındakini oyalasın sürekli. Rahibeler hakkında ne biliyorsun da bunu örnek gösteriyorsun, bu konular hakkında hiç bir bilgin olmadığı belli. Hem tüm Hristiyan kadınların böyle giyinmesi gerektiğini varsayalım zaten bu insanlar dinde reform yapmışlar tıpkı şimdiki tatlı su Müslümanlarının yapmaya çalıştığı gibi. Yanlış anlaşılmasın ben kimsenin dinine karışmıyorum, isteyen istediğini başkalarına karışmadan yapsın, sadece diyorum ki kitaptaki, sünnetteki, hadisteki gerçek bir müslüman kadın taytla sokağa çıkıp elin erkekleriyle boğuşamaz bunu anlamak çok mu zor, aksini iddia ediyorsan adam akıllı bir şey söylede konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 16 Mayıs 2018; 14:49:51 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Bu lafına diyorum "Şimdi neden din düşmanlarının öldürülmesi emredildiğini daha iyi anlıyorum" dine davetten bahsetmiyorum, anlamak istemediğiniz ve anlayamayacağınız nokta karşınızdakinin yapısının sizden çok farklı olası ve elinizdeki dinin tartışmasız olduğunu savunmanız, eskiden yaşasam benim kafa gitti ben daha sizle ne konuşayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 16 Mayıs 2018; 14:50:27 >

Bu mesaj silindi.
    "İslam şöyledir böyledir yea" Nerede dedim bunu? sabahtan beri müslümanlığa göre bu kadının bu şekilde dışarı çıkamayacağını anlatıyorum ama sen bana dine laf söyledin deyip beni din düşmanı ilan ediyorsun. Tamam kardeşim istediğini düşünebilirsin ama Türkiye cumhuriyetinde uygulayamazsın, ben de yine tekrarlıyorum bana göre de sen potansiyel teröristsin, eyleme geçmediğin için pasif konumda olabilirsin ama tehlike arz ediyorsun, kanıtı da kendi dinine inanmayanların ölmesini istemen, üzerine ben dine laf etmediğim halde ortada gerçek dini anlattığım halde bir konuda işine gelmediği için beni din düşmanı şeytan diye öne sürüp linç kültürünüz altında ezmen.

• musluman karakter ve kadın tamam tamam inandım

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

Su ana kadar ailesi veya dini olan super kahraman yokki hiristiyan musevi olsun.ilk musluman değil ilk dine sahip süper kahraman olmus bu.gereksiz zorlama geldi

Eddie brock kilisede dua ederken venom a dönüşüyor bunun gibi birçok örnek var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImRoyal -- 16 Mayıs 2018; 16:55:24 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.