Şimdi Ara

Marvel Heroes 2015 | Rehber (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
20.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 GB indirdi. yalnız fatal error hatasından daha giremedim. forum support dan bildirdim inş düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitivi

"Error Initializing Client App" hatası alıyorum oyun açılmıyo yardımcı olabilir misiniz

p
  • quote:

"Error Initializing Client App" hatası alıyorum oyun açılmıyo yardımcı olabilir misiniz

oyunun windows 8 de sorunlu olduğunu duymuştum ama son patch ile giderildi diye biliyorum ama hatayı bir aratın derim mutlaka aynı hatayı almış ve oyunun forumunda yardım istemiş olanlar vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

quote:

oyunun windows 8 de sorunlu olduğunu duymuştum ama son patch ile giderildi diye biliyorum ama hatayı bir aratın derim mutlaka aynı hatayı almış ve oyunun forumunda yardım istemiş olanlar vardır.

araştırdım da olmadı ya
  • 30 patch yüklenecek yazıyodu 29'da takıldı hala bekliyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bişe sorucam acaba bu oyun kaç gb ?
  • 13gb.
    diskte en az 25gb olması gerekiyor kurulum yapabilmesi için.
  • "Error Initializing Client App" hatası alanlar steamden indirdiysenizhttps://marvelheroes.com/ burdan indirin yani tekrar kurulumunu yapın düzelir.
  • - Takip etmeyenler için güncelleme -

Detaylı okumak isteyen varsa şu linke baksın (bende altdakileri yazdıktan sonra gördüm bunu :P) :
    http://forums.marvelheroes.com/discussion/114386/the-future-of-mh-info-on-cybernetics-cosmic-chaos-reviews-costumes-and-more-09-02-14

ROGUE GELIYOR

Sorabileceğinzi tek şey sanırım "yetenekleri çalabiliyor mu?" olacak. Cevap EVET! tamamen dönüşemiyorsunuz çaldığınız kişiye ve her yeteneğini alamıyorsunuz. Belli başlı ana yetenekleri alıp, elinizde tutabiliyorsunuz.

Tabi oyun olduğu için birde limiti var. Tutupda herkesten pasif skilleri çalıp boss gibi gezemezsiniz. Şov yapmak için rakam verilmiş, 29.000 çeşit build olabiliyormuş rogue da (tabi 1 skill bile değişse farklı build sayılıyor). Oyuna eklenen her hero/boss/team up/yaratık vs. de bu sayı artıyor tabi.

Dost, düşman, pet, boss farketmiyor herkesten çalabiliyorsunuz. İşin iyi tarafı yetenekleri elde tutabilmek.

Marvel Heroes 2015 | Rehber

izlemek isteyen varsa (canlı yayın olduğundan gereksiz uzun olabilir):

Jean Grey 52 Review (rework)

işin güzel tarafı form değiştirirken daha hızlı ve phoenix forma geçince mental yeteneklerimiz enerjiye dönüşüyor. Eskiden tek tip oynanıyordu. Şimdi baya hareketli olmuş.

okumak isteyen varsa altdaki bağlantılara bakabilir.

http://forums.marvelheroes.com/discussion/125681/jean-grey-advance-preview-update

http://forums.marvelheroes.com/discussion/126592/jean-grey-52-review-fully-updated-from-29-8-stream

Ayrıca phoenix form da tamamen dönüşmüyoruz. Kanatlar ve kuyruk geliyor. Ultisinin ayrı videosunu göremedim. Güzeldi baya (dark phoenix miydi neydi net bile hatırlamıyorum :P )

Yetenekler değiştiği gibi görsel efektleri de değişiyor form değiştirildiğinde. Örneğin altdaki fırlatılan taşlar alevle sarılır minik phoenix lere dönüşüyor.

Bir kaç kostüm ve ufak bir Emma Frost değişikliği

Jean Grey alırda emma almaz mı:P. Diamond formda kostümlerde görünüyor.

x-23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 3 Eylül 2014; 16:57:28 >

• bu cuma rogue ve jean 52 rewiev geliyor heyecan dorukta.şu nova da bi gelse iyi olacak.
  • Oyunun tek kötü yanı yer sıkıntısı. O kadar çok unique/artifact/rune düşüyor ki stash falan yetmiyor :D Stashleri sanırım eventlarda vs ücretsiz olarak dağıtıyorlar arasıra

Bunun dışında oyun d3'ü falan kat kat katlar, keşke d3'ü almadan önce bu oyunla karşılaşmış olsaymışım, d3'e verdiğim parayı buna vererek yer sıkıntısı çekmeden takılırmışım
  • Bu oyunu niye oynayan az ? Adamlar çok sağlam oyun yapmışlar oysam ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitivi -- 4 Eylül 2014; 0:43:36 >
  • Waypointler hesap bazında açılıyor artık. Tek karakterle her ışınlanma noktasını açma derdine de son geldi böylece. Artık hikayenin istediğimiz görevlerini rahat rahat yapabileceğiz.
  • Oyuncuları banlama konusunda baya katı çoğu da saçma kuralları var.Oyunda hitler ve nazi kelimeleri sansürlü bunu da naziler ile bir karakterin yakınlığını belirtmek istediğimde sansürlü olduğunu gördüm.Forumda konu açıp neden böyle bir sansür uygulandığını sordum adam gibi bir cevap alamadığım gibi bir de sen şimdi nazileri de översin tarzında saçma sapan yorumlarla uğraştım, 1-2 saat sonra da hesaba ban geldi.Ban'ın sebebi ile ilgili ya da süresi ile ilgili ısrarla mail atmama rağmen herhangi bir mail atmıyorlar ve betadan beri elimde olan hesap şu an kullanılamaz durumda.

Reddit'te biraz bakındım ve ban konusunda hiç acımadıklarını gördüm hatta bir kişi gay hulk esprisi yaptığı için 7 günlük bir ban almış.

Benim oyunla işim bitmiştir,böyle saçma sapan sansürler uygulayan ve karşısındakini dinlemeyen adamlarla daha da uğraşmam.Bunları buraya yazmamın nedeni oyunun yapımcıları hakkında fikrinizin bulunması ve oynarken dikkat etmeniz açısından yoksa emek verip para yatırdığınız hesap komik bir nedenle gidebilir.

• oynanayanı varmı hala
  • Oyun ilk çıktığı zaman biraz oynamıştım ciddi yenilikler gelmiş Marvel hayranı olarak bir kere daha indirip takılayım bakalım
  • Ben hala oynuyorum ve oyun kapanana kadar oynamayı planlıyorum. Ben hayatımda böyle mükemmel bir oyun görmedim. Oyuna 16 Temmuzda başladım. O günden beri sürekli oynuyorum. Yazın okul olmayınca çok daha sık oynuyordum ama hala devam ediyorum. Haftaya vizeler var ama bugün, oyuna başladığımdan beri hiç görmediğim kadar yüksek xp event olduğu için oynuyorum Kelimenin tam anlamıyla oyunun bağımlısı oldum. Toplamda 90 dolar para harcamışım. 200TL ediyor Normalde oyunlara asla para harcamayan biri olarak benim için inanılmaz bir şey. Hiç pişman da değilim, hep indirimleri takip ederek kazıklanmadan aldım hero/costume veya stashları.

Şuanda oyunda 20 tane herom var, daha alınmayı bekleyen 20 tane daha var. 20 tanenin de sadece 8 tanesi 60 level ve full itemli. Main herom Cable, 2.olarak da babası Cyclops 52 review ile mükemmel bir hal aldı. Cable'ın review Şubatta gelecek gibi gözüküyor, sabırsızlıkla bekliyorum. Amacım oyundaki bütün herolara sahip olup hepsini en iyi duruma getirebilmek. Tabii bunu yapabilmek 2 yıl sürer benim için, her ay 1 tane hero daha çıktığı göz önüne alınırsa

Şuanda en çok beklediğim şey Industrial City Patrol. MM zaten çok eğlenceli, bu tarz 2.bir harita olması süper olacak. Geçen ay Bronx Zoo çıktı, güzel oldu ama fazla önemli değildi günde 1 kere girip görevi yapıp çıkıyorum zaten.

Geçen hafta Juggernaut çıktı, sırada Magneto var. 400 es biriktirebilirsem kendimi tutarak almayı düşünüyorum, aşırı x-men hayranı olduğum için.

Ve bugün oyuna giriş yaptığım 100.günmüş. O yüzden Great Ultron petini aldım sonunda
    Agent Coulson'ı da almayı çok istiyorum ama bu ay imkansız 1400-1500 omega files biriktirebilirim en fazla. Diğer aydaki omega eventte oynayabilirsem alırım diye düşünüyorum.

Şimdilik bu kadar. Buraya her hafta oyundaki ilerlemeleri yazmaya karar verdim. Hem kendi hesabımı anlatacağım günlük gibi hem de oyundaki patchlerle gelen gelişmeleri.

Son söz: Bu oyunu oynamayan çok şey kaçırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 5 Kasım 2014; 14:55:39 >

• Oyunu iyi hoşta 4 büyük hatası ve aptal 1 content i var. Bu 4 büyük sorun dışında elbette başka sorunlar var. Karakterin görünüşünü kostüm harici değiştirememk, atmosferin çok aydınlık olması, bina arkasını bile görebilme vs. gibi ama onlar önemsiz. Diğer iyi şeylerin yanında hiç bir önemi kalmıyor

Bana göre en büyük 4 hatası oyunun.

1. Endgame content sorunu. Arpg için zorunlu raid yapan kafaya diyecek birşey bulamıyorum. Sen güzel bir oyun yap, endgame content koyma. Cosmic terminal adı altında copy/paste terminal koy. Zaten oyun çok kolay birde bu kadar hero ve kısıtlı content olunca insanın son seviye karakteriyle veya tek bir karakteriyle takılası olmuyor.
    Sürekli boss lara koşma olayı var. Yoldaki hiç birşeye bulaşmaya gerek yok. Çünkü herşey vakit kaybı. Boss u hızlıca öldürebilecek birşey yeterli. Birde yavaş gidiliyorsa oraya teleport item veya nightcrawler gibi bir hero ile koşup, kapısının önünde hero değiş. Story hariç her yerde hero değiştiriliyor. Gerekiyorsa bossun canını %5 e indirip, hero değişip son vuruşu drop u almak istediğin hero ile yap..
    Ölmenin caydırıcılığı yok. Bir çok yerde ölünce seni 2 adım geriden yeniden başlatıyor. 2 adım koşup kaldığın yerden devam ediyorsun. Her hangi bir cezası yok... Buda zaten kolay olan oyunu çok daha kolay yapıyor.

2. Booster olayı. Sen arpg oyun yapıpta nasıl şansı, xp yi vs. katlayan boosterlar koyabilyiorsun? Yani booster olmadan insanın oynayası gelmiyot. Zaten oyun arpg. Boosterlar olmadan zevkli bu tür. Sırf biraz daha fazla para kazanmak için oyuna bu kadar öldürücü bir darbe vurmaya gerek yok. %1000 xp ile oynamaya ne gerek var? para harcarsan oyun 10 kat daha hızlı. Arpg türünde de hız eğlence demek. Para vermeyen sürünüyor. Bu hatalarını anlayıp bu boosterları asla kaldırmayacaklar. Ellerinde oyuncu kalmadığında iş işten geçmiş olacak. Boosterları kaldırmayıp, sistemleri kolaylaştıracaklar. Bu seferde eski oyunculara kazık atmış olacaklar. Aylarca uğraşılıp para harcanan şeyler kolaylaşmış olacak.

3. Süre bazlı drop sistemi kadar aptal birşey olamaz. Düşecek bazı itemlar için süreniz var. Düştüğünde bekleme süresine giriyor. Ne kadar salak bir sistem? Vaktiniz var birşeyi farmlamak istiyorsunuz ama oyun size diyorki "yok öyle yağma, eşek gibi bekleyeceksin".

4. .... Buraya ne yazacaktım unuttum :P. Daha sonra döner düzeltiri

Aptal sistem dediğim. "Omega". Nasıl bir uyuzluktur bu. 7500 omega levelı kasmak. 3000 e bile eyvallah 7500 nedir. Şuan insanların canını acıtmıyor ama her geçen gün eski oyuncularla yeni oyuncular arası bir uçurum oluşmaya devam ediyor. Yeni başlayanı soğutabilecek böyle bir sisteme ne gerek var? Her oyun yeni oyuncuları elinde tutabilmek için ufak tefek kolaylıklar sağlarken bunlar yeni oyuncuları korkutacak sistem yapmış. Yeni başlayan birsii ayrlarca uğraşıp kastığı hesapla gelecek benim yanıma ama benden %50 daha az vuracak, benden daha dayanıksız olacak... Benim seviyeme gelebilmesi için aylarca para harcayarak xp kasması gerekecek. Ben yeni davet ettiğim bir arkadaşımla aynı seviyelerde oynayamıyor olacağım. Çok kötü çok.

Bu saydığım şeyler düzeltilse benim gözümde bu oyun mükemmel olurdu. Bu kadar güzel bir arpg görmedim açıkcası. Bu kadar güzel bir oyun yapıp bu kadar kötü kararları nasıl vermişler şaşırmamak elde değil.

• Soylediklerinizden sadece omega sistemine katılıyorum. Çoğu oyuncu da bu durumdan şikayetçi. Gece gündüz kasan işsiz manyak insanlar bile 7500e 4 5 ayda anca ulaşabiliyor. Ben 4 aydır oynuyorum 800e yeni ulaştım. 7500 olabilmek için yaklaşık 3 yıl gerekiyor

Ama bu duruma fazla takılmıyorum çünkü omeganin fazla olmaması oyunda bir şeyi yapamayacagin anlamına gelmiyor yine her şeye katilabiliyorsun. Ben omegaya hiç takılmadan keyfime bakıyorum.

Boost sisteminden hiç rahatsız değilim çünkü illa para verip almak gerekmiyor. Her karakterle 3 kere görev yapıp % 50exp boost alınabiliyor ve 10 Cube shard ile de alınabilir çeşitli boosterlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Kasım Cuma 1.24 patch (Industrial City Patrol + Thor 52 Review+%100 server-side XP Event)

1 haftayı biraz geçti ama olsun, bundan sonra cuma günleri yeni patch ile birlikte yazacağım.
    Bu haftaki patch'in en büyük olayı ICP'nin gelmesi oldu. 2 saat kadar oynadım gayet güzel gözüküyor ama yeni çıktığı için cok fazla bug var (bazı bosslardan hiçbir xp/loot düşmemesi yada bossların aşırı cana sahip olması gibi). Zamanla düzelecektir. MM'deki gibi ortalıkta boş boş dolanıp kesecek adam arama durumunun olmaması iyi olmuş. Görevler çok daha hızlı geliyor, bu da daha eğlenceli yapıyor oyunu.

Bu hafta Daredevil'ı 1'den 60'a getirmekle geçti. Beklediğimin aksine oynaması çok zevkli (combo skiller sayesinde) ve güçlü bir heroymuş. Bir Wolverine yada Moon Knight olmayabilir ama Captain America'dan 10 kat daha güçlü ve eğlenceli olduğu kesin. Legendarysini direk aldım hatta 3 level oldu bile (axe), ilerde daha çok uğraşıp red raid seviyesine getirmeye çalışacağım.

Bu hafta biriken 175 ES ile random hero box satın aldım ve sonuç çok iyi oldu. 21.yeni hero olarak Iron Man çıktı. Kendimi ultimate upgrade'in çıkmasına hazırlamaya çalışırken sahip olmadığım ve en çok istediğim herolardan birinin çıkması çok mutlu etti

Şuan elimde 10 tane 60 level hero var. Önümüzdeki 2 hafta boyunca tekrar bir heroyu 1'den 60'a getirmeye karar verdim. Bu hero hazır taze 52 review'i çıkmışken Thor olacak.

Yorumlarımı okuyan hiç kimse yok ama olsun herkese iyi oyunlar diliyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.