Şimdi Ara

Martı Yayınları duyan/çözen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Martı yayınlarının çek kopar yaprak testleri var ancak hiç bilen yok çözsem zaman kaybı olur mu ??

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: gullnur

Elimde Martı yayınlarının çek kopar yaprak testleri var ancak hiç bilen yok çözsem zaman kaybı olur mu ??

Bize okulda hocalar aldırmıştı.Özellikle geometrisinin soruları bize biraz zorlayıcı gelmişti.Seviyene göre incele,çözüp çözmemek sana kalmış.Zamanın varsa fazla soru göz çıkarmaz.Ayrıca farklı yayınevlerinin sorularını görmen sana avantaj sağlar.
  • adını daha önce duymadığın yayınları çözme.
    bilindik yayınlardan şaşma,ben değişiklik istiyorum diyorsan çöz senin kararın.
    ama bilindik kaynakların hocaları sınav sistemini de çok iyi biliyor.yani seçilmiş hocalar oluyorlar.
    bilinmedik yayınların hocalarıysa muammadır.müthiş iyi de çıkabilir son derece felaket de çıkabilir.
    senin de risk alıp kaybedecek zamanın olduğunu sanmıyorum

final,fem,palme,uğur,birey,fen bilimleri gibi yayınlar(ve şuan hatırlamaya çalışmadığım niceleri) varken risk almaya gerek yok.
  • Martinez la bırak şunları adam gibi yayınlar al
  • H.Poirot kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler..Hocalarınız bütün dersleri mi aldırdı sadece geometri mi? Hocalarınız önerdiyse iyidir heralde..
  • JustClark kullanıcısına yanıt
    Martı'nın adam gibi olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • itrysohard kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın..Ama elimde var ve inceleyen ve beğenen biri varsa çözmek isterim.Dediğin gibi müthiş çıkma ihtimali de var.
  • Martı yaynınlarından Düş Bahçelerinin Uzağında'yı okudum en son
  • quote:

Cevap için teşekkürler..Hocalarınız bütün dersleri mi aldırdı sadece geometri mi? Hocalarınız önerdiyse iyidir heralde..

Matematik,geometri,dil anlatım ve biyolojisini almıştık biz.Biyoloji hariç diğerlerini kullanmıştık.Konuyu bitirince basit testlerle başlıyorduk,martının testini en son veriyorlardı bize.Hatta geometrisini çözerken isyan etmiştik(zorluğundan).Zaten hocada bir daha çözün diye getirmedi sınıfa,bize sene sonunda topluca dağıttılar.Çözüm yayınlarıyla aynı kaynaklıymış ancak çözüm yayınlarının üst seviyesiymiş.Bakalım bu sene soru bankalarımı bitirdikten sonra ben de çözmeyi planlıyorum.
    Çözüm yayınlarının kolay olduğunu duymuştum ama üst seviyeyse normaldir heralde..Az önce matematikten çarpanlara ayırma çözdüm de ilk testte orta seviye sorular vardı hatta çözemediğim de oldu..Kolay değil yani, ben de bütün konuları halledip tekrar yaparken çözmeyi düşünüyorum.Bence Fem Ekspres testten daha yararlı görünüyor..
  • quote:

Elimde Martı yayınlarının çek kopar yaprak testleri var ancak hiç bilen yok çözsem zaman kaybı olur mu ??

konu ile alakalı değil ama yaprak testlerden nefret ediyorum
  • quote:

Çözüm yayınlarının kolay olduğunu duymuştum ama üst seviyeyse normaldir heralde..Az önce matematikten çarpanlara ayırma çözdüm de ilk testte orta seviye sorular vardı hatta çözemediğim de oldu..Kolay değil yani, ben de bütün konuları halledip tekrar yaparken çözmeyi düşünüyorum.Bence Fem Ekspres testten daha yararlı görünüyor..

Evet çözüm yayınları genellikle kolay oluyor.Martının geometrisi matematiğinden daha zordu diye hatırlıyorum.Belki de bize zor gelmişti.Matematiği dediğiniz gibi orta seviyeydi.Daha önce de yazmıştım vaktiniz olursa neden çözmeyesiniz ki?Sonuçta farklı yayınevlerinden soru görmek önemli.1 liraya aldığım piyasada bulunmayan,kimsenin adını dahi bilmediği bir biyoloji soru bankam vardı,soruları finalin yeşil 3 yazarlı soru bankasıyla yarışır düzeydeydi.Kısacası adı bilinmedik kitap diye bir kenara atmamak lazım.Tabi ünlü yayınevlerinden de çözmek gerekli.

Bence de...Cevap için teşekkürler..
  • quote:

Bence de...Cevap için teşekkürler..

Önemli değil.Başarılar.
  • quote:

Çok haklısın..Ama elimde var ve inceleyen ve beğenen biri varsa çözmek isterim.Dediğin gibi müthiş çıkma ihtimali de var.

risk alabilecek bir durumda değilsiniz,yanlış kitapla kaybedeceğiniz 2 hafta gerçekten büyük şeylere mal oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.