hocam tyt 70 ayt 50-55 , hedefim tm5-10bin yapılır mı artık? umudum kırıldı |
Mart ayı ve sınavdaki netleriniz (2. sayfa)

-
-
hocam obp kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geometriye çok süre ayırıyordum. Eğer cebir kısmından başlarsam yetişmiyordu o yüzden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 13 Mart 2023; 14:28:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam önce geo mu yapıyordunuz
86
-
Değişiyordu. Ben deneme sınavlarını taktik denemek için giriyordum çoğu zaman. Gönderdiğim denemelerde çözüm sıramı değiştirmiş olabilirim. Bazen geo başlıyordum bazen mat ilk 30 soru. O yüzden geo netleri değişkenlik gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 13 Mart 2023; 14:52:3 >
Anladım hocam.
Fiziğe nasıl ve nereden çalıştınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 13 Mart 2023; 15:1:27 >
Tyt 100 civarı ayt 65 civarıydı. Sınavda da tyt 100 civarı ayt 75
hocam olur. sos 1 netlerin kaç bilmiyorum ama orayı 36-37 yapmaya çalış. sos 1 netlerin de bu civardaysa ayt matematiğe yükleniceksin
Özel ders aldığım fizik hocası iyiydi. Zorlandığım konuları esş'nin sitesinden tekli ders satın alarak dinledim. 12.sinif 1. dönem tüm fizik bitmişti
Teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 13 Mart 2023; 15:45:56 >
Şimdiye kadar hiçbir zaman program yapmadım. Doğru dürüst ders çalıştığım da söylenemez. Konu videosu izlerdim sadece. O konunun mantığını kendim anlamaya çalışırdım. Kendim deneme yanılma vs yapardım. Yanlış olabilecek tezler bulup onları çürütürdüm. Bütün konuları kendi mantığıma uydurdum. Hiçbir zaman ezber yapmadım. Yapamam da zaten. Bu dediklerimi de günde en fazla 3 saat falan yapardım. Her gün de çalışmadım. Sene boyu neylerim 90+ tyt 60 ayt civarıydı. Sınavda talihsizlik olmasa 25k civarı yapardım. Ders çalışmadığım için pişman değilim. Yine sınava girsem yine çalışmazdım. Çalışsam ne depilecekti ki? İstanbul üniversitesi yerine belki itüde olacaktım. Çok da önemli değil. O kadar takmaya değmez. Hani bazıları çıkmış soruları çözer yanlışlarını falan( onların değimiyle) analiz falan ederya hah işte onu hiçbir zaman yapmadım. Bazıları sabahtan akşama kadar çalışır. Onlar için bu yks çok önemlidir. Benim için öyle değildi. Hani gece 1 e kadar çözülmesi gereken tesler vardır. Bildiniz değil mi? Hani şu eğer çözmezlerse rahat uyuyamayacağı testler. İşte onlar benim için hiçbir zaman önemli değildi. Bir test için uykumu bölmek bana göre değil. Gelelim şimdi şu dersaneye. Dersane demek bazılarına göre olmazsa olmaz. Dersaneye gidilir sabahtan. Kütüphaneye geçilir. Derse kadar " verimli " ders çalışılır. Sonra dersliğe geçilip hocalar pürdikktat dinlenir. Teneffüslerde falan hocalara yapamdığın sorular falan sorulur. Benim için dersane bu değildi. Hem de hiç değil.
ANLAYANA. SAYGILARIMLA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sos1 25 mat 25 geldi , edb tanzimata geçtim tarih bitti. daha seri denemeleri girmedim sos1de ,en az 35 yapmak hedefim
-
Tyt 75 80 aralığında ayt 43
AYT Matematik bitti mi hocam?
hocam ayt sos 1 için seri denemelere mayısta başlarsınız bile olur. geçen sene mayısın ortasında sos 1 konularım bitmişti.
1 ayda seri deneme yapmıştım. geçen sene 39 net çıkardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C4D7E9EE -- 13 Mart 2023; 17:1:21 >
bitti , 25-30 arasında geliyor . analitikte kötüyüm biraz
-
baya iyiymiş tarihte ne önerirsin , her gün tekrar etmeme rağmen kaçıyor sorular 5 6 7 net geliyor
-
Konuyu görünce kaygılanmadım değil biraz. Bizim hedef hayal galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X