Hocam bende konuyu açtığıma biraz pişman oldum ama zaten 70 75 çıkınca daha da yükseltememiş çoğu arkadaş Bence sınavdan bir iki hafta öncesi yaptığımız netler önemli |
Mart ayı ve sınavdaki netleriniz (3. sayfa)

-
-
tüm motivasyon çöp oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konuya yazanların hepsi bu aylarda 100lü netler yapıyormuş.bu seviyeden kolay kolay artış olmaz zaten
niye ümitsizliğe kapıldınız anlamadım
70li netlerden 90a çıkmak için hala şansımız var
-
Hocam ben 90dayım zaten. 5 aydır falan ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ens tyt-ayt tarih not defteri var. denemede yanlış çıkan yerleri oradan tespit edip tekrar edersen bir sıkıntı yaşamazsın. ayriyeten ayt tarih limit sb çözüp üstüne soru çözümü videosu izle.
ben 70-75 te kaldım daha yukarı çıkamıyorum. bunun en büyük sebebi maalesef geometriden çok fazla net gelmemesi.
benim hocam not defterinden tekrar yapıyorum hocam . karekök ayt tarih denemeleri aldım ama leş gibi çıktı her deneme 9 10 net geliyordu aşırı kolay yorum sorularıyla dolu bir deneme. internetten deneme izliyoum artık
-
90 net yapıyorsan konu eksiğin de yoktur kanka
seri denemelere geçince 97-100 bandına sabitlersin bence.
genelde bu 100 netlerde takılanlar ayt konularına da hakim oldukları için yıl boyu deneme çözecek çok fazla vakitleri oluyor.seninle onların arasındaki tek fark budur diye düşünüyorum
kanka 50 netlik boşluğu sadece geometriye mi bağladın
85 teyim bra seri denemelere ne zaman geçicen ben sanırım nisanda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an geçtim sayılır. Msüye de az kaldı zaten
aynı ben
Hocam sizin netleriniz ne alemdesin bu aralar
kanka sadece ona bağlamadım tabi ki ama 8-9 net çıkarsam geodan muhteşem olur.
hocam deneme günlüğü tutuyorum aratırsan çıkar bu haftayı doldurmadım daha. bu hafta geçen sene dahil kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim
Bu seneyi kastediyorum
ben mezunum hocam
hocam geodan 0 çeksen 110 soru kalıyor 110da 70in tek sebebi geo değildir ayrıca easın galiba senin yaptığın aralıkta yapan eaların 2 3 net feni oluyor sizin de öyleyse merakımdan soruyorum hocam beleş 15net koyup öne geçmek varken neden ealar olarak böyle takılıp zor dersleri suçluyorsunuzki,15 sosyal 30 tr 30 mat 2 tane fen yapan ea arkadaşlarım var 77 net geliyor. aytde zaten yükünüz yok tyt fen kasabilirsiniz kendilerine söylediğimde bir şey değişmiyor senin de böyleyse bi faydam dokunur belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwthh -- 13 Mart 2023; 21:1:14 >
Pardon geçen seneyi hocam :D 20k yaptığınız sene
hocam yanlış hatırlamıyorsam 70 80 arasında değişiyordu ayt 45 50 civarıydı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X