Şimdi Ara

marspiyeli surttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bugun kaldirim kosesine yanasirken marspiyelin en arka kismini kaldirima surttum, baya kotu oldu, 10- 15 cm var belki sag arka tekerin hemen orda, aracta da marspiyel plastik seklinde degil direk sac, boyasi falan cizildi, iceri goctu.

acaba bu tur hasarlarda marspiyelin ic kismina davlumbazi sokup ulasip cekicle duzeltebilirler mi? biliyorsunuz ki marspiyel aracin sasisidir, saglamligidir e ezilmesi beni aractan cok soguttu, duzeltilemeyecek bir durumda derse ustalar aracimi kesin satacagim, ustalara sormadan once bir size sorayim dedim, ezik marspiyelin en arka kisminda yani davlumbaz sokulurse ulasilabilecek gibi, ne dersiniz daha once hic boyle bir tecrubeniz oldu mu? (Allah yasatmasin)

herkese yardimlari icin simdiden tesekkurler

• geçmiş olsun ben eski arabamı sürtmüştüm kaportacı halletti, eskisi gibi oluyor ama başında durmadığım için nasıl bir işlem yaptı bilmiyorum.
  • o kadar catlaktan su kacmaz yaw. kafana takma duzelır nıye duzelmesın. ayrıca orası sase degıldır bosu bosuna kederlenmene gerek yok. nıce araclar var o sekılde kaldırıma surten. olmasa ıyıymıs ama senınkıde bunlardan bırısı. care bulunur kafana takmaya degmez.
    sanayıde nıce pert aracları duzeltıpte sıfır gıbı yapıyolar. senınkı normel bır gocuk sadece duzelır hallolur
  • yani marspiyeli sürttüm diye araba satılırmı arkadaşım. duyanda takla attın sanacak

düzeltilir. düzeltilmezsede problem yaratmaz takma kafana. .

hayırlı günler.
  • cok sagolun dostlar, icime su serptiniz vallahi, umarim hallederler, yarin pazar kapalidir ama pazartesi ilk is bir ustaya gosterecegim bakalim, sase degilse yani saglamlikla hicbir alakasi yok sanirim degil mi? hani Allah hicbirimizin basina vermesin ama mesela arkadan birisi carptiginda saglamliga etki eder mi o bolge diye aklima takilmisti.
  • eski arabamda ben de surtmustum sag masrpiyeli. ayni yerde arkadasim da surttu. ikimizin de yaklasik 10 cm kadar bariz gocme olmustu. belediyeyi yaptigi yuksekligi farkli kaldirimlar dolayisiyla baya bir kalaylamistik.
    ikimiz de yaptirmadan o halleri ile sattik araclarimizi. ben o hali ile 1 sene bindim. yaptirmayi dusunmemistim.
    ama duzeltilmesinin zor olacagini sanmiyorum. zira marspiyeller bir cok markada bagimsiz sekilde sokulebiliyor plaka halinde. yenisini alip boyatarak taktirabilirsiniz bile...
    aracinizin markasina modeline gore bir masrafi olacaktir elbette. ote yandan aracinizdan sogutacak bir hasar degildir. sicagi sicagina boyle hissetmeniz dogal...
  • Geçmiş olsun. Bende geçtigimiz hafta otoparke girerken altını surrtum.

Marşpiyel kapıdan bakılınca hafif yamuk duruyor. Kaportacı oturttu yerine...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Supurgelik altindaki bosluk
    6 yıl önce açıldı
    kaputta göcük var
    11 yıl önce açıldı
    Bagaj Amortisorü
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takla atmadıkça, önden ve yandan ağır darbe almadıkça ( mesela yandan iki kapının ortasına bir araç çarpması) kalıcı hasar oluşmaz kolay kolay

hayırlı günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

cok sagolun dostlar, icime su serptiniz vallahi, umarim hallederler, yarin pazar kapalidir ama pazartesi ilk is bir ustaya gosterecegim bakalim, sase degilse yani saglamlikla hicbir alakasi yok sanirim degil mi? hani Allah hicbirimizin basina vermesin ama mesela arkadan birisi carptiginda saglamliga etki eder mi o bolge diye aklima takilmisti.

Kesinlikle arabanın güvenliğini etkileyecek bir problem değil içiniz rahat olsun. İyi bir usta eskisi kadar iyi yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.