Şimdi Ara

Marşpiyeli kırdım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aöf sınavı için, arabayla yola çıktım, Bu sınav sistemi yüzünden, sınava giriş yerini evimin dibindeki koskoca üniversite yerine, taa şehir merkezinde veren zihniyet yüzünden trafik bir o kadar kalabalıktı. Okulların bahçelerinde, park alanlarında yer yoktu. Bende okulun bahçesine girmeden sol tarafa kaldırıma çıkarıp yanaştırayım dedim. Kaldırımda tahta palet olduğunu gördüm ancak biraz daha yanaşayım derken biraz fazla yanaşınca çatırdama sesi geldi. Direksiyonu tam sol yapıp geri geldim ve marşpiyeli paletten kurtardım. İndiğimde ise marşpiyeli kırdığımı farkettim. Moralim o an çok bozuldu birde bozuk moralle sınava girdim. Sınavdan çıktıktan sonra sanayide bir yere gösterdim, usta, çamurlukta biraz içeri göçmüş dedi. Düzeltiriz, boyarız, marşpiyelide yapıştırıp, boyarız olur dedi. Boyamaya gerek var mıdır bilmiyorum? Toplamda 100 liraya olur dedi. yuhh dedim. Ne var bunda 100 liralık ama tabi bizden ufacık şey için para kazanıcak.. Tamam saol diyip çıktım. Belki bir kaç ay sonra hiç kafama takmıcam ama aracımızı çok sevdiğim için, üzüldüm.. Sizce bunun onarımı ne kadardır? Bursada yaptırabilceğim bir yer varsa tavsiye edebilir misiniz. Auto king vs yapar mı?

Foruma aracın fotorafını nazar yüzünden koymaktan çekinirken, şimdi nazar yüzünden fotoraf koyuyorum

Göz zevkinizi bozduğum için kusura bakmayın. Aracın alt tarafları çok çamurluydu.
    Bu da bonus olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 5 Ocak 2013; 19:33:57 >

• Geçmiş olsun. Marşpiyelin boyalı olması aracınızın değer kaybetmesine sebep olmaz. Kaskonuz varsa çok da takmayın.
  • geçmiş olsun..
  • Saolun arkadaşlar.. Arabada kasko yok. Modeli yeni değil o yüzden gerek görmedim kaskoya..
  • Autoking nasıl yapar bilmem ama ben oradan memnun değilim pek,Küçüksanayi A6 blokta Bedri Usta var iyi iş çıkarıyor git bir görüş istersen.
  • Hocam onu bunu bırak da bir yıkat aracı, çamurdan kırık bölgeyi baya bir aradım. Geçmiş olsun yerinde olsam takmam. Alışırsın zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Hocam onu bunu bırak da bir yıkat aracı, çamurdan kırık bölgeyi baya bir aradım. Geçmiş olsun yerinde olsam takmam. Alışırsın zamanla.

Malum kış ayındayız, alt bölgeler çok çamur oluyor. Üst taraflarda hiç birşey yok.. Alışmasına alışırım tabide. Pek göze hoş gelmiyor. Göçük olmasaydı kendim japonla yapıştırmayı bile düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 5 Ocak 2013; 18:44:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Hocam onu bunu bırak da bir yıkat aracı, çamurdan kırık bölgeyi baya bir aradım. Geçmiş olsun yerinde olsam takmam. Alışırsın zamanla.

Malum kış ayındayız, alt bölgeler çok çamur oluyor. Üst taraflarda hiç birşey yok.. Alışmasına alışırım tabide. Pek göze hoş gelmiyor. Göçük olmasaydı kendim japonla yapıştırmayı bile düşündüm.

Japon tutmaz orayı açar tekrardan, iç kısmı havya ile ısıtarak hemen yapıştırılırsa şeklini bozmadan yapıştırılabilir ama bence çok önemsiz bir ayrıntı uğraşmayın. Benim yeni arabaya 3-4 ayda neler geldi, artık bişi oldu mu küfredip, biniyorum araca. Yapacak bir şey yok.

• Ciddi bir hasar değil,rahat edin hocam.Kafaya takmaya değmez.Geçmiş olsun.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Ufak bir sorun, sanırım fazla abarttım.. Allah herkesi böyle dertlerden kurtarsın
  • Onda hiç bi şey yok bozma moralini benim sıfır arabanın marşpiyeli iki yerden ezik ve çizik hala öle geziyorum
  • İşleme gerek yok.

Kafaya takmayın, 100 tl ile gidip güzel bir yemek yiyip depoya yakıt alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

İşleme gerek yok.

Kafaya takmayın, 100 tl ile gidip güzel bir yemek yiyip depoya yakıt alın.

Saol hocam.. Daha önce şahin vardı, onun da marşpiyelini kırmıştım, 10 liraya marketten alıp kendim taktım.. Hiç kafaya takmamak gerekiyor, ama titiz olmak iyidir.
  • Sanayideki tamponcular halleder. Fakat! böyle kalsa da pek birşey fark etmez...

Geçmiş olsun.
  • Çok kafaya takacak bir şey değil hoca. Öyle kalsın yaza yaptırırsın
  • Geçmiş olsun olabilecek bir durum göçük düzeltilir boyanır gayet düzgün olur can sıkıcak birşey yok.
  • Bir şey yapmanıza bile gerek yok bence,takmayın kafanıza.
  • Biraz fazla hassassınız bence..
    "Her canlı ölümü tadacaktır" misali, araba sahibi olan herkes er geç irili ufaklı vuruklarla karşılaşacaktır.. Trafikte her an tehlike altındayız, hatta trafikte değilken de aracımıza her şey olabilir, takmayın böyle küçük şeyleri..

Aracımı aldıktan bir iki ay sonra sizin gibi marşpiyeli vurmuştum.. Kaldırımın biçimsizliğine bir küfür salladım bitti gitti.. Vuruğu da yaptırmadım..

Daha geçen gün de şerefsizin biri yüzünden arka tamponum çatladı.. Bıraktım o da çatlak kalsın.. İleride daha büyük bir vuruk olursa o zaman toptan yenilenir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 5 Ocak 2013; 21:59:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Biraz fazla hassassınız bence..
    "Her canlı ölümü tadacaktır" misali, araba sahibi olan herkes er geç irili ufaklı vuruklarla karşılaşacaktır.. Trafikte her an tehlike altındayız, hatta trafikte değilken de aracımıza her şey olabilir, takmayın böyle küçük şeyleri..

Takmıyorum hocam ama insan keşke yapmasaydım diyor. Ama olacağı varmış olmuş, önüne geçemiyoruz malesef. Neyse Allah daha beterinden saklar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Biraz fazla hassassınız bence..

Takmıyorum hocam ama insan keşke yapmasaydım diyor. Ama olacağı varmış olmuş, önüne geçemiyoruz malesef. Neyse Allah daha beterinden saklar inşallah.

Sen bizim marşpiyeli görsen intihar edersin .......

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.