Şimdi Ara

Mars`a Gitmiştim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020`de ilk defa NASA Mars`a astronot göndermişti.Ben de giden gönüllüler arasındaydım.Tüm dünya bizi izlemişti Dünya`dan ayrılırken.Sonra çok beklenmedik şeyler oldu.Mars`a indiğimizde araştırma yaparken uzaylılar karşımıza çıktı.Bizi aldılar ve aracımızı yok ettiler.Kendi araçlarına götürdüler.Bizi kendi gezegenlerine götürdüler.Onlarda insandı.En azından görünüşleri aynıydı.Üzerimizde incelemeler yaptılar.Ama bize kötü davranmadılar.Yaşama hakkı tanıdılar.Uzun süre orada yaşadık.Dünyadakiler bizi bilim uğruna kendini feda eden cesur astronotlar olarak anıyordu büyük ihtimal.
    Bir gün orada zaman makinelesi icat edildi.Birinin üzerinde test etmek için gönüllü arıyorlardı.Ben de gönüllü oldum.2015`e döndüm.Şu an bu satırları yazıyorum.Kesinlikle Mars`a gitmek için gönüllü olmayacağım.NASA`ya da Mars`a gitmeyin,bizi bekliyorlar diye mail atarım ama bana inanmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki
  • No ss no guven

• insan uzaylılar okumayın

• John titoru ogrenip acilan konu

• YAV HE HE
  • İnşallah Mars'ta dost canlısı uzaylılar vardır. Şu sıradan hayattan sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 28 Mart 2015; 14:44:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.