Şimdi Ara

Kol kıllarına jilet vurdum, lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
20.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir anlık sinir ile yaptığım bir şey. Şuan diken gibi çıkıyor resmen. Yaz geldi, tişört giyemedim daha. Lütfen yardım edin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kol Kıllarına Jilet Vurma: Bilmeniz Gerekenler

Kol kıllarını jiletle almak yaygın bir uygulamadır ancak bu uygulamanın bazı sonuçları ve riskleri olduğunu bilmek önemlidir.

Kol Kılları Jiletle Alınır mı?

Evet, kol kıllarını jiletle almak mümkündür ancak cilt tahrişi, batık kıllar ve tüylerin kalınlaşması gibi bazı olumsuz sonuçlara neden olabilir.

Kol Kıllarını Jiletle Alırsak Ne Olur?

• Cilt Tahrişi: Jilet, hassas ve kuru cilde zarar vererek kızarıklık, kaşıntı ve ağrıya neden olabilir.
    • Batık Kıllar: Jilet, kılları deri altında keserek batık kıllara yol açabilir. Bu durum, ağrı ve iltihaplanmaya neden olabilir.
    • Tüylerin Kalınlaşması: Jiletler kılları deriden keser ve bu da kılların daha kalın ve koyu çıkmasına neden olabilir.
    • Enfeksiyon: Cilt tahrişi ve batık kıllar, enfeksiyona yol açabilir.

Erkeklerde Kol Kıllarını Jiletle Almak

Erkekler genellikle daha kalın ve koyu kol kıllarına sahiptir. Bu nedenle, kolu jiletle almak erkeklerde kadınlara göre daha fazla cilt tahrişine ve batık kıllara neden olabilir.

İpuçları

Kol kıllarını jiletle alacaksanız, aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Jiletten önce cildinizi sıcak suyla yumuşatın.
    • Hassas ciltler için tasarlanmış bir jilet kullanın.
    • Kılların çıkış yönünde jilet yapın.
    • Aynı bölgeyi defalarca jilet yapmayın.
    • Jilet işleminden sonra cildinizi nemlendirdiğinizden emin olun.

Sonuç

Kol kıllarına jilet vurdum diyorsanız, cilt tahrişi, batık kıllar ve tüylerin kalınlaşması gibi olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Kol kıllarınızı almayı düşünüyorsanız, bunları ağda, lazer epilasyon veya epilatör gibi daha güvenli ve etkili yöntemlerle almayı düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ss?
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gömlekle gez
  • geçmiş olsun sakal gibi çıkacak :( ağda ile azaltabilirsiniz ama şu ara yapmak riskli olur. artık önümüzdeki kış ağda yaparsınız. bu yaz böyle idare edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldin arkadaşım

Birşey olmaz boşuna üzülme eski haline döner

• SS

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüy yada kılların jiletle kesilmesinin tüyleri kalınlaştırdığı yada değiştirdiği tamamen şehir efsanesi böyle bişey yok tamamen senin kafanda o olay sana öyle geliyor

• Hynx kullanıcısına yanıt
    Gömlek alacağım zaten. Tek çare o.
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Kökleri falan çok belli oluyor. Çıkarken de sert çıkıyor. Kökten çözüm yok mu ?
  • Sertleşti, hemde bayağı. Bir de hızlı çıkıyor.
  • Bir de kaşar gillette diyorki vücüt kıllarınızı jiletle alırsanız daha çok çıkmaz . gerzekalı kendi satacak diye bizi maymuna çevirecek .Kol kıllarına jilet vurdum, lütfen yardım.
  • Tüy dökücü krem al.
  • Aldığıma çok pişmanım gerçekten. Ağda deneyeceğim, tüy gibi çıksa yeter bana.
  • Önerin var mı ?
  • Uyandiranİnsan kullanıcısına yanıt
    Dün bunu yaptım, işe yarıyor.
  • Homoseksüel misin neden kestin?

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hocam, çok kıl vardı. Terletiyordu, bir anlık sinir ile yaptım.
  • Bizim bi arkadaş da can sıkıntısından koluna bacağına falan jilet vurmuştu. Sonu böyle oldu. Star Wars filmlerinde falan oynattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 3 Haziran 2017; 13:46:4 >
  • La yegen agda ilede alsan ayni sekilde diken gibi cikar uzayinca yumusuycaklar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.