Şimdi Ara

marmarise nasıl gidilir ne yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

muğlaya inip aktarma yapsak daha ucuz olurmu?

• Ben de ağustosta fethiye yolcusuyum ilk defa gideceğim neler yapabilirim orda önerisi olanlar yazabilir mi.

@thron, topiğini kirlettiğim için özür dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

Ben de ağustosta fethiye yolcusuyum ilk defa gideceğim neler yapabilirim orda önerisi olanlar yazabilir mi.

en azından up lamışsın

hiçmi giden yok yaw adamlar otobüs biletine 70 lira diyor sanki daha ucuz olmalı
  • Gidin gidin ruslar akın etmiş heryere ama yanınızda bir bayanla gitmeyin tatiliniz rezil edersinizTangalı üstsüz manken gibi hatunlar var insanın içi gidiyor kendini zor tutuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: thron

quote:

Ben de ağustosta fethiye yolcusuyum ilk defa gideceğim neler yapabilirim orda önerisi olanlar yazabilir mi.

en azından up lamışsın

hiçmi giden yok yaw adamlar otobüs biletine 70 lira diyor sanki daha ucuz olmalı

Arkadaşlarım Eskişehir'den gidiyor Marmaris'e Pamukkale den almışlar 40 lira. 70 lira da çok sanki...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thron

quote:

en azından up lamışsın

Arkadaşlarım Eskişehir'den gidiyor Marmaris'e Pamukkale den almışlar 40 lira. 70 lira da çok sanki...

istanbuldan marmaris 70 lira kayseri 50 lira yuh diyorum sanki tatile gidiyoz diye para basıyoz

• Dostum Fethiye pek Marmaris kada güzel değil ana yollardan geçerken tavuklar civcivler dolanıyo fazla eğlenceli bi yer değil pek tavsiye etmem ama gideceksen Kelebek vadisi diye güzel bi yer var denizden gidiyosun,yamaç paraşütü var Ölüdeniz'de dağdan sallanır her tarafı görürsün güzelce.
    Marmaris'e gelmek için Muğla'da inersen 6 milyon alıyolar Marmaris'e hesabını yap ordan.Marmaris'te yapabileceğin tek şey deniz,kum,güneş,bar diskodur onların dışında çevre ilçelere turlar filan var ama kendin gitmeni tavsiye ederim dolmuşla filan.Dalyan'da karetta karettalar,dağda kral mezarları ve çamur banyosu filan var.Sultaniye'de sıcak su kaplıcaları var.Gezeceksen Efes'e günlük git gel turlar var.
    Marmaris'te yenicak içicek fazla yer yok gündüzleri 1 Mcdonald's 1 Burger var şehir içinde starbucks filan arama hiç Kız kumu diye bi yer var orası da çok güzeldir bi de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 55 tl pamukkale setra 2009 kasa valla marmaris süper yer deniz kız su kaydıra water sport daha yazammi
  • aksilik olmazsa haftaya ben de marmaristeyim...

arkadaşım marmariste gündüz otelde kalıyorsan içer içer havuza girersin (merkezde denize girilmez kirlidir) istersen tek dolmuşla içmelere git 10 dk sürmüyor ama şahane denizi var

akşam dışarı çıkar ilk önce plajda biraz içer kıvama gelir sonra ya orada devam edersin ya da mekanlara gidip patlarsın müthiş bir yer kendisi
  • marmarisde gece hayatı renklidir şehrin sol tarafının sonunda barlar sokağı var.yüzmek için marmaris merkez çok uygun değil deniz pis.bundan dolayı içmeler denizine gitmeni öneririm.denizi harika.kriz bu sene marmarisi baya vurduğu için günlük tekne turları 10 liraya kadar düştü.tekne turlarına katılabilirsin.vaktin varsa turunç'a git.yani değişik bir yer daha göreyim diyorsan tabi.ayrıca imkanın varsa sedir adasına git orası da güzeldir.ayrıca şu aralar sosyetenin yeni gözdesi selimiye de kafa dinlemek için hoş bir yer.kızkumuna mutlaka git.denizi yürüyerek karşıdan karşıya geçmek ilginç olabilir.bunlar dışında marmaris bir çok tatil yerinden hatta Bodrum'dan bile daha pahalı bir yerdir.Ama güzel bir yer.bugün hava sıcaktı.yarından itibaren daha sıcak olması bekleniyormuş.ben de şu an marmaristeyim.13 yıldır her yaz buraya gelmek alışkanlık oldu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 7 Temmuz 2009; 0:00:23 >

• Marmaris'e gidince barlar sokağıda greenhouse akar oraya giriceksin marmaris'te ki olay gece hayatıdır yabancısı bol olur.
  • Lan tek Marmarisli benim sanıyodum dhde
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreamRolleR

55 tl pamukkale setra 2009 kasa valla marmaris süper yer deniz kız su kaydıra water sport daha yazammi

istanbul marmaris pamukkale turizm 55 mi yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.