Şimdi Ara

Marmaris Merkez Nasıl Bir Yerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet soru açık beyler çok meth ediyorlar siz gidip gördünüz mü?

• kekoların yoğunlukta olduğu yerli yabancı ayırmaksızın turistlerin kazıklandığı denizinde öyle cok güzel olmadıgı bir tatil beldesi
    iskender kebap yiyeyim diye bir yere girdim adam 1.5 hindi döner getirdi 25 lira soktu
  • gece saatlerınde sokakta dolasma:) kekolar acımaz
  • oha harbiden o kadar kötümü?
  • bence türkiyenin en iyi tatil yeri
  • gece rahatça dolaşabilirsin, yazları turist kaynar heryeri, arkadaşında dediği gibi türkiyedeki en iyi tatill yerlerinden

gece gezmesi sıkmaz insanı heryer cıvıl cıvıldır sabaha kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Focus The Smile -- 23 Temmuz 2009; 13:57:33 >
  • 4-5 yıl öncesine kadar çocukluğumun yaz aylarını orada geçirdim. 4-5 yıl önce akşamları her köşede beyaz kadın ticareti yapan insanlar doluydu. Otel balkonunda gözümün önünden turistin çantasını çalmışlardı. Hırsız çok dikkat etmek lazım. Oranın yerleşik kalan arkadaşlardan duyduğum kadarı ile bu yıl turist vs. çok azmış. Ancak normalde turist cenneti idi. Tüm yabancı kız arkadaşlarımla orada tanışmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki sarışın mavi gözlü hatunlar varmıdır Türk yabancı farketmez
  • Çok güzel yerdir hatta gördüğüm en güzel yerlerden diyebilirim.

Ama esnaf kazıklamak için etrafa saf saf ve şaşırarak bakan turist arıyor. Biz iki kişi marmaristen kızkumuna gitmek istiyorduk ve nasıl gideriz diye taksiciye sorduk. Taksicide ben sizi 80 TL ye götürürüm dedi. Birşey demeden arkamızı dönüp giderken 40 tl olsun gelin dedi. Sonrasında otogara gdip minibüse bindik iki kişi 8 tl ye gittik.

Sahildeki barların orada gezersen restoranların elemanları yoldan geçen insanlara göre ingilizce, rusça, almanca, fransızca müşteri çekmek için konuşuyorlar.
  • Barlar Sokağı
    seviyorum Marmaris'i Türkiye'nin en iyi tatil yeri bence...
  • biz de gidiyoruz 10'unda. umarım verdiğiniz bilgiler doğrudur. kimi gece çıkma demiş kimi gece rahatça dolaşabilirsin demiş. biri adam gibi anlatamaz mı orayı
    ayrıca önerebileceğiniz ucuz, herşey dahil pansiyon var mı giden gören bilen?
  • Orası memleketim oluyor.

Kalacağınız pansiyonlar çok uyduruk olacaktır,marmariste pansiyonları tavsiye etmem.Turist azlığından bu sene oteller yerli turistlere güzel indirim yapıyorlar.Yabancı arkadaşlarımdan Tropical isimli otelin servisi vs güzel diye duydum.Şahsen içini girip gezip gördüm ama servisleri hakkında arkadaşlarım kadar bilgiye sahip değilim.

Gece hayatı 11'de sonra başlar sabahın 4-5'ine kadar sürer.Her restaronda mutlaka keko vardır,fazla muhattap olmayınız.Kimse kimseyi kılık kıyafeti nedeniyle yargılamaz.Sakin bir şehirdir.İçmeler beldesini mutlaka gezin,kalacak yeri ordan ayarlamaya çalışın.Olmazsa Turban kısmına gidin orada sakin oteller mevcut.

Size hangi dolmuşların nereye gittiğini de yazayım:

Marmaris-Siteler açık yeşil çizgili minibüsler Otogardan -Turbana kadar yolcu taşırlar.Kişi fiyatı 1.5 tl (Migros,Emniyet müdürlüğü,Mcdonalds'dan geçer ana yerler olarak )
    Marmaris-İçmeler turuncu şeritli minibüsler Şehir merkezinin biraz gerisinden İçmelere kadar yolcu taşır. 2.5 TL kişi başı. (Siteler ile aynı yerlerden geçer ek olarak içmeleri de dolaşır )
    Marmaris-Armutalan Armutalan beldesine taşır şehir merkezinden Kişi başı 1.25 TL (mağaza olarak Kipa'nın yakınlarında son durağı mevcuttur,önemli yerleri yoktur)
    Marmaris Beldibi Tansaş karşısındaki duraklardan yolcu alır bordo renkli münbüslerdir Beldibine taşır.1.25 TL
    Marmaris-Yalancıboğaz Beldibi minibüsleri ile aynı yerden kalkar yarım saatte bir gelir açık penbe renklidir.

Denize girecekseniz şehir merkezinde sahil yolunda plajlar mevcut kişi başı genellikle 5 TL şezlong parası alırlar.Marmaris sahillerinin geneli bu fiyattadır.İçmeler tarafındaki sahil daha güzeldir şehir merkezine nazaran.
    Barlar sokağından itibaren başlayan sahil İçmeler aşıklar tepesine kadar uzanır yürüyerek yaklaşık 1,5 -2 saatte varabilirsiniz bir ucundan diğerine.Araba motor kiralamak için eski McDonalds'ın oralarda Rent A Car yeri mevcut.Kaliteli bir kiralama yeridir.Araç motor her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek niteliktedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: They Will Return

bence türkiyenin en iyi tatil yeri

bunu nye dayanarak söledin 10 yıl yaşadım ben orda çok lanet bir yer marmaris ancak uzaklaştıkça daha güzel yerler var mesala içmeler,yalancı boğaz buralar harika yerlerdir.
  • bars street.burda takıl akşamları ayrıca kekolara bakmassan tip tip bişe olmas.sahili de güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.