Bildirim
Marmaris Aqua Park vs Kuşadası Aqua Park ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeşim hayat marmariste ;) -
Up dullah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
marmariste 3 ay yaşadım, marmaris kopartır geçer. neyin kafası kuşadası neresi? bunu bile kıyaslıyan biriysen git kuşadasında kalabalık yapma marmariste
Uyan la aqua park bahsediyorum sana :)
1 hafta önce geldim Marmaris ten. Bu aqua park var birde aqua dreams vardı yanlış hatirlamiyorsam. Aqua park çok büyük değil ama 4-5 saat eglenebilirsin. Ama dreams çok büyük sabahtan akşama kadar takıl gene sıkılmazsin.
quote:
Orijinalden alıntı: greencher
Sevgili arkadaşlar marmariste adaland ayarında gidilebilecek aqua park var mı ? Adaland a 2 sene önce gittim. Marmaristen 3 saat yol çekip adaland a gitmek mi mantıklı yoksa marmariste tavsiye edeceğiniz bir aqua park var mı?
bende şu an marmariste tatildeyimburda atlantis diye bi aquapark var gayet güzel fakat kuş adasındaki aqua fantasy ile kıyaslanamaz bile. Adaland a zaten gitmişsin gitme zaten aquafantasy den alanı daha büyük ama awua fantasynin kaydırakklarıyla eşit sayıda bide aqua fantasy nin kaydırakları adalandınkine basar çok güzel kaydıraklar var yani. Bende tatil dönüşü sabah gidcem akşam döncem pazar günü gitcem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X