Şimdi Ara

Marmaray'a Pipet Batırsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Consantre stres oluşur o deliğin olduğu yerde normalin 3 katı hissedilir stress.Sonuncunda failure kaçınılmaz olur.Su dolma değilde değilde parçalanma yahut ezilme olur millet tüpün içinde ezlir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Consantre stres oluşur o deliğin olduğu yerde normalin 3 katı hissedilir stress.Sonuncunda failure kaçınılmaz olur.Su dolma değilde değilde parçalanma yahut ezilme olur millet tüpün içinde ezlir.

imzaya çok uğraştın mı güzelmiş :D
  • yok euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrka

quote:

Consantre stres oluşur o deliğin olduğu yerde normalin 3 katı hissedilir stress.Sonuncunda failure kaçınılmaz olur.Su dolma değilde değilde parçalanma yahut ezilme olur millet tüpün içinde ezlir.

imzaya çok uğraştın mı güzelmiş :D

7 gün 7 gece bu imzayla uğraştı 8 . günün şafağında aksakallı bi dede belirdi teprik edecek sandım ama zebani çıktı beni zindana attı sonra bende bu imzaya tıklayan herkesi o dedeye vereceğime söz verip zindandan kurtuldum.Artık gerisini sen düşün.
  • 1-2 saate gider herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://****.com/1298717011.swf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.