Şimdi Ara

Marmaradan ytüye nasıl geçerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu okul benim içimde ukte kaldı.ytü işletme 12.058 ile kapattı benim sıralamam 12.158 puan da 431 küsür

hazırlığı marmarada okuyup 1.sınıftan itibaren ytüde okuyabilmek için ne yapmak lazım?

yatay geçişin sadece adını biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2023-2024 geçiş bilgileri aşağıdaki linkte hocam, oraya girip bakabilirsiniz ki kontenjanlar falan da gözüküyor. Yalnız yönergede başvuru için en erken 3. yarıyıl diyor:

Duyurular | YTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (yildiz.edu.tr)

burada da 2022-2023 kazananları paylaşılmış, yanlış bilmiyorsam yarın da 2023-2024 sonuçları açıklanacak. bunlara bakarak karar verebilirsiniz:

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakültemize Çift Anadal ve Kurumlararası Yatay Geçiş kayıt hakkı kazananların listesi açıklanmıştır. | YTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (yildiz.edu.tr)

• 3 üstü ortalamayla 3. yarıyılda geçebileceğinizi düşünüyorum

• yatay geçişte öncelik ne sadece ortalama mı önemli

birçok insan başvuru yapacaktır.ayıklamak için neyi dikkate alıyorlar merak ettim

bir de listedeki elemanların yks puanları da çok düşük nasıl geçiş yapmışlar anlamadım

@richardfeymanınsaçı

• Ortla geçersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yönergede yazıyor hocam, başarı puanına göre sıralanıyor. başarı puanı da normalize ösym puanının ve normalize agno nun belirli yüzdeliklerle toplanması sonucunda oluşuyor.

bu seneninki de açıklanmış bu arada, aşağıdaki linkten bakabilirsiniz:

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakültemize Kurum İçi Yatay Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal, Kurumlar Arası Yatay Geçiş Ve Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş kayıt hakkı kazananların listesi açıklanmıştır. | YTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (yildiz.edu.tr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 4 Eylül 2023; 19:20:42 >

• sagjir S kullanıcısına yanıt

Kanka bu 3 yya hazırlık da dahil mi?

yani 1.sınıfın ikinci döneminde mi başlayabiliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oguz uygun kullanıcısına yanıt

tam olarak bilmiyorum hocam, bir öğrenci işlerini arayın bence ama sayılmıyordur büyük ihtimal çünkü başarı puanının içinde gpa de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.