Şimdi Ara

Marmara ya da Hacettepe okul öncesi öğrt.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an kpss de 60üstü alan atanıyor. Çocuklarla da aram iyidir. Ne dersiniz yazmalı mıyım? Bölüm ve üni. hakkındaki görüşleriniz nedir, ileride özel sektör düşünebilirim, kreş açabilirim. Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

• Niye yorum yapılmıyor anlamıyorum.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

Şu an kpss de 60üstü alan atanıyor. Çocuklarla da aram iyidir. Ne dersiniz yazmalı mıyım? Bölüm ve üni. hakkındaki görüşleriniz nedir, ileride özel sektör düşünebilirim, kreş açabilirim. Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

Arkadaşlım sana şöyle diyeyim...

Bu forumda her çeşit adam var... Ancak genellikle şöyle özetliyeyim...

İşletme-iktist tayfası

hkuk tayfası

mühendis tayfası

Tıp tayfası...

Öğretmen görmedim...

Ancak sana şnu diyeyim... 4 sene okul.. sonra kpss alacağın maaş 2000 Tl her şey dahil... Ama atanacağım diyorsun... karar senin... iyice enine boyuna bak...
    Öğretmenlik kısaca para için yapılmaz... Çocuklara Vatanı, Milleti , Bayrağı, Dini , Peygamberi sevdireceksen; Belli amaçların varsa, ideallerin varsa, iyi vatandaş yetiştirmek istiyorsan öyle öğretmen olunur..

Bir de alınma ama bilmeden soruyorum. Bu bölümü genelde bayanlar tercih etmiyor mu???

Sevgi ve saygılarımla...

• kanepekalem K kullanıcısına yanıt
    çoçuklarla aranın iyi olması yetmeyebilir.okul öncesi öğretmenliği sonuçta.sıkılmadan yıllarca bu işi yapacaksın.ayrıca şuan 60 ile alıyor diye heveslenme hemen.sen 4 sene sonra mezun olacaksın.sen mezun olana kadar bu puanda devam etmeyebilir ki bence etmez.bunları hesap et ondan sonra tercih et.öğretmenlik iyidir ama para için yapılmaz.meslekten çok yaşam tarzı olması lazım.ama günümüzde tatili bol parası fena değil diye ele ayağa düştü.
  • quote:

Şu an kpss de 60üstü alan atanıyor. Çocuklarla da aram iyidir. Ne dersiniz yazmalı mıyım? Bölüm ve üni. hakkındaki görüşleriniz nedir, ileride özel sektör düşünebilirim, kreş açabilirim. Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

Marmarayı yaz git derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Arkadaşlım sana şöyle diyeyim...

Bu forumda her çeşit adam var... Ancak genellikle şöyle özetliyeyim...

İşletme-iktist tayfası

hkuk tayfası

mühendis tayfası

Tıp tayfası...

Öğretmen görmedim...

Ancak sana şnu diyeyim... 4 sene okul.. sonra kpss alacağın maaş 2000 Tl her şey dahil... Ama atanacağım diyorsun... karar senin... iyice enine boyuna bak...
    Öğretmenlik kısaca para için yapılmaz... Çocuklara Vatanı, Milleti , Bayrağı, Dini , Peygamberi sevdireceksen; Belli amaçların varsa, ideallerin varsa, iyi vatandaş yetiştirmek istiyorsan öyle öğretmen olunur..

Bir de alınma ama bilmeden soruyorum. Bu bölümü genelde bayanlar tercih etmiyor mu???

Sevgi ve saygılarımla...

Marmarada okuduktan sonra kreşimi açarım, özel okulda filan çalışırım. Devlet düşünmüyorum yani. Puanlar yükselecektir elbet fakat tutup da 90 olacak değil bu kadar açık varken. Ve zaten bayanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe'de Mühendislik
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.