Şimdi Ara

Marmara ve anadolu hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gencler eskisehir tek hedefimdi ama puan iyi gelince kafam allak bullak oldu. Marmarayi yazmayip burayi yazarsam cok mu sey kaybetmis olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçimin zor araştırma kaynağı yetersiz,memleket Eskişehirse kal bence.
  • Sadece sıralamaya bakıp üni seçmek doğru değil.Şimdi burada belki bazı maramara severler vardır tepki çekebilir ama ben marmaranın eğitiminin artık çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama anadolu hukukla kıyaslandığında ne olduğunu bilemem anadolu hukuğun eğitiminin nasıl olduğunu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorularıolankişi -- 21 Temmuz 2016; 3:38:40 >
  • Hocam emin misiniz cok cok bir fark olur diye korkuyorum...
    Istanbula gidersem de aileme cok yuk olacam diye.

• Gozlerime uyku girmiyor. Kafayi yicek durumdayim arkadaslar yardim edin ne yapayim..

• ailenden bir yerde ayrılman gerek hayatı tek basına öğrenmen için. Eşkisehiri anladım da neden marmara diğer üniler değil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorularıolankişi

ailenden bir yerde ayrılman gerek hayatı tek basına öğrenmen için. Eşkisehiri anladım da neden marmara diğer üniler değil ?

Hocam digerleri nereler gazi filan yazmam istanbula gidersem aylik masrafim ne kadar olur ki onu bilmem gerek.. Aileme cok yuk olmak istemiyorum burada fakulte evimin dibinde mahkeme hakeza..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    10 ay önce açıldı
    Koç hukuk ve Galatasaray hukuk
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    hocam ankara,iü,gazi haricindeki hukukların çoğunun eğitim kalitesi yakın diyorlar birbirlerine marmara da o kategoriye girebilir tam bilmiyorum, bana sorarsan konum,yaşam şartlarına,hayallerine göre yapmalısın tercihini
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    öm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.