Bildirim
bilkent hukuk vs koç hukuk(türkiye 17.liği)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Senin alnından öperim halilim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek derdin bu olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yüzden bilkent derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadroları karşılaştır imkan olarak birbirine yakın ama kadroda fark yakalayabilirsin . -
Galatasaray derim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam galatasaray istemiyorum.yurt ve burs açısından -
çok teşekkürler hocam.sizin fikriniz nedir? -
Haklısın hocam. Ama gs de okuyanların 4k+ geliri varmış burslarla. Özelde okursan da yurt+2-3k gibi olacak aynı hesap ama özel daha rahat okur tabi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
mantıklı hocam.teşekkürler -
zaten belli bir süre sonra yurtta kalmak istemeyeceksin eve çıkmak isteyeceksin bu noktada ilk100 bursu var, ihtiyacın olduğunu okullar söylersen okul da yardımcı oluyor burs için genelde, tev tübitak vs bursları var, hangi şehirden geliyorsan o şehrin dernekleri oluyor atıyorum hataylılar derneği, onlar da burs verebiliyor -
netlerini yazabilir misin hocam
-
aynen hocam.burs konusunda sıkıntım yok da.işte annemler ankarada kal diyor.ben de bir hayalle istanbula gitmek istiyorum.acaba pişman olur muyum diye korkuyorum -
ben istanbuldan ankaraya taşınıyorum şimdi çok zor bir karar ülkenin en iyi 3 hukuk fakültesi arasında kalmışsın....benim gönlüm galatasaray dese de kararın ne olursa olsun aa yanlış seçim yaptı diyemez insan. kolay gelsin başarılar
-
galatasaray ya da bilkent. koc cöp oldu artik burslu kontenjani kalmadi
sadece bunun için mi çöp diyorsunuz hocam.o kısım benim de kafamı karıştırıyor -
hocam bence bir okulun kalitesini en az hocalari kadar ogrencileri de belirler. bu yuzden onumuzdeki yillarda kocun reputasyonu azalacak diye dusunuyorum. ama bu tercihi 5 sene once yapacak olsan koc derdim istanbulda oldugu icin.quote:
Orijinalden alıntı: halilim123
sadece bunun için mi çöp diyorsunuz hocam.o kısım benim de kafamı karıştırıyor
haklısın aslında. -
Koç hukuk Bilkent ile kıyaslandığında çok daha hafif bir programa sahip, ilk kurulduğu yıllar çok komik hatalar yapmış bi bölüm, bilkentteki hocalar ve ortam hukuk bölümüne daha uygun hocam ve bilkent hukukun bi kültürü var ben bunu mülkiyeden aldıkları efsane hukukçulara bağlıyorum. Gelenek hukukta önemli, pozitif hukuk öğrenmek tabi önemli ama olayın idealini, felsefesini de kavramak çok daha mühim ve bilkentte bu tip hocalar bol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nogrican -- 1 Ağustos 2018; 13:11:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ismail murat aydın
- veteriner kliniği ne kadar kazanır
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- hava trafik kontrolörü maaş
- 80 tyt 35 ayt kaç bin sayısal
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X