Mühendislik ve teknoloji fakülteleri inşaatı tamamlanmış sanırım. Yüz yüze eğitim olursa burada mı okuyacak bu fakülte öğrencileri ?? Yoksa seneye mi geçiliyor ? |
Marmara Üniversitesi RTE Külliyesi

-
-
Seneye orada başlıyorlar resmi olarak açıklandı, 2023'e kadar da tüm okul oraya geçecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÜNİVERSİTELER AÇILMAYACAK
-
He eğer ingilizce hazırlık okuyacaksan hazırlık halen Göztepe kampüsünde
Yani 2022 güz döneminde başlanıyor değil mi ? Pek kaynak bulamadım da hemen bu yıl geçiliyor diyenler de var.
-
açılırsa dedim dostum sakin
-
marmaraya uzak olmamın sebebi tam olarak bu olay yoksa itü odtünün peşinden giden bir okuldu gözümde zamanında
-
Kaynak olarak direkt okulun instagram sayfasına bakabilirsin video paylaştılar orada öyle söylediler. Evet 2021 güz oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi examacc20 -- 25 Temmuz 2021; 17:44:59 >
Ne gibi dezavantajları var hocam ? Siyasi kısmı beni de rahatsız etmiyo değil ama istanbulu pek bilmediğimden soruyorum konum olarak falan sıkıntılı mıdır ulaşımı
-
Baktım şimdi hocam 2021 miş
-
Kusura bakma ben de şimdi fark ettim, seneye diyince direkt 2022 yazmışım. 2021-2022 dönemi olacak doğrusu aynen dediğiniz gibi 2021 güz
Marmara Medya Merkeziyoutube
MMM Animasyon Birimi öğrencilerinin hazırladığı animasyon filmi Marmara Üniversitesi'nin büyük dönüşümünü anlatıyor.https://www.youtube.com/watch?v=J-lC4oViIEwşu videodan bakabiirsin merkezdeki kampüsleri nasıl ta ebesinin şeyindeki yere götürdüklerini. ben anadolu yakasına gittiysem de çok küçükken gitmişimdir hatırlamam bilmem nasıl yer olduğunu ama uzak yani insanların yaşadığı yerlere
-
2 yıl sonra adı değişecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu şekilde özetliyim. Göztepe kampüsünün konumu tek kelimeyle harikaydı. Şimdi göztepe kampüsü toki ' ye verildi ve marmara ' yı başıbüyük ' e taşıyorlar. Mühendislik fakültesi taşındı bile. Şimdi sen okurken kampüste inşaat olacak. Kampüsün oturma süresi var en az bi 5 yıl geçmesi lazım düzgün bir kampüs olması için. Konum dağ başı değil ancak eski konumuna göre çok çok kötü. Ayrıca kampüsün adının Külliye olarak geçmesi de bir dezavantaj.
-
hükümet değişmediği sürece değişeceğini sanmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 yıl önce bu konuyla alakalı bir konu açmıştım yorumlara göz gezdirebilirsin
https://forum.donanimhaber.com/marmara-kampusleri-tasiniyor--145032496
-
Marmara öğrencisi olan biri çıkar mı? Nedir bu konuda görüşü ? Öğrenciler ne diyor olumlu veya olumsuz. Ben konum olarak göztepeden kötü olsa da yeni kampüsün olanaklarının daha fazla olacağını düşünüyorum. Kısa vadede sıkıntılı gözükse de uzun vadede öğrenci yararına olur bence
-
tüm fakültenin aynı anda taşınması zor gibime geliyor, çünkü zamanla yeniliyorlar
göztepe en son taşınır inşşallahh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
endüstrideyim 2ye geçtim yüz yüze başlarsa mühendislik kesin maltepede sonra diğerleri de gelecek. büyük ihtimalle açılmaz ama bu sene uniler.
ayrıca marmara için en azından kendi bölümümde eğitimin kaliteli (farklı unilerde endüstri okuyan arklara göre) olduğunu söyleyebilirim fakat ogrenci işlerine ihtiyacım olduğunda hiç ulaşamadım çoğu arkadaşım da ulaşamıyor
konum için göztepe kampüsü kadikoyun içinde resmen ama ne yazık ki yüz yüze başlarsa mühendisler maltepede olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

marmaraya uzak olmamın sebebi tam olarak bu olay yoksa itü odtünün peşinden giden bir okuldu gözümde zamanında |
Şu şekilde özetliyim. Göztepe kampüsünün konumu tek kelimeyle harikaydı. Şimdi göztepe kampüsü toki ' ye verildi ve marmara ' yı başıbüyük ' e taşıyorlar. Mühendislik fakültesi taşındı bile. Şimdi sen okurken kampüste inşaat olacak. Kampüsün oturma süresi var en az bi 5 yıl geçmesi lazım düzgün bir kampüs olması için. Konum dağ başı değil ancak eski konumuna göre çok çok kötü. Ayrıca kampüsün adının Külliye olarak geçmesi de bir dezavantaj. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X