Şimdi Ara

Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evet daha dınava girmedik ama bu bölüme hedeflediğim netleri yaparsam rahatça girebiliyorum.Sizce bu bölüm çalışırsak ve dil öğrenirsek, atıyorum almanya ya bile kapağı atarsaj konusunda rahat olurmuyuz?

Ya da telefoncuda hat satmaya mı çalışırız ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana bağlı biraz.Dediğin gibi çalışırsan ve dil öğrenirsen piyasada aranan birisi olabilirsin.Ama üniversitenin biraz dezavantajı olur başta işe girerken.Ama tecrübe edinmeye başladıktan sonra şirket geçmişin önplana çıkıyor zaten.Ama oraya gidip de yatarsan LC Waikiki kasiyerliğine kadar gider işletme olayı.İşletme'nin sonu da dibi de yok açıkçası
  • Bide dil öğrenmek ve kültürel açıdan zengin olmak avantaj değil artık. O ingilizce bilmenin ayrıcalık olduğu yıllardı
    Dil öğrenmek artık çok basit . Yeni nesilde çocuk 1 den 4. Sınıfa geldiğinde ingilizce öğrenmiş oluyor (amcaoğlu benden iyi konuşuyor)
    İngilizce - almanca kombinasyonu fark ettirmez
    Piyasa sürekli çıtayı yukarı taşıyor. Buna ayak uydurmak lazım sonra lcw den defacto geçmeye çalışırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nassilla N kullanıcısına yanıt
    Mesajlarınız için twşekkür ederim.Arkadaşlar maalesef tm1 en fazla 340 felan alırım.Kinse sormam abi oluma işletme.Diyorum almanca? Çöp diyorlar.

Şuan bi akrabamın yanında çalışıyorum 2000 tl felan alıyorum.De dafactoda kıyafet katlıyacaksan işime devam mı edeyim arkadaşlar? :D hem maaşımı katlama ihtimalimde var akrabalarla çalışıyorum ;)

Şaka bir yana üniversite okumak istiyorum arkadaşlar.Bana başka be bölümü önerirsiniz?

Belirttiğim gibi tm1 340 tm3 360 puan alırım en fazla ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Mesajlarınız için twşekkür ederim.Arkadaşlar maalesef tm1 en fazla 340 felan alırım.Kinse sormam abi oluma işletme.Diyorum almanca? Çöp diyorlar.

Şuan bi akrabamın yanında çalışıyorum 2000 tl felan alıyorum.De dafactoda kıyafet katlıyacaksan işime devam mı edeyim arkadaşlar? :D hem maaşımı katlama ihtimalimde var akrabalarla çalışıyorum ;)

Şaka bir yana üniversite okumak istiyorum arkadaşlar.Bana başka be bölümü önerirsiniz?

Belirttiğim gibi tm1 340 tm3 360 puan alırım en fazla ;))

İşletmeyi insanların çöp olarak görmesinin tek nedeni acayip düşük puanlara kadar gidebilmesi

İyileri çok iyidir

Bence dene oku

en kötü atıyorum kpss kasıp memur olursun işini garantilersin

zaten düşük işletme okuyanlar kpss kasmak amaçları en iyisini yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abime 1.5 Kıymalı -- 23 Mayıs 2016; 22:32:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.