Bildirim
Marmara Üni. mi İstanbul Bilgi Üni. mi? (Bilgisayar Programcılığı - Önlisans)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabi ki marmara bu soru bile değil
-
hangisine yerleştin?
-
Ben Marmara'da okuyorum. Gayet memnunum. Bilgi Üniversitesi nasıl bir okul tam bilmiyorum. İyi mi kötü mü bilgim yok. Özel okul olması ve paralı olması dezavantaj ama bildiğim kadarı ile ingilizceyi çok iyi öğretiyorlar. Yakında Marmara Üniversitesi ile ilgili youtube kanalımda bir video yapacağım. Abone olursanız gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
Kırmızı Elmayoutube#kütüphane #yks #tyt #dgs #ales #yeninesilhttps://www.youtube.com/watch?v=WFgpv85Dk9A -
Bilgi marmaradan daha iyi bir okul her anlamda hem imkanları hem yabancı dili hem network hem yurt dışı vs
Marmarada asistandan 300 kişi aldığın koridorlara tastigin dersi bilgide alanında en iyi hocadan dinlersin
Mail atıp 5 dk sonra cevap alırsın, devletteki gibi hocaya kendini tanitmaya ugrasmazsin
Her türlü imkan fiziksel maddi manevi olanak ayaginin altinda
Bilginin kampüsü marmaradan daha iyi, Göztepeyi ben begenmedim
Lisans için sorsan Bilgi derdim
Ön lisansta Marmara derim ama
Sosyal bilimlerde bilgi>marmara (hukuk dahil)
Mühendislik Marmara>bilgi
Diğerlerinde bilgim yok fjfndndn
İki okulu da bilen biri olarak yazayim dedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X