Şimdi Ara

Marmara Tıp Hazırlık Atlama Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 45 gün falan var.45 günde halletmem lazım.İngilizcem çok kötü riske girdim artık öğrenmem lazım ingilizceyi.1 yıl boşa gitmesini de istemiyorum.Konu hakkındaki yorumlarınız nedir ?

• Zordur marmara'nın hazırlığı. İşi ciddiye alırsan yapabilirsin. Pm den devam ederiz.
  • Arkadaslar bende marmara dis teyim.hazirligi gecmem lazim bana da yardimci olursaniz sevinirim.
  • genLiinsan kullanıcısına yanıt
    bence 1 yıl kayıp değil kazanç.benimde Marmara tıp oldu bu sene ve ing berbat ama 45 günlük ing ile hazırlığı geçsen bile zorlanabilirsin tıpta çünkü %100 ing eğitim veriyor ki bu ing yeterli olur mu bir de onu düşün.ben çalışmaya başladım ama sadece kur geçeyi amaçlıyorum o da olursa. @genLiinsan
  • Kardeşim sana bir abi tavsiyesi vereyim. Ne yap et o sınavı geç, çünkü hazırlık denen illet büyük çoğunlukla seni tembelliğe iten bir süreçtir ve zaten uzun olan tıp eğitimine fazladan 1 yıl daha eklemendir. Marmara da tıpçılara özel bir hazırlık eğitimi vermiyorlarsa eğer zaten sen hazırlık okuduktan sonra da tıbbi ingilizce denen şeye uzak olmuş olacaksın ve yine okul başladığında derslerde zorlanacaksın. Hadi diyelim zor bela hazırlığı geçtin ve olabilecek en kötü şey olan dil yüzünden sınıfta kaldın? Ne kaybedersin? Aslında hiçbir şey kaybetmezsin. Çünkü sen zaten hazırlık okuyarak 1 sene fazla okumuş olacaktın. Küçücük bir ihtimalde olsa sınava çalışmanı öneririm. Bildiğim kadarıyla sadece testten oluşan bir sınav bu. Reklama girmeyeceğini umarak sana bir site öneriyorumhttp://sinavahazirlaniyorum.com/showthread.php?tid=44 burada sınavla alakalı bilgi ve birkaç da döküman var istersen yararlanabilirsin.

• Sinavi hazirlan 45 gun parcala kendini benden tavsiye 1 yil bosa kaybetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yorumlar için.45 gün yardırıyorum o zaman.İlk olarak 1000 tane kelime öğreneceğim ingilizcem çok kötü olduğu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmara İngilizce Hazırlık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de marmara diş. bu sınav hakkında ayrıntılı bilgi bulamıyorum. işte önceki yılların cıkmış soruları, ne düzey ingilizce ile gecilebilir falan ? ayrıntılı bilgi verebilecek var mı? bi de bölm yüzde 30 ingilizce diyorlar bunun da detayını bilen varsa söyleyeblr mi?
  • ben bu sene tanıtıma gittim diş dekanı %30 ing dedi.
  • Marmara 1 sene zor 1 sene kolay yapıyor hazırlık geçme sınavlarını.Benim girdiğimde 2 sene önce çok zordu girenlerin %60dan fazlası kalmıştı.Ama geçen senede aksine çok kolaymış herkes geçti.Bu senede dengelemek amaçlı zor sorarlar diye düşünüyorum.
  • 400 kelime çalıştım şuana kadar yavaş yavaş kelime seviyem artıyor.Fakat şuan kelimeleri sıralamada yani cümle kurmada sıfır gibiyim bunu halledecek miyim kelimeleri öğrendikçe çok merak ediyorum.
  • Tıp için sınav ne kadar zor, test mi, ne zaman nerede yapılıyor, nasıl başvuruluyor, sınavda tıbbi terimlerden soru var mı hazırlıkta da tıp için özel bir İngilizce eğitimi veriliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorschlaghammer -- 1 Ağustos 2013; 21:40:46 >
  • Su ingilizceden ne diye korkulur, kacilir anlamam.

Arkadasim karsinda koskoca dunya dili var. 45 gunluk hazirlikla da gececegini sanmam. Git guzelce oku hazirlik sinifini.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.