Arkadaşlar yatay geçiş düşünüyorum, dersler uyumsuz o yüzden bizdeki 4. Sınıf bazı dersler onların 5. Sınıfında ,onların 4. Sınıf derslerinden bazıları bizim 5. Sınıfta,,,geçiş yaparsam 4. Sınıftaki eksik stajımı mı tamamlayıp 5e başalayabiliyor muyum yoksa 4ün tamamını baştan mı almak gerekiyor? Bir de benim 4te aldığım onların 5. Sınıfta olan stajını saydırıp muaf olabiliyor muyum yoksa onu da mı tekrar almam gerekecek? Bilen varsa yanıtlayabilirse çok sevinirim |
Tıp fakültesi ders saydırma

-
-
Öğrenci işlerine sor en rahat ordan öğrenirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dersler uymuyor ise nasıl geçeceksin. muhtemelen geçiş işlemin kabul görmez. yatay geçiş denklik olan okullarda olur yada yada senin aleyhinde ekstra 1 sene kayıpla sonuçlanır.
kısa bir örnek. 19 mayıs da diğer bir çok tıp da 2. sene görülen dersleri 1. sınıfta veriyormuş. ve 2. sınıfta yatay geçiş almıyorlarmış. zira kendilerine denk(bire bir aynı dersi veren okul olmayacağından) okul yok.
bu soruyu buraya yazana kadar geçmeyi düşündüğün tıb bın öğrenci işlerini arayıp sorsan söylerlerdi.
-
Staj senelerinde benim bildiğim uyumlu stajları denk sayıp eksik stajları hallettirip geçiriyorlar diye biliyorum okuluna göre değişebilir de bizim bir tanıdık birkaç sene önce öyle okul değişmişti 4 bitince geçiş yapmıştı.
Siz her şekilde yapın başvurunuzu denk sayılma durumuna göre geçiş işini yaparsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sınıf tekrarı isterler bence ama öğrenci işlerine git
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X