Şimdi Ara

Marmara makina hakkında önemli arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mf4 te çok sağlam çalıştığım mat geo yaptığım işlem hataları vb sorunlar yüzüne berbat geldi.

Bunun sonucunda mf4 40 k oldum ancak düşük obp bni 45100 e attı. Marmara makine 45 küsürle kapamış geçn yıl.Makine okumak istiyordum ama hedef teknik üniydi yalnız şöyle bişey duydum transkript ile ortak dersleri verip itü ye girersem kaldığım yerden devam edebilecekmişim bu doğru mu? Marmara makinanın gelmw ihtimali var mı? Şehir dışına çıkmam imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• İTÜ birçok dersi denk kabul etmiyor maalesef :(
  • Hdi ya bi daha girip veririm sence marmara gelr mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Obi-1 Kenobi

İTÜ birçok dersi denk kabul etmiyor maalesef :(

Marmara glr mi sence?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim marmara 45 dedigin teknoloji fakültesi yalnız. onu iyi arastır normal mühendislik fakültesinden farklı oluyo diploman dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherkicksass

kardeşim marmara 45 dedigin teknoloji fakültesi yalnız. onu iyi arastır normal mühendislik fakültesinden farklı oluyo diploman dikkat et

Emin misin hadi ya gece gece deliricem şehir dışı gidemem bi daha. Hazırlanacaktım ünide of ist üni glmez dimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oreo1701

quote:

kardeşim marmara 45 dedigin teknoloji fakültesi yalnız. onu iyi arastır normal mühendislik fakültesinden farklı oluyo diploman dikkat et

Emin misin hadi ya gece gece deliricem şehir dışı gidemem bi daha. Hazırlanacaktım ünide of ist üni glmez dimi

teknoloji fakulteleri artık muhendis ünvanı alamayacak ona göre yaz oyle bir yasa cıktı daha kesinleşmdi ama olacak olmalıda zaten normali biraz daha yüksek 45bine ist içi temel müh yok ama ytü metalurji malzame itü harita gibi şeyler yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

quote:

quote:

teknoloji fakulteleri artık muhendis ünvanı alamayacak ona göre yaz oyle bir yasa cıktı daha kesinleşmdi ama olacak olmalıda zaten normali biraz daha yüksek 45bine ist içi temel müh yok ama ytü metalurji malzame itü harita gibi şeyler yazabilirsin

İçim karardı ya gece gece of sen nabıcaksın birader

• Arkadaşlar başka bölüm önerecek yk mu ya

• Yanliz o marmara makina turkce ve itu yildizda bolum ing olmasi lazim yani devam edemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cr7cr76161

Yanliz o marmara makina turkce ve itu yildizda bolum ing olmasi lazim yani devam edemezsin

Yıldızda türkçe hocam.itü'nün özel ing sınavı yapıyor diye biliyorm olmadı bi sene kaybederim marmara teknoloji fakültesi yazmıyor okul sitesinde kafam almadı nasıl tekno fak.

• Up bilen yardımcı olsn ya

• Teknik bir üni değil kardeşim o yüzden vasat olur ama gidip kendin görmen gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: captantipod

Teknik bir üni değil kardeşim o yüzden vasat olur ama gidip kendin görmen gerek

Aslında buranın öğrencisi değilim ego olarak algılama ama mat geo fulleyem bir insadım sınav berbat ötesi geldi ygs de başıma çok şey geldi o yüzden sonuç böyle kırık obp ile ytü'yü kazanırım teknoloji fakültesi olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı?okul sistesi müh fak diyor.kötü bölüm sadece istanbul'da kalıp baştan girmem lazım

• kardeşim bende delircem saçma sapan hatalardan çok yanlış geldi 50k geldi okul puanıda 51k ya attı gel osmangaziye ya da anadoluya beraber okuyak ben buraları yazcam başta of of.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Obi-1 Kenobi

İTÜ birçok dersi denk kabul etmiyor maalesef :(

Marmara glr mi sence?

40-45k bandında oynama olabiliyor hocam. Ama gelir gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

kardeşim bende delircem saçma sapan hatalardan çok yanlış geldi 50k geldi okul puanıda 51k ya attı gel osmangaziye ya da anadoluya beraber okuyak ben buraları yazcam başta of of.

Şehir dışı yazamam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.