Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 12 Ağustos 2022; 16:32:14 >

• bu işlere "aa şurda baya iyi para varmış lan" diye bakmamak gerekiyor bence. ikisi de farklı insanlar için çok iyi olabilir. ben her sabah diş kliniğine gidip sabahtan akşama kadar iki büklüm insanların ağzının içinde çalışmak istemem mesela. işini iyi yap mutlu ol para her türlü kazanılır

• endüstri harika durumda bir mühendislik değil, boğaziçi odtü bilkent gibi yerlerde iyi sonuçlar çıkabiliyor mezunu olunca, onu da bilemiyorum marmarada okumak ne kadar network ne kadar beceri katar, nerelere varılır. dişle kıyaslanacak durumda değil bence.

• bu işlere "aa şurda baya iyi para varmış lan" diye bakmamak gerekiyor bence. ikisi de farklı insanlar için çok iyi olabilir. ben her sabah diş kliniğine gidip sabahtan akşama kadar iki büklüm insanların ağzının içinde çalışmak istemem mesela. işini iyi yap mutlu ol para her türlü kazanılır

• quavohuncho23 kullanıcısına yanıt

bir kere de yanıl be adam

• quavohuncho23 kullanıcısına yanıt

para her şey değil demek de biraz polyannacılık oluyor hele ki şu devirde.

ikisine de ok olan bir insan için düşününce hangisi daha mantıklı hala karar veremedim.

• burayı hedefliyordum, hayalleri erteledik sanırım usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simityayınları kullanıcısına yanıt

netleriniz nasıl hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

• ben yıldız teknik aşağısı endüstri yazmazdım

• Marmara Endüstri mezunları gayet iyi yerlerde. LinkedIn'den bakabilirsin. Gayet aktif bir kulüpleri de var. Düzenli kariyer günü etkinlikleri yapıyorlar. Bu alanda çalışmak isteyen birini üzeceğini sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

ortalama bir özel üniden end. müh. mezunuyum asgari ücretin bir tık üstüne çalışıyorum şuan  

• BlackLead kullanıcısına yanıt

baş harfi?

yapan vardır hocam neden olmasın. ben öyle çok başarılı bir öğrenci değildim, öyle yurtdışı staj, yüksek lisans gibi şeyleri de yapamadım. erasmus, work and travel falan da yok. klasik ortalama bir türk öğrencisiydim. Belki maddi şartlar imkan verse bunlardan bazılarını yapabilirdim ama olmadı işte.

ona rağmen iş çok rahat buldum. haziran'da sınavlar bitti ağustos'ta bir yerde çalışmaya başlamıştım bile. ama maaş azdı, sonra 2 ay sonra hop başka yere geçtim ve 8 aydır da buradayım. maaşımı beğenmiyorum ama 1-2 senemi doldurmayı bekliyorum işte. sonrası bakalım ne olur.

tabii işin kötü tarafı türkiye'de son 1-2 senedir orta direği tamamıyla bitirmeye ant içmiş iktidar. kazandığın paranın bi değeri yok maalesef. şuan aldığımdan 2000-3000 tl fazla alsam bile bir şey değişmeyecek ki. her şey ateş pahası olmuş. araba falan lüks teknoloji hayal zaten.

end. müh olmasaydım ne olmak isterdim? belki yazılım veya pc müh. Şuan onlar inanılmaz revaçta. Benle yaşıt arkadaşım benim 2 katımdan fazla maaş alıyor. aydın üni. pc mühendisi mezunu.

ama bilmiyorum tüm gün pc başı bir hayat geçirebilir miydim o da zor geliyor. zaten asosyalliğe müsait bir yapım var hepten içime kapanıp giderdim

• simityayınları kullanıcısına yanıt

sölesene simit

• kanka marmarada bence okunur. bir odtü boun itü gsü kadar olmaz ama olsun. buralar gelmiyosa ytü, iyte, gtü gibi yerlerde de okunur.

tyt var bi 80-85 de ayt sıkıntılı ve çalkantılı ve durgun ve yorgun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.