Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • belli başlı 5-6 üni var işte saydığınız üniler de bunlara dahil. buradan mezunsanız tabi ki de işe giriş maaşınız asgari ücretin bir tık üstü olmaz. ben mesela çok bilindik bir firmaya giremedim. orta halli bir firmaya girdim. eğer o seçili ünilerden mezunsanız ve zaten odun gibi okumayıp biraz da kendini geliştirmeyi bildiysen, dil işini hallettiysen vs direkt üst seviye firmalarda işe girebiliyorsun.

örnek veriyorum unilever, ülker, getir, koç grubu, turkcell, ford, diğer yabancı menşeeli firmalar vs vs. buralarda yeni mezun olarak girersen sana direkt bir yeni mezunun kazanabileceği maks. parayı verecekler zaten. şuan bildiğim kadarıyla unilever 7500-8500 arası, ülker 6500-7000 civarı veriyor yeni mezun mühendislere. Bu gibi üst yerlere girmen çok daha kolay olur.

ha ortalama bir üniden mezun olan adam ise ilk başta buralara giremeyebilir ama kendini geliştirip, işini iyi öğrenirse, çalışkansa, aranan adam olursa 3 sene, 5 sene, 10 sene sonra o da bu iyi firmalara kapağı atar kolayca.

yani işin özeti üni tabi ki de önemli ama asıl iş kişinin kendi mayasında bitiyor.

bu arada endüstri müh. zaten yönetici olmak için eğitilirler. bu mesleğin en önemli avantajlarından biri bu. bütün end. mühendisleri geleceğin birer yönetici adayıdır.

bir pc mühendisi en fazla IT'in başı olabilir ama bir endüs. müh. in sınırı yoktur. yardımcı müdür, genel müdür, direktör, ceo, coo... her birine adaydır. her end. müh illa yönetici olacak diye bir şey yok ama en fazla olasılıkta yine end. mühendisinde vardır... gelecekte çok iyi yerlere gelip çok iyi paralar kazanmak mümkündür yani

• BlackLead kullanıcısına yanıt

yanıtladığınız için sağ olun hocam. her şey hepimiz için daha iyi olur umarım. iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

işte bu yüzden arkadaşlar mfde derece yapamıyorsanız sabancıya tmden girip çapla endüstri mühendisliği okucaksınız.

• Tanıdığım en saglam endustri muhendisi marmara mezunuydu, ama 90larda mezundu tabi kendisi aradan 30 yil gecmis

• kime dediginizç anlamadım ama diğer pp'lere baktım da bu iltifata layık bir benim pp var herhalde  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.