Şimdi Ara

Marmara bilgisayar programcılığı kazananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yorum atar mısınız arkadaşlar grup kurdum

CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
  • Hocam UZEM geldi değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
  • Hocam bu bölümü neden 3k 4k gibi sıralamalardan yazıyorlar anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riseofstar

Hocam bu bölümü neden 3k 4k gibi sıralamalardan yazıyorlar anlamış değilim
    dgs ye girip odtüye geçeceklerdir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayt ye girmedi mi ki bu insanlar tytde bunu yapan aytde de yapar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riseofstar -- 30 Ağustos 2020; 23:20:43 >

Hocam ayt ye girmedi mi ki bu insanlar tytde bunu yapan aytde de yapar diye düşünüyorum.
    hocam ayt de kötü yapmıştır.
    ytü bilgisayar okuyacağıma 2 yıl marmarada okurum, dgs çalışır odtü bilgisayardan devam ederim demiştir.
    mantıklı bir olay.

Orijinalden alıntı: ösymdekituvaletpompası

dgs için hocam ama dgs de kontenjan kısıtlı bunu bilmiyorlar
    bu sıralamayı yapan adam dgs de 1. olur hocam.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Aksilikler olabilir sınav anında onun yerine yatay geçiş yapsa daha mantıklıydı

hocam dgs ile odtüyü kazanmış ama izmirli olduğu için izmirde bilgisayar okuyan adamlar tanıyorum.
    hiç biri süper zeka falan değildi. hatta matematikleri baya kötüydü, fizik bilgileri sıfırdı.
    sınavda aksilik elbette olabilir ama tyt de aksilik olma olasılığından çok düşük.
    5 sene önce aklım olsa bende bu yöntemi uygulardım.

yatay geçiş yapmak kolay mı ki ?
    o çocuk odtü ye geçebilir mi ytü den?
    dgs ile geçebilir.

O iş öyle olmuyor hocam. Aksine ben zaten yaparım kafasıyla çalışmıyorlar bile sınava. Sınav ales zorluğunda ve herkes ceng istiyor ortalama bir sıralama bile yapsan doğu cengler ucundan gelir yani. Doğu cenge ucundan girmektense otur 1 sene daha adam akıllı yks kas daha iyi yere gir
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    Hocam odtü fiziğin yks kontenjanı 90 dı dgs kontenjanı 3. Anlayacağınız gibi kontenjan açmıyorlar heleki ceng istiyorsan işin daha zor çünkü herkes cengci yada hukukçu dgs deki. Ben şanslıyım fizik istiyorum ama yinede yüksekten kapatıyor. En en mantıklısı uçak teknolojisi yazıp pilotaja geçiş yapmak
  • Marmara bilgisayar programcılığı 2.öğretim ile aranıza katılabilirim.Ayrıca yukarıda dgs muhabbetine bir örnek vereyim şuan çalıştığım şirkette 2 tane marmara programcılık mezunu var biri kendini o kadar geliştirmiş ki yurtdışından iş yaptığımız şirket bünyesine almak istiyor.Diğeri ise dgs kovalıyor aradaki farkı anlamışsınızdır.1 yıldır sektörün içide biri olarak okulun sadece 'title' olduğunu unutmayın çünkü büyük kurumsal şirketler hariç diplomaya bakılmıyor ne yapabildiğinize bakılıyor.Eğer bu meslekte ilerlemek istiyorsanız gereken iki şey merak ve ingiliççe

Edit:Bu arada 1 yıl boyunca insanların yks ye ciddi ciddi kastığı gibi kasmayan birinin dgs ile boğaziçine girdiğine tanıklık etmiş biriyim.Yapan var mı var yani imkanlar dahilinde.Bu da bir fırsat neticesinde nasıl değerlendirdiğiniz size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitwinner -- 31 Ağustos 2020; 5:25:8 >

• yigitwinner kullanıcısına yanıt
    Bende Marmara bilgisayar programcılığı ikinci öğretim kazandim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gruba eklermisiniz iö bnimde

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.