Şimdi Ara

Marlboro Parliament Daha Çok Bağımlı Yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir kaçak Captain Black Blue Compact içiyordum.

Bugün Marlboro Edge aldım. Sabah sadece 1 tane içtim.

İçerken çok iyi sakinleştirdi hatta kafa yaptı ancak şimdi saatler geçti ve yoksunluk krizi çok kötü.

Captain Black içerken Marlboro gibi etki etmiyor ama sonrasında çok yoğun bir kriz olmuyor.

Marlboro Parliament gibi sigaraların içinde acaba kimyasal olarak farklı neler var? İçinde bulunan kimyasallardan dolayı bu markaların bu kadar bağımlılık yaptığını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Marlboro ve Parliament: Hangi Sigara Daha Bağımlı Yapıyor?

Sigara içmek ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen bağımlılık yapan bir alışkanlıktır. Marlboro ve Parliament, dünyanın en popüler sigara markalarından ikisidir ve hangisinin daha bağımlı yaptığını merak etmek doğaldır.

Her iki marka da nikotin içerir ve nikotin son derece bağımlılık yapan bir maddedir. Nikotin beyindeki ödül merkezlerini uyarır ve hoş duygulara neden olur. Bu, sigarayı tekrar tekrar içmeye devam etme arzusuna yol açabilir.

Marlboro ve Parliament sigaralarının nikotin seviyeleri farklılık gösterir. Marlboro Red sigaraları yaklaşık 10 mg nikotin içerirken, Parliament Lights sigaraları yaklaşık 8 mg nikotin içerir. Nikotin seviyesi daha yüksek olan sigaraların daha bağımlı yapma potansiyeli daha yüksektir.

Ancak nikotin seviyesinin bağımlılık üzerindeki etkisi tek faktör değildir. Kişinin kişisel metabolizması ve diğer faktörler de bağımlılık riskini etkileyebilir. Örneğin, nikotini daha hızlı metabolize eden kişiler, daha yüksek nikotin seviyelerine sahip sigaralara bağımlı olma olasılığı daha düşüktür.

Sonuç olarak, Marlboro ve Parliament sigaraları arasındaki bağımlılık potansiyelini kesin olarak belirlemek zordur. Her iki marka da bağımlılık yapan nikotin içerir ve bağımlılık riski kişiden kişiye değişebilir.

Sigara içmek ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, sigarayı bırakmayı düşünüyorsanız bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçen marlboro red içtim baya beğendim ben kent blue içiyordum arada, saman içiyormuşum

• Kesinslikle, sigarayı bırakmamı uzatan sigara marlboro edge

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kent içen adamı yanımda gezdirmem aw

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt
    Bu parliamentte içse gezdirilmez aw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-083A15948

Bu parliamentte içse gezdirilmez aw

Blok mu istiyorsun genç adam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aralar camel yellow içiyorum. Malboro ve Parliament pahalı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 10 Temmuz 2021; 1:15:5 >
  • Bir de paketler değişmeden önce Marlboro touch blue içecektiniz. Çayla çok güzel gidiyordu

• bu paketler değişeceği zaman 2 karton touch blue almıştım son paketten bir kaç tane kala siyah paket de aldım karşılaştırdım.ilk gözüme çarpan eski pakedin dumanı mavi yeni siyah paketlerin beyaz.artık içine hangi zararlı maddeleri koymayı yasakladıysa devlet bütün sigaralar birden aynı hale gelmişti ben 3 5 marka denemiştim isyan etmişti millet ama şimdi herkes alıştı.siyah paketler daha hafif arka arkaya iç bana mısın demezsin ama arka arkaya mavi touch blue iç bakim ne yapıyor?devletin sigara politikası komik.hem bırakın diye kampanya yapıyor bir ton para harcayıp ilaç veriyor bedava hem zam yapmıyor paket alsın millet diye elektroniği onu bunu yasaklıyor hem de içindeki zararlı maddeleri yasaklıyor yine milletin sağlığını düşünüyor.komple yasakla o zaman di mi ama işte olmuyor boru değil 65 milyar lira sadece sigaradan vergi toplanmış geçen sene.benzinden bile 70 milyar mı ne yani para korkunç.şu an touch blue'ya 3 lira zam yapıp 20 lira yapsın kimse almaz tütüne elektroniğe ona buna geçer herkes.e bu bakkallar sigara satarak diğer şeyleri de satıyorlar hatta sigara satarak dükkan çevirenler var perişan olur ortalık.temmuz başındayız zam gelmesi lazım ama ertelenmiş bu sene cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/sigara-ve-alkolde-otv-karari-zam-gelecek-mi,o38N4bp9NUGHGYmg52izOg

• Uyuşturucu suyu ile yıkıyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.