Şimdi Ara

Markum.net ayıpları bitmiyor. Kesinlikle tavsiye etmeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman her yerde övdüğüm hosting şirketi markum.net bu kez beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Süresi dolan hostingimin son yenileme tarihi 26.11.2007 (yani yarın ) olduğu halde siteyi bugunden kapatmışlar. Kredi kartımın hesap kesimi 25i olduğu için ödemeyi bugun yapmayı düşünüyordum. Yani en azından 1 günüm daha olduğunu düşünüyordum.

Ama sitemi şimdiden kapatmışlar.

O kadar kızdım ki hostingimi yenilememeyi bile düşündüm . Sırf ziyaretçilerim mağdur olmasın diye şimdi tekrar yeniledim.

Beni mağdur eden bu firmayı burdan kınıyor ve kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Mustafa KILIÇ

Kapatılan Site:

http://www.maxibote.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 25 Aralık 2008; 15:01:25 >

• evet biraz ayıp etmişler. yurtdışı hosting firmam kredi kartım provizyon vermemişti bana mail atmışlardı maili 3-4 gün sonra gördüm buna rağmen siteyi kapatmamışlardı. 7 gün filan bekliyor herhangi bir cevap alamazlarsa ondan sonra kapatıyorlar.

bu gibi durumlar için herzaman sitenin bir yedeği olmalı. ben olsam yenilemez gider başka yerden alırdım.
  • şimdi telefonla konuştum. süresi dolduğu için siteyi güya otomatik olarak kapatmışlar.
  • 100 milyona yakın parayı paragözlerin avuçlarına sayınca sitem tekrar açıldı
  • Markum a bir arkadaşın tavsiyesi ile gittim. Ama bunların verdiği hizmete "sıfır" bile vermem.
    Alan adı ve hosting almak istedim. hosting anında aktifleşti. ancak alan adını "tr" olduğu için sorun çıkmış yapamadılar, sorun ne bir türlü öğrenemedim, günlerdir, mail telefon uğraşıyorum...
    şimdi iki siparişi de iptal ettirmek istiyorum, ona da cevap vermiyorlar...

ne yapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanifan

Markum a bir arkadaşın tavsiyesi ile gittim. Ama bunların verdiği hizmete "sıfır" bile vermem.
    Alan adı ve hosting almak istedim. hosting anında aktifleşti. ancak alan adını "tr" olduğu için sorun çıkmış yapamadılar, sorun ne bir türlü öğrenemedim, günlerdir, mail telefon uğraşıyorum...
    şimdi iki siparişi de iptal ettirmek istiyorum, ona da cevap vermiyorlar...

ne yapmam lazım?

normalde tr alan adını vermeye yetkili Türkiye'de birkaç tane tescil firması vardır. En başta ODTÜ olmak üzere, turkticaret ve isimtescil bunlardan birkaçıdır. Bildiğim kadarı ile bu firmalar arasında markum.net yoktur. dolayısıyla şirket, hizmeti dışardan almaya çalışmıştır, onda da sorun çıkmıştır. siparişi iptal etmezler kolay kolay zira bu şirket hizmet değil para odaklı bir şirket.

hakkını aramak için şikayetvar.com a yazabilirsin. ya da elinde faturan varsa tüketici hakem heyetine başvur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR SERVİS REZALETİ DAHA !!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.