Şimdi Ara

Markette cips reyonunda kinect kameralar!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kinect'in derinlik algılayıcı özelliklerinden faydalanarak cips paketlerinin ne kadar deformasyona uğradığı araştırılıyor. Böylece yeni cips paketinin AR-GE çalışmalarını beleşe getiriyorlar. Bu projenin arkasında tamamen BÜYÜK CİPS LOBİSİ vardır. Oyuna gelmeyelim.
  • Çok ilginç merak ettim şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir hocam ama neden kinect kullanılacak? Kamera halleder bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok bence

• Olabilir aslında. Karar verme süresini vs gibi şeyler ölçülüyodur ama neden kinect ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmstg -- 29 Kasım 2016; 22:59:12 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

• Güzel bi pazarlama çalışması gibi geldi bana bakalım 2-3 aya çıkar kokusu ama takipte olun

ayrıca sorarsanız cevabını alırsanız mutlaka benide mentionlayın merak ettim

Adam parayı basmış takmış, kablolarıda bağlamış

Müşteri davranışlarını izlemek içinde olabilir ama sadece cips reyonunda mı var ?
  • Normal kameradan farkı ne ki?

• ahmstg kullanıcısına yanıt
    Dükkanın sahibi dükkan kapanınca arkadaşlarıyla parti veriyor olabilir. İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor
  • Öyle kamera olsun diye Kinect koyacaklarını düşünmüyorum. Kinext'in derinlik algılaması gibi şeyleri kullanıyorlardır kesin.

Ya bir cips şirketi paketlerle ilgili araştırma yapıyor yada davranış gözlemliyorlar. Keşke sorsaydın kasiyere veya müdüre falan. Ben olsam kesin sorardım hacı bunlar ne için diye

• bu market çok işlekmi peki?
  • cipsiler aç kapat millet açıp yiyip kapatmasın diye kamera koymuşlar
  • kamera sistemi döşeyenler bence son sistem ayağına gazladılar market işletenleri bence
  • Cipsleri çalmasın diye konulmuş. Ama sonra market sahibi düşünmüş, "bu kadar pahalı kamera koydum ama ya kamerayı çalarlarsa!" Sonra bi tane daha almış. Ardından 2 sini birden çalarlarsa diyerek 3 tane diye devam ediyor.
  • Merak ettim takipteyim.
  • Bu çok mantıklı Büyük ihtimal böyle bir şeydir yoksa cipslerin üstünde Kinect'in ne işi var

• halimyokk kullanıcısına yanıt
    Sadece cips reyonunda gördüm

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Alan derinliği falan ölçülebiliyor. Kinect ile tüm hareketlerini çözümleyebilir.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmstg kullanıcısına yanıt
    Insan belgeseli çekiyorlar o zaman doğal ortamlarımızdan birindemarketlerden başlamışlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.