Merhaba gençler ve daima genç kalanlar. X markette çalışan bir kız var, iyi kötü sohbet muhabbetimiz var. Ben giderken kolay gelsin, iyi akşamlar... klasik cümleler kuruyorum cevap veriyor. Yani mesaj-dönüt- bağlam üçlemesini düşünün dönüş oluyor Şimdi gelelim asıl kıstasa bunun sosyal mecrasını bulamadım. İsmi cismi yazıyor yaka kartında ama sosyal medya yok. Sosyal medyasını nasıl elde edebiliriz ? Markette ayak üzeri ne kadar rahat konuşup iletişim kuramam bir sınırı var Yanında iş arkadaşları ve başka müşteriler vesaire... mahalledeki ufak bir market. Olgun ve efendi birisi zamane fırlama Z kuşağından değil. Tipinden ziyade davranışları ve konuşması etkiledi. Not mu yazayım yoksa cümle arasına mı sıkıştırayım bilemiyorum. Bugün çalışan başka kasiyere dedim kolay gelsin şöyle böyle yok geri dönüş olmadı... yani kız sanırım yeşil ışık yaktı. Sosyal medyasını konuşmak maksadıyla nasıl isteyebiliriz ? Kısa öz ve net.
|
Marketçi kız konusu vol.2 tecrübeliler içeri...
-
-
Hocam kız sana iyi günler diye karşılık veriyor alt tarafı olması gereken bu, sen dükkan çalışanı olsan sende karşılık verip iyi günler dersin, bu tamamen müşteri memnuniyeti ile alakalı.
Kızın sana cevap vermesi yeşil ışık olmayabilir. Ama yinede sen bilirsin birşeyler denemek istersen direk bence tanışalım de, zaten davranışları ve konuşması seni etkilemiş, bu onun düzgün biri olduğunu gösterir. Bu yüzden onunla tanışma isteğini ya kabul eder, etmezse de güzelce reddeder. Bence çekinme.
-
Diger kasiyerler demiyor ama onlarada soyluyorum 3 bayan calisiyor giderken gozlerime bakiyor falan ne bileyim asosyal adamiz dedigin dogru instagram kullaniyor musun diye mi sorayim sen nasil sordun ettin mesela ? Kendi deneyimlerinden ornek ver, nasi ilk adimi attin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Markette tek anını yakala yanına git kendini göster, merhaba falan de sakıncası yoksa bir soru sorabilirmiyim diyorsunn oda tabi diyecektir sonuçta ne geleceğini bilmiyor sorunun 😃 tanışabilirmiyiz veya sosyal medyanı alabilirmiyim dersin korkma oda insan 😃 -
Mesaisi bittikten sonra veya bitmek üzere "denk" gelip konuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Kasım 2020; 9:50:10 >
Okurken ben utandım , iyi günlerden anlam çıkartanda ne biliyim
Dediğine göre zaten iyi birisi, anlayışlı falan. O yüzden bence direk tanışabilir miyiz veya instagramını alabilir miyim de bence.
-
Insperedcigim simdi aklima geldi soyle bir muhabbet oldu sen yetkili ve tecrubeli.bir agabeye benziyorsun
Ben winston white iciyorum ya daha oncede alirken blue vermislerdi neyse sonra bir daha aldim alirken gene ayni hata mukerrer etti white diyorum bunlar agir olan blue veriyorlar biz kiz dedi biz bu ani daha once yasamistik degil mi dedi... bir keresinde poset yerine cantaya atiyorum malzemeleri canta hayat kurtariyor cep dostu her geldigimiz poset alirsak butce dayanmaz dedim... bu diyor cevreyide kirletrmiyorsun
Ben cebimi dusunurum su ekonomide napayim cevreyi A101 deki 1 tl lik su 1.25 tl olmus saka gibi suya zam yapmasin ya lanet olsun....ha bide a101 de calismiyor bu bildirici denen yerel market var Ankara da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam hiç oyalanmayın öyleyse, direk marketin boş olduğu zaman uğrayın birşey alın, kasadayken tanışabilir miyiz de. Yapacağın başka birşey yok bundan başka. Kabul ederse eder etmezse şans, denemekten zarar gelmez, iki medeni insan gibi sen tanışmak istedin o reddetti veya kabul etti hesabı, tanışalım demekten zarar gelmez.
-
senin gibi kaç tane daha vardır ohooo -
Eyvallah hocam deneyecegim en mantiklisi bu... bisey demek istiyorum veya iznin olursa bir soru soracagim ? tanısabilir miyiz ? Vesaire vesaire... dedigin gibi bos zamani kollamak lazim bugun haftasonu market kalabalikti bakalim sonucu yazarim :)
Hocam market boşken daha iyi olur, şimdi biri varken desen hem kız utanabilir, hem de mahalle marketi olduğu için laf çıkabilir, bu işleri hiç sevmeyen tipler var bilirsin. Kimsenin çenesiyle uğraş istemem. O yüzden en iyisi boşken gitmek.
-
Güncelleme : Değişen bir edilgen ve vaziyet yok. Yarın noktayı koymaya çalışacağım. Direkt sosyal medyasını isteyeceğim bakalım ne tepki verecek. İnstagram kullanıyor musun ? Sakıncası yoksa alabilir miyim ? Zaten vermek istediğim mesajı alır
-
Hayırlısı hocam. İnstagramı verirse ona direk yazın ama arkadaşca yazın bence, kendinizi falan tanıtın sonra yavaş yavaş konuya gelin falan
-
Yanlış anlamasın? Ürün ayağıyla numaramı aldı muhabbet kuruyor falan diye. Normalde olabilir ama biliyorsunuz çoğu kız artık paronayak, en ufak bir erkek yakınlık kurmaya çalışsa tecavüzcü, sapık falan ilan edebiliyor.
-
Karşınızdaki kızın ışık mışık yaktığı yok hocam, işinin gereği yada insani olarak cevaplar vermiş. Size durduk yere, burcunuz nedir yada medeni durumunuzu sormuş gibi moda girmenize gerek yok. Bu şekilde düşünürsek, günde onlarca insan birbiriyle flört ediyor demektir :)
Burada medeni şekilde gidip, tanışmak istediğinizi söylersiniz, tanımak istediğinizi belirtirsiniz. Olumlu yaklaşırsa tanışır görüşürsünüz. Bunu karmaşık hale getirip, iç dünyanızda fazlaca kurmanıza gerek yok hocam, gözünüzde büyütür ve daha karmaşık hale getirirsiniz. Bu şekilde uzunca kafanızda kurduğunuz mevzular, olumlu sonuçlanmazsa özgüveniniz büyük sarsılır, bu sefer gerçekten tanımanız gereken kadını tanıyamaz yanına bile gidemez durumda olursunuz.
-
Dogru cok dogru maalesef. Bugun yasadigim gelismeyi anlatayim. Kola,sut,biskuvi ve sigara aldim. Winston beyaz istedim ( onceden white dedigimde bu hadiseyi daha once yasamistik degil mi ? demisti bende evet bundan sonra beyaz diyecegim... demistim ) beyaz deyince gulumsedi fisi verdikten sonra gozlerimin icine icine bakti. Iyi aksamlar kolay gelsin dedim karsilik verdi, hoscakalin... spontane anlatiyorum. Kisacasi son durum boyle uzun uzun konusacaktim fakat market sessiz sakin muduru vardi arkamda yaninda is arkadasi sohbeti kuramadim, utangac bir adamim. Yarin en iyisi ufak bir kagida yazip not mu vereyim ? Ismi cismi yaziyor yaka kartinda bulamadim sosyal medyasini. Yuzyuze konusurken desem instagram kullaniyor musun ? Sakincasi yoksa alabilir miyim ? Yoksa kisacik bir not mu yazayim ?
Uygun ortam vaziyet olmuyor carsamba izinli, izin gunu. Sen bu konuda tecrubeli ve etkili birine benziyorsun Simdi ben bu kisiye farkli duygu ve dusuncelerle yaklastigim icin mantikli dusunemiyor olabilirim sen dusunebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam kağıda not falan yazıp verme bence, ortaokul işi olur. İki büyük insansınız olmaz öyle. Utanılacak bir durum yok direk tanışmak istediğinizi söyleyin.
-
Lan kızla öpüşsen sen beni yanlış anladın diyecek durumdalar.
Ne kaybedeceksin kardeşim, o marketten alışveriş yapmazsın bir daha bu kadar basit. Bence iste sosyal medyasını her ne halt ise. Oradan konuş daha sağlıklı olur.
Sen bakma buradakilere. Yaz gitsin aga
Benzer içerikler
- tübitak mühendis maaşları
- engelleyen kızın amacı
- lcw alarm sökme
- ek hesap faizi mı kredi kartı faizi mi
- kullanıcı meşgul ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X