Şimdi Ara

Market Açmak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İzmirde 80.000 sermaye ile küçük bir market açmak istiyorum. Yeri buldum beğendim hemen etrafında 4 tane otobüs durağı var ben bu yere bi kentkart koysam sabahları da boyoz poğaça geriside normal market satışı işte benim sormak istediğim soru ise tekel ürünleri satışı yapılmadan tahmini aylık ortalama geliri ne olur böyle bir yerin

Eleman maaşı : 1.500 + SSK ( ORTALAMA 500 DE O)
    Dükkan Gideri : ?

TEKEL satışı yapmadan bu işin altından kalkılabilirmi deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

PSN Oyunlarında Alışveriş Yaptıklarım : SasabtrmS - MikeMİller - OitmistTR-Uncy-microbic
  • Lokasyonu gözlemledin mi, gelen geçenin cogunlugu alisveris yapiyor mu? Yoksa sadece sokakta yuruyen bos insanlardan mi ibaret?
    Yeri devren mi alicaksin, sifirdan mi kurucaksin?
    Kira ne kadar?
    Cevredeki esnafin kirasini arastirdin mi, cevredeki esnaflarin gunluk ne ciro cikardiklarini biliyor musun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • WapTRyphoon kullanıcısına yanıt
    Lokasyonun olduğu bölgede manav ve küçük bir sandviç dükkanı var iki gün gozlemledim baya bir iş yapıyorlar diğer kalan dükkanlar 150 metre kadar aşağıda orada hiç bakkal yok manavla görüştüm aylık kirası 2000 liraymis ama onun dükkan benim tutacağım yerin yaklaşık iki katı 4 tane otobüs durağı var dükkanın önü sabah ve akşam baya bir yoğun oluyor.sıfırdan kuracağım dükkanı rafları arkadaşım yapacak geri kalan şeyler için keş para vermeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN Oyunlarında Alışveriş Yaptıklarım : SasabtrmS - MikeMİller - OitmistTR-Uncy-microbic
    Manavin ağzını aradimda biraz pek bi şey söylemedi cirosuyla alakali ama lokasyon anlattığım gibi yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız-Ata

Manavin ağzını aradimda biraz pek bi şey söylemedi cirosuyla alakali ama lokasyon anlattığım gibi yer

Kararini verirken iyi olcup bicmeni tavsiye ederim. Sifirdan dukkan acmak devren almaktan daha risklidir dostum. Ozellikle yoldan gecen insanlarin kuru kalabalik mi yoksa musteri olabilecek insanlar mi oldugunu, cevrede oturan insanlarin ekonomik seviyesini iyi gozlemle.

Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
  • Koniks.com diye bir site var oranin is kurma ve girisimcilik forumunada ac konu. Orada soruna daha iyi yanitlar alirsin

Teşekkür ederim hocam uyarılarınız dikkate alacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVM de stand açmak için ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.