Bildirim
Markafoni U.S polo da 3 al 2 öde +75tl üzeri kargo bedava
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Ürünlerin fiyatları Trendyol'a göre daha uygun ancak ne bir indirim kodu var ne Pepsi kodu...Sadece avantajix ile birleştirebiliriz (%9) ki o da 7 TL falan yapar...
Kendi tabirimle ılık bir fırsat olmuş -
Bu markafoniye ne oldu anlamadım, geçen sene çok güzel indirimler vardı halbuki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet indirimler geçen senede kalmış -
quote:
Orijinalden alıntı: hafiz83
Ürünlerin fiyatları Trendyol'a göre daha uygun ancak ne bir indirim kodu var ne Pepsi kodu...Sadece avantajix ile birleştirebiliriz (%9) ki o da 7 TL falan yapar...
Kendi tabirimle ılık bir fırsat olmuş
Hahaaha :D hocam tabiri çok sevdim yalnız ılık fırsat cuk oturmuş
arkadaşlar 3 ürünü 2 si fiyatına aldık diyelim o ürünlerden birini geri yollarsak ne olur bi fikri olan var mı -
uygun değil
pepsi + visa + genç indirim zamanında 3 kazağı 60 liraya aldım -
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Trendyoldan 14 ekimde sipariş geçtim. 26 ekim teslim yazıyordu. Halen bir hareket yok. Mesaj falanda yok. İlk alışverişim olduğundan soruyorum böyle durumlar normal mi sipariş geçte olsa geliyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: PARAFESOR
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Trendyoldan 14 ekimde sipariş geçtim. 26 ekim teslim yazıyordu. Halen bir hareket yok. Mesaj falanda yok. İlk alışverişim olduğundan soruyorum böyle durumlar normal mi sipariş geçte olsa geliyor mu?
Normal heyecana gerek yok. Son gönderim tarihinden 5 gün sonra gönderilen ürünüm bile var. Siz bekleyin, üründe sıkıntı varsa zaten para iadesi olur ama genelde sıkıntı çıkmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: deadlock60
arkadaşlar 3 ürünü 2 si fiyatına aldık diyelim o ürünlerden birini geri yollarsak ne olur bi fikri olan var mı
Diyelim ürünler 30+30+30 lira toplamda 90 yapması gerekirken 60 lira çekiyolar ya , onu 20+20+20 şeklinde ürünlere dağıtarak uyguluyorlar. dolayısıyla iade olarak da 30 yerine 20 alırsınız. Sanırım kastettiğiniz şeye cevap olmuştur. En azından trendyol böyle yapıyor. -
3 tane tişört aldım, bayağı uyguna geldi. Umarım bedenleri mağazada denediğim ürünler gibi cuk oturur. Sezon diyor, slim fit diyor, farklılık olacağını sanmam. -
Arkadaşlar kalın birşeyler arıyorum kazan ve sweatshirt tarzı varmı bilginiz. -
Deşmeyin yaramızı daha alacaktık
benim icin cok sicak olucakti ama tisortlerde beden kalmamis ya
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
uygun değil
pepsi + visa + genç indirim zamanında 3 kazağı 60 liraya aldım
o zaman hic param yoktu ya
XL beden sweatshirt baktık ama doğru dürüst kalmamış.
10 TL maksimum indirimi ile fena olmayacaktı.
Kısmet değilmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X