Şimdi Ara

Markafoni/Trendyol' daki saatlerle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. İnternette görüp almayı düşündüğüm Armani ve Diesel modellerini denemek için AVM de saat&saat'e gittim. Saatleri denedikten sonra fiyatlarını bir de orada sordum fakat Markafonide 600 TL ye olan saate adam 800 - 900 arası bir fiyat verdi. Adama bu fark nereden geliyor dediğimde adam kendilerinin Türkiye'deki tek distribütör olduklarını söyledi ve Markafoni tarzı sitelerde satılan saatlerin sahte olduklarını söyledi. Hatta adama diyorum ki Amerikada da ucuza satılıyor zaten gümrükten bir şekilde geçirmiş olamazlar mı falan dedim. Adam Amerikadakilerin de kaliteli olmadığını söyledi. Adam kafamı karıştırdı pek inanmadım adama ama aklımda soru işareti kalmadı değil.

Şunu da söyleyeyim. Armaninin ar5921 modelini sordum. O anda kodunu bilmiyordum fakat aynı saatlerin içi lacivert olanıydı bu. Adama içi lacivert olanı yok mu dediğimde içi lacivert olanı görürsen replikadır tarzı bir şeyler dedi fakat saat&saatte bu saat görünüyor ve 1600tl :D İnternette beğendiğim saatleri kolumda denedim son bir fiyat alıp uzaklaştım oradan zaten bu son anlattıgım olaydan sonra adama gram inancım kalmadı ama bilemiyorum içime kurt düşmedi değil.

Demem o ki; Markafoni, Trendyol tarzı siteler düşük kaliteli saat sattıkları için mi normalde 300 - 400 TL daha ucuza satıyorlar? Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. TEŞEKKÜRLER :)

• Yardım edecek kimse yok mu
  • Hocam sahte değillerdir ve düşük kalite de değillerdir. Saat&saat her zaman markasını satar ve pahalıya satar o nedenle başka yerden alın derim ama tabii aldığınız sitenin garantisi hangi firmaya ait bilgi alın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trendyol sana özel kuponu!!!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.