Şimdi Ara

markafoni deri ayakkabi 3 al 1 ode

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.markafoni.com/ayakkabida-deri-sikligi/all/kampanya/49195/ acaba deri mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deri değilse bile çok şık ayakkabılar..

• ihtiyacım vardı 3 tane aldım. Beğenmezsem iade ederim zararım 8 tl olur. teşekkürler.
  • Yazlık ayakkabı alacaktım, modelleri beğendim ama numara yok. 36 numara nedir ya Allah aşkına
  • ayakkabılar pazar malı mı neden markası yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

ihtiyacım vardı 3 tane aldım. Beğenmezsem iade ederim zararım 8 tl olur. teşekkürler.

Insallah begenirsiniz.

• Şu üçünü aldım, kargo dahil 107.98 TL tuttu, şekil kaliteli normalde 40 numara giyiyorum, inşaallah ayağıma uyar. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
     markafoni deri ayakkabi 3 al 1 ode
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Numaraları çok kalmayınca 20-25 tl civarında satılıyor. Buradan da gerçek deri olmadığı belli. Model olarak nasıl derseniz aralarındaki bir kaç model 900-1200 tl lik ayakkabıların taklitleri(bazıları logolarına kadar aynı). Bir iki defa giymek isteyenler alabilir ama kalitenin çok düşük olduğu çok belli.
  • Kalıpları hakkında fikri olan var mı?
  • shoe and moda olanından hb çeki kullanmak için mecburen aldım, fena değil gibi ayakkabı ama dikiş hataları vardı kat yerleri özensiz ve ayağı rahatsız ettiği için iade ettim. ev içinde 3-5 dk denemeyle ön kısmında hemen kırıklar oluştu, 35 er tl ye fena değil. tanesini 35 e vs satsalar alalım da, 3 tane almak gereksiz olacak şimdi.
  • 45 numara nedeeennnnnn yok :S
  • Güzel ayakkabılar var ama bedenden kaybettik malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayni kampanya 1-2 ay önce vardı . 3 tane aldim hayatımda boyle kalitesiz ayakkabı görmedim hemen iade ettim . Uzak durun giyilemeyecek kadar kotu bu ayakkabılar. 3 tane alacaginiza 1 tane güzel bisey alin derim.Deneyimlerime dayanarak.

• Arkadaşlar ayni kampanya 1-2 ay önce vardı . 3 tane aldim hayatımda boyle kalitesiz ayakkabı görmedim hemen iade ettim . Uzak durun giyilemeyecek kadar kotu bu ayakkabılar. 3 tane alacaginiza 1 tane güzel bisey alin derim.Deneyimlerime dayanarak.

• Beğenmezsek iade ederiz sıkıntı yok
  • Bu 3 ayakkabıyı aldım. Mobil uygulama ile yanına 2 TL'lik ekleyince kargo bedavaya geldi. En azından iade edecek olursam sounsuz geri gönderim yaparım. 42-43 arasında değişiyo ayakabılarım bunda 43 aldım umarım sorun yaşamam.

markafoni deri ayakkabi 3 al 1 ode markafoni deri ayakkabi 3 al 1 ode markafoni deri ayakkabi 3 al 1 ode

• Gerçek deri olduğunu sanmıyorum arkadaşlar. Ona göre alın derim
  • 100 tl ye 3 tane deri ayakkabı/bot satılması imkansız. zaten kaliteli olsa tanesini bu fiyattan aşağı satmazlar. Çinden getirdikleri ne idüğü belirsiz ayakkabılar.
  • gerçek olmasın abi 35 tl zaten, bide cepteteb indirimi 3 ayakkabı 80e geldi
  • Ne derisi bu ayakkabılar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.