Şimdi Ara

Markafoni'den Hugo Boss saat aldım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Hugo-Boss/HB1512800/PD

http://www.markafoni.com/product/3613870/

Saat bu.. Piyasa Fiyatı 1.500 TL civarı ama ben markafonide 1000 TL'ye denk getirdim ve aldım.. son 10 saat eğer almayı düşüneler varsa... baya karlı çıkltığımı düşünüyorum... bu arada kalitesi konusunda iddialı değilim biliyorum bir moda markası bu yüzden asıl saat markalarının kaliteleri ile yarışamaz... ama çok beğendiğim için aldım... siparişi saatler önce verdim.. bu ayın 21 i gibi kesin elimde olur sanırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 13 Mart 2013; 1:08:03 >

• Para sizin elbette...

Ama saat bölümündeki naçizane biraz bilgili kullancılardan birisi olarak, yazık olmuş diyorum. Güle güle kullanın...
  • Hocam bu saatin özelliği nedir tam olarak sadece markadan dolayımı 1000 küsür tl ?
  • Ben aslında tipine bakarak alıyorum tabiki de kalitesi de önemli ancak kalite olayına o kadar takılmıyorum doğrusu.. ve 1000 TL kalite olarak bu saate fazla olabilir... onun farkındayım... ama insanlar sırf kaliteli diye tasarımı inanılmaz berbat saatlere 1000lerce TL veriyo... Bu saatin o denge açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum :) Belli bir özelliği yok.. ama moda markalarının saatleri 600 TL den aşağı olmuyo zaten... Tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 13 Mart 2013; 0:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ben aslında tipine bakarak alıyorum tabiki de kalitesi de önemli ancak kalite olayına o kadar takılmıyorum doğrusu.. ve 1000 TL kalite olarak bu saate fazla olabilir... onun farkındayım... ama insanlar sırf kaliteli diye tasarımı inanılmaz berbat saatlere 1000lerce TL veriyo... Bu saatin o denge açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum :) Belli bir özelliği yok.. ama moda markalarının saatleri 600 TL den aşağı olmuyo zaten... Tşkler...

Arkasaşım bizim bu forumda yaptığımız insanlara doğruları anlatmak. İnsanları tercihlerinden dolayı yargılamak değil. En fazla 100 liralık saate o kadar para saymak mantık dışı. Sırf görünüşünden dolayı saat almak, güzel ama kötü karakterli bir kızla evlenmek gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

quote:

Ben aslında tipine bakarak alıyorum tabiki de kalitesi de önemli ancak kalite olayına o kadar takılmıyorum doğrusu.. ve 1000 TL kalite olarak bu saate fazla olabilir... onun farkındayım... ama insanlar sırf kaliteli diye tasarımı inanılmaz berbat saatlere 1000lerce TL veriyo... Bu saatin o denge açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum :) Belli bir özelliği yok.. ama moda markalarının saatleri 600 TL den aşağı olmuyo zaten... Tşkler...

Arkasaşım bizim bu forumda yaptığımız insanlara doğruları anlatmak. İnsanları tercihlerinden dolayı yargılamak değil. En fazla 100 liralık saate o kadar para saymak mantık dışı. Sırf görünüşünden dolayı saat almak, güzel ama kötü karakterli bir kızla evlenmek gibi bir şey.

Moda markası saatlerin hepsini silin atın o zaman sizin mantığınıza göre?... insan en azından kullandığı şeye bakarken onu kullanırklen haz almalı... Gerçek manada bir saat üreticisinin saatini almamak kötü karakterli güzel bi kızla evlenmiş gibi olmak olmaz bence :)

Ben kordununda hugo boss yazıyo diye almadım bunu.. Genel olarak renk ve görünüş itibariyle hoşuma gitti.. bugün armani ,cK, Hugo, Guess , lacoste vs. gibi saat markalarını alan tüm insanlara aynı şeyi söylemiş oluyosunuz... neyse ben biliyorum aldığım saatin durumunu o yüzden sorun etmiyorum tşkrler... :)

Yani moda markası saatleri saat markalarının önemli bir kısmını oluştururken ve saat vitrinlerini doldurmuşken onları almak büyük bir fahiş hata olmamalı... Evet bi tag hauer yada Maurice Lacroix yada herneyse gerçek manada bi saatt markası değil ama olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 13 Mart 2013; 21:50:45 >

• Zaten moda markalarının saatleri bana göre ve eminim bir çok arkadaşa göre alınmamalı çoğunun maliyeti iddia ediyorum 5 lirayı geçmez her neyse. Yalnız saati alan sizsiniz ve bir ürün alırken önemli olan içinize sinmesi, insan aldığı malı gerçekten isteyerek aldıysa sıkıntı yok. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 13 Mart 2013; 22:43:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle hayırlı olsun
    inşallah bu moda markası saatlerde yaşanan genel sorunları yaşamazsınız
    zira çok gördüm sitelerde bir yılda sağı solu renk atan armaniler kadranı kayan guessler kronometre fonksiyonları bozulan diğer moda markaları

bunlarsa sorun genel kalite
    bunu aşmayı beceren celvin klein, guess collection gibi saatlerini işi saat yapmak olan kişilere yaptıran markalar

yani 100 lira ederi olan ürüne 1000 lira vermek kişinin beğenisine ne kadar para ayırabileceği ile ilgili başka bir şey ile değil

altı üstü saat hepsi zamanı gösteriyor hepsi kola takılıyor hepsi bir noktada aksesuar
    ama keşke biraz daha detaylı araştırsanız çok daha beğeneceğiniz saatler çıkardı belki gerçekten kaliteli bir saati beğenirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Zaten moda markalarının saatleri bana göre ve eminim bir çok arkadaşa göre alınmamalı çoğunun maliyeti iddia ediyorum 5 lirayı geçmez her neyse. Yalnız saati alan sizsiniz ve bir ürün alırken önemli olan içinize sinmesi, insan aldığı malı gerçekten isteyerek aldıysa sıkıntı yok. Güle güle kullanın.

Tşkler.... daha usluplu konuşulduğunda beni de germemiş oluyosunuz böylece :) Bir adet Wainer ve bir de Jacques Lemans marka saatim var.. gerçekten güzeller.. ve de kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum... ama beğendiğim saat artık o an hangi markaysa onu alıyorum... şuan 2 tane daha moda markasına sahip saatim var... toplam 5 saatimi ruh ve giysi durumuma uygun olarak kullanıyorum mutluyum... parasını sorun etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 13 Mart 2013; 23:43:47 >

• Mekanizma 5 Tl,Kordon 3 tl,pim vs. 2 lira işçilik 5 lira ,Marka ... lira :)
  • Herşey kalite değil sonuçta birisini donanıma öderken diğeri de tasarıma ödeyebilir fakat tasarımının da çok iddialı olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güle güle kullanın öncelikle. biraz çok para vermişsiniz ama bütçenizi sarsmadıysa mühim değil, kendinizi mutlu edecek bir aksesuar almışsınız sonuçta. umarım kalite yönünden sizi üzmez en azından 5-6 sene görünümünü ve işlevini korur
  • quote:

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Hugo-Boss/HB1512800/PD

http://www.markafoni.com/product/3613870/

Saat bu.. Piyasa Fiyatı 1.500 TL civarı ama ben markafonide 1000 TL'ye denk getirdim ve aldım.. son 10 saat eğer almayı düşüneler varsa... baya karlı çıkltığımı düşünüyorum... bu arada kalitesi konusunda iddialı değilim biliyorum bir moda markası bu yüzden asıl saat markalarının kaliteleri ile yarışamaz... ama çok beğendiğim için aldım... siparişi saatler önce verdim.. bu ayın 21 i gibi kesin elimde olur sanırım....

İyi günlerde kullanın

Bende diesel saatleri beğeniyorum. Buraya konu açtığımda fırça yemiştim sizin gibi. Bende saatte kaliteyi aramıyorum, tasarım+marka olayı daha önemli bence. Sonuçta bu bir aksesuar, cep telefonu almıyoruz performanslı olsun vs. vs. gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Herşey kalite değil sonuçta birisini donanıma öderken diğeri de tasarıma ödeyebilir fakat tasarımının da çok iddialı olduğunu düşünmüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: kalsit

güle güle kullanın öncelikle. biraz çok para vermişsiniz ama bütçenizi sarsmadıysa mühim değil, kendinizi mutlu edecek bir aksesuar almışsınız sonuçta. umarım kalite yönünden sizi üzmez en azından 5-6 sene görünümünü ve işlevini korur

Tşkler... Saat forumunda daha kaliteli .. konuşmasını bilen üslubuna ayarlamayı bilen kişiler vardır diye düşünürken bu şekilde taşlanmayı beklemiyodum ama benim gibi düşünenleri görmek güzel.. ben saat kaliteli vs. demiyorum estetik açıdan güzel ve en azından tezgah kalitesinde olmadığını düşünerek alıyorum.. maddi açısı beni ilgilendirir... ki artık günümüzde herkesin kolunda armani ,cK vs. ler kol geziyo....

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

İyi günlerde kullanın

Bende diesel saatleri beğeniyorum. Buraya konu açtığımda fırça yemiştim sizin gibi. Bende saatte kaliteyi aramıyorum, tasarım+marka olayı daha önemli bence. Sonuçta bu bir aksesuar, cep telefonu almıyoruz performanslı olsun vs. vs. gibi.

tşkler... Bunlar da belli bi kalitenin üstünde diye düşünüyorum... ama saatt aksesuar olarak kullanıldığı için ciddi manada kaliteli olmasının da çok önemli olduğunu düşünmüyorum... saati kullanmıyoruz hiçbirimiz.. koluma takıyoruz sadece... küpe kolye gibi davranıyoruz... Eleştirenler olur ama bu kadar seviye düşürenlerin çıkacağını zannetmiyodum ben :))
  • Ben de saadece rengi için şu puma'yı almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Ben de saadece rengi için şu puma'yı almıştım

http://www.dealsniper.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/import/Watch/Puma/Puma_PU101841003_001.jpg

Güzel bir saat ama kayışı çok geniş... :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

quote:

Moda markası saatlerin hepsini silin atın o zaman sizin mantığınıza göre?... insan en azından kullandığı şeye bakarken onu kullanırklen haz almalı... Gerçek manada bir saat üreticisinin saatini almamak kötü karakterli güzel bi kızla evlenmiş gibi olmak olmaz bence :)

Ben kordununda hugo boss yazıyo diye almadım bunu.. Genel olarak renk ve görünüş itibariyle hoşuma gitti.. bugün armani ,cK, Hugo, Guess , lacoste vs. gibi saat markalarını alan tüm insanlara aynı şeyi söylemiş oluyosunuz... neyse ben biliyorum aldığım saatin durumunu o yüzden sorun etmiyorum tşkrler... :)

Yani moda markası saatleri saat markalarının önemli bir kısmını oluştururken ve saat vitrinlerini doldurmuşken onları almak büyük bir fahiş hata olmamalı... Evet bi tag hauer yada Maurice Lacroix yada herneyse gerçek manada bi saatt markası değil ama olsun....

buna bile lades lades demek denir

Ben o saydığın moda markalarına 100TL den yukarı hayatta vermem çünkü içi bildiğin çöp , kendimi keriz ,enayi gibi hissederim . ( Calvin Klein hariç , Swiss Made saatidir çünkü ) Ama para alacak kişinindir . Kişinin içine siniyorsa sorun yok zaten , ama dediğim gibi benim gözümde değeri çarşıdan pazardan alınan saatlerle aynıdır .
    Ayrıca Bizim görevimiz doğruları söylemek arkadaşın dediği gibi .

• Hayırlı olsun dostum

Bana da bi tane alır mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Hayırlı olsun dostum

Bana da bi tane alır mısın

Ne demek alırız köpeğin olsun.. tabi param olursa :)) Sağol tşkler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.