Şimdi Ara

Markafoni 5TL Hediye Çeki İlk 3000 Kişiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.markafoni.com/cs adresinden markafoniye üye olan ilk 3000 kişiye çiçeksepeti.com tarafından 5tl hediye çeki tanımlanıyor.

Hiç yoktan alacağınız ürünün kargosu bedavaya gelir :)

Üye olup formu doldurun bir kaç saat sonra veya hemen aktivite maili geliyor. Doğrulamanız gerekiyor.

• yeni bir hesap açtım teşekkürler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubar

Süper
  • Sayfada hata alıyorum. Cepten girdiğim için mi acaba sizde de var mi böyle bir sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

Sayfada hata alıyorum. Cepten girdiğim için mi acaba sizde de var mi böyle bir sorun

hata yok arkadaşım malesef sen bana mailni gönder ben sana hesap acarım
  • bende de hesap vardı yenı actım valla en azından kargo beles olsun :)

Kuponun Geçerlilik tarihini sordum ;

Sayın XXXXXXXX XXXXXXXXXXXX;

Konuyla ilgili kampanyaya ait kuponların kullanım tarihleri 01.11.2011 – 30.12.2011 arasıdır.

markafoni hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,
    Mert Alp

markafoni Müşteri Hizmetleri
  • Ne alacağız ki yılbaşına kadar. Neyse saol aldım bir tane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Morhipo 150/30 Hediye Çeki 4TL
    12 yıl önce açıldı
    1500 Tl lik hediye çeki. MİGROS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bitti galiba 3000 kişi doldu. bi hesap açtım ona geldi. bi tane daha açtım ona gelmedi
  • resmen saçmalık bu Markafoninin yaptığı resman kakafoni

5 TL için yeni üyelik açacağız haaa..

işi olmayan açsın

mevcut üyeliklere ayda bir en az 10 TL hediye çekleri veren Markafoniye ne oldu böyle?
    limangonun altında ezildi kaldı mı?

markafonide hangi ürünü bulacaksında 5 TL indirim sağlayacaksın hadi kargoya kullan 5i diğer ürünler çok mu bize hitap eden cinsten.varsa yoksa kadınlara özgü ve çok pahalı ürünler

hey gidi hey 5 TL çeklere kaldık vay bee...
    markafoni: bunlarda limango gibi müşterisini sömürmeyle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bitti galiba 3000 kişi doldu. bi hesap açtım ona geldi. bi tane daha açtım ona gelmedi

sıkıntı yok ben aldım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bitti galiba 3000 kişi doldu. bi hesap açtım ona geldi. bi tane daha açtım ona gelmedi

arkadaşım bazen hemen bazen 1 saate sonra bazen ertesi gun geliyor bekle :D
  • 5 TL için değmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

resmen saçmalık bu Markafoninin yaptığı resman kakafoni

5 TL için yeni üyelik açacağız haaa..

işi olmayan açsın

mevcut üyeliklere ayda bir en az 10 TL hediye çekleri veren Markafoniye ne oldu böyle?
    limangonun altında ezildi kaldı mı?

markafonide hangi ürünü bulacaksında 5 TL indirim sağlayacaksın hadi kargoya kullan 5i diğer ürünler çok mu bize hitap eden cinsten.varsa yoksa kadınlara özgü ve çok pahalı ürünler

hey gidi hey 5 TL çeklere kaldık vay bee...
    markafoni: bunlarda limango gibi müşterisini sömürmeyle ilgili

hocam zaten limangoda da birşey yok ama işe yarıyor valla gecende 60tl lik sipariş verdik çeyiz eşyası :D şimdiki kupon ozaman olsaydı 55tl olacaktı :D

gerçi pek birşey yok ama ben baya kaydadeğer erkek ürünleri aldım :D

limangodan hiç birşey almadım favorilerim arasında alamarka ve trenyol var.

Tavsiyemde VİPDÜKKAN sitesinden uzak durun tam çete olmuşlar ücretsiz kargo iadesi yapıyorsunuz üzerine yatıyorlar :D para felan iadesi yok. Zaten hiç bir şekilde muhattap bulunmuyor klasik dolandırıcı sitesi :D tel numaralarına bakan yok maillere cevap veren yok vs vs :D şidddetle uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

5 TL için değmez..

göreceli bir durum ama sende para ganiyse bana 5tl gönder be hacı :D
  • paylaşım için teşekkürler tasartı üzerinden gönderilen 5 tl ile birleştirilebilir sanırım,kod olarak gelmişti çünkü.
  • @ akanthus arkadaşım sen üstüne vazife olmayan her konuya niye karışıyosun ki? yakala.co hesabıyla, bu durum arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu anlamış değilim,

yakala.co hesapları 20 liralık hesaplardı, bu 5 lira.. 10 veya 20 lira için yeni bir hesap açma zahmetine girerim: en azından zaman ayırırım.. bu kişisel bir tercihtir; 5 lira markafoni bonusu benim işime yaramaz, o yüzden uğraşmaya değmez dedim.

bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

@ akanthus arkadaşım sen üstüne vazife olmayan her konuya niye karışıyosun ki? yakala.co hesabıyla, bu durum arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu anlamış değilim,

yakala.co hesapları 20 liralık hesaplardı, bu 5 lira.. 10 veya 20 lira için yeni bir hesap açma zahmetine girerim: en azından zaman ayırırım.. bu kişisel bir tercihtir; 5 lira markafoni bonusu benim işime yaramaz, o yüzden uğraşmaya değmez dedim.

bilmem anlatabildim mi?

anlatamadın hocam,senin için önemsiz olan bizim için önemli olabilir veya tam tersi.
    Senin konunda gelip sana 5 tl muhabbeti yapan kişiden ne farkın kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

@ akanthus arkadaşım sen üstüne vazife olmayan her konuya niye karışıyosun ki? yakala.co hesabıyla, bu durum arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu anlamış değilim,

bilmem anlatabildim mi?

anlatamadın hocam,senin için önemsiz olan bizim için önemli olabilir veya tam tersi.
    Senin konunda gelip sana 5 tl muhabbeti yapan kişiden ne farkın kaldı.

ben oraya "kendi" yorumumu yazdım arkadaşım, benim yorumum kimseyi bağlamaz. senin için sıcak fırsat olabilir; istersen 10 tane hesap açarsın, beni ilgilendirmez..
    ben kendi adıma konuşuyorum.. dikkat ettiysen kimseye bi'şey demedim;
    yeni bir hesap açmaya zaman ayırmam için, en azından 10 lira olmalıydı diye düşündüm ve 5 lira için değmez dedim..

hiç alakasız bi konuyla sen gel yakala.co hesabı konusunu bağdaştır.. insanı yorum yazdığına, yazacağına pişman ediyorsunuz!

• siz yakala.co olayını anlamamışsınız sanırım. sattığım yakala.co hesabında "10 TL" yüklüydü. o zaman acil paraya ihtiyacım olduğu için hesabı, 5 liraya satıyordum..

şimdi markafoni hesabı açsam; atsan atılmaz, satsan satılmaz.. olayın özü bu'dur. hemen işi cıvıtmayın.. yakala.co 10 lira veya 20 lira bonus verse yine 10-15 tane hesap açarım..

ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
  • davetle olmuyor değilmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.