Şimdi Ara

Marka - Model Yazısını Neden Siliyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arabaların arkalarında yazan marka model yazılarının silinmiş olduğunu görüyorum neden siliyolar ?
    Bagaj kapağının değişmiş olma ihtimali olabilir mi ?

• Bazısının tek harfi düşüyor,kimi arka kısımda araç modelinin yazılmasını istemiyor. Bazı araçlarda da açıkçası yakışmıyor. O yüzden olabiliyor.
    Misal önceki aracım scenic te s harfi düşmüştü. Harfi tek olarak piyasada bulamadım sonra sında da kendim söktüm geri kalan harfleri.
  • Genelde premium araçlarda bulunur bu opsiyon. Araç satın alınırken tanıtım numarası iptali seçeneğini seçersen yazısız gelir. Bence bazı durumlarda sofistike bir hareket.
  • 316i sahipleri utandığı için sildiriyor genelde
  • Model belirtmemek için olabiliyor, bmw genelde düşük modellerde istenmiyebiliyor, 316 larda pek yazmaz mesela.
  • Tek sebebi premium araçların birbirinin büyüğü ve küçüğü şeklinde üretilmesi. Adam audi yada böw yada mercedes alıyor aldığı model mesela w205 c serisi. Model numarası iptali ile alıyor dışarda uzaktan gören yada arabadan iyi anlamayan mercedesw biniyor desin diye. E de olabilir anlamayan için s te. Anlayan adam zaten har şart altında ayırt eder arabayı.

Azda olsa bir kısımda hoşuna gitmediği için söküyor/iptal opsiyonunu alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el araba bakıyorum bu aralarda corolla focus jetta falan hep görüyorum arkasında hiç birşey yazmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

316i sahipleri utandığı için sildiriyor genelde

• 316i 320i sahipleri siliyor 320d sansınlar diye
  • Premium markalarda silinme sebebini biliyorumda normal B-C sınıfı arabalarda da görüyorum
  • quote:

3.30, 5.40 alıp iptal ettirenlerde var. Görgüsüzlük olmasını istemeyen fakat sürmesi zevkli, güçlü bir otomobile binmek isteyenlerde var.

• SweentLyy kullanıcısına yanıt
    Arkadan kazali olup sanayide yapilanlar genelde bu sekilde oluyor. Bi de reno gibi markalarin kendiliginden dusme olayi var tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

3.30, 5.40 alıp iptal ettirenlerde var. Görgüsüzlük olmasını istemeyen fakat sürmesi zevkli, güçlü bir otomobile binmek isteyenlerde var.

Tabiki vardır ama ben genelde 316i sahiplerinde gördüm.
  • Mütevazı insanlar
  • Bunu genelde Polo GTI, 208 GTI tarzı hothatch sahipleri de yaptırıyor. Dışarıdan zaten sleeper bir havaya sahipler bir de arkaya TDI tarzı bir şey yazdırdın mı, güzel şakalar yapabilirsin.
  • quote:

neden utandıklarınıda açıklar mısınız ?
  • Nasıl ve ne ile sökülür ve geride iz kalırmı bilmiyorum.Kolay olduğunu ve iz kalmayacağını bilsem bende sökmek isterim.

• Genelde onu arkasi dagilan araclarda, cikma ya da degisen olmasin diye yerine macunlayip tekrardan boyuyorlar. Tabii harflerin oldugu bolumu mecburen sokmek gerekiyor. Yani pert araclar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de istiyorum durum elverse bi Leon Cupram olsun ve hiç biyerinde cupra yazmasın.
  • Bence yazının olmaması eksik olmasından iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.