Şimdi Ara

marka gezisi sitesi dikkat dolandırıcıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marka gezisi internet sitesi dolandırıcıdır sakın alışveriş yapmayın kutudan bambaşka ürün çıkıyor. Replika bile değil. Dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 6 Şubat 2016; 20:29:26 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteden kapıdan ödeme olduğu için güvenerek ürün sipariş ettim. Sonra bir araştırayım dedim. Hiç yorum olumlu olumsuz yorum yok. Sitenin verdiği cep telefonu aradım. Kişi hiç şikayetimiz yok ondan. Dedi orjinal faturalı ürün dedi. İnandırıcı konuşuyor tabi. Bende ısrarla sordum neden düşük fiat replika olmasın. Yok stok fazlası vs. İle en azından bi deniyeyim dedim. En fazla replika ürün olur diye düşündüm. Ürün Nike ayakkabı.
    Kutusan fason bambaşka merdiven altı tabiri diyeceğimiz, üstünde marka olmayan ayakkabı çıktı. Hiç yorum çıkmıyor nette.
    Başkaları kaptırmasın parasını.
  • Aynı şey başıma geldi bayan polo çizme sipariş ettim faturasız yırtık kutuda merdiven altı siyah erkek çarık geldi neyseki Allah yardım etti kargo personeli kartımdan parayı çekene kadar ben paketi açmıştım ve pos cihazlarında çıkan sorun nedeniyle çekemediler nakit istediler kabul etmedim polis çağırın dedim sizden de şikayetçiyim firmadan da. bayağı bir tartışma sonrası ödeme yapmadan çıkıp gittim o günden sonra büyük firmalar hariç bilmediğim yerden alışveriş yapmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.