Şimdi Ara

MAREA SX VE ELX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR, MAREA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,BU ELX VE SX FARKI NEDİR BİLENLER CEVAPLARSA TEŞEKKÜRLER...

• SX ILE ELX ARASINDA DONANIM FARKI VAR SADECE KASA OLARAK AYNI FARKI YOK. ELX'TE ARTI OLARAK ABS-ON SISLER-YOLCU AIRBAG GIBI FAZLALIKLAR VAR. KLIMA ZATEN HEPSINDE STANDART.
    DIGER KLUBE SORARSAN 1.6 SAHIPLERI DAHA DETAYLI BILGI VERIRLER
    quote:

Orjinalden alıntı: KAMUCU2000

ARKADAŞLAR, MAREA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,BU ELX VE SX FARKI NEDİR BİLENLER CEVAPLARSA TEŞEKKÜRLER...
  • Birde benim bildiğim kadarıyla elx orjinal italyan olanları,sx ise yerli üretimleri diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ

Birde benim bildiğim kadarıyla elx orjinal italyan olanları,sx ise yerli üretimleri diye biliyorum

98 model marea sx aracımız orjinal italyan üretimiydi
  • dh marea klüp te ayrıntlı bilgi alabilirsin...?
    her 2 aracıda kullananlar var...
  • Bazı sx lerde de abs ve otomatk klima var bldiğim kadarıyla..
  • arkadaslar bısey soracagımda bene fiat marea SW almayı dusunutyorum suan size 2 link verecem ordan hangısı iyidir bana bı yardımcı olurmusunuz ve marea hakkında bılgıverırımısınız nasıl arabadır kılometrede nekadar yakar en fasLa kac basar vs vss

mare elx weekend

marea elx SW

bu 2 araba sunalık hosuma gitti sizlerden yorumlar beklıyrumm simdiden tesekkurlerr :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErCuMeNt_14 -- 28 Aralık 2007; 0:14:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Brava1.6 sx Tüp önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.