Şimdi Ara

Marea Liberty için en sorunsuz LPG kiti hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. 2004 model 56 bin km de servis bakımlı ve sorunsuz Marea Liberty sahibiyim. Günde ortalama 100 km yol yapıyorum ve bu yüzden benzin masrafı çok gelmeye başladı. Aracıma LPG kiti taktirmak istiyorum ama kafam çok karışık. Daha önceki aracım 98 model palio 1.6 16v idi ve atiker kit takılmıştı. 4 ay kullandım ve hiç memnun kalmadım. Aracım ilk çalıştığında otomotik jiklede sürekli tekleme ve yığılma yapıyordu, jikle devreden çıktığında sorun kalmıyordu. bunun dışında aracı sıkıştırıp gaza yüklendiğimde araç bir anda stop ediyordu. Birçok ustaya ve servise gittim, tonla para harcadım ama arızalar giderilemedi ne yazık ki.

Kısacası Palio daki Atiker deneyimimden sonra yeni aldığım Marea ya (Palio ile aynı motoru kullanıyorlar) LPG taktırıp taktırmamakta kararsız kaldım. Bazı ustaların söylediği Fiatın bu 1.6 motorlarında LPG nin sürekli sorun çıkardığı ve tam olarak uyumlu çalışmadığı yönündeydi. Gerçektende Fiatın 1.6 16v 103 bg lik bu motorlarda LPG randımanlı çalışmıyormu? Eğer her markada sorun olacaksa taktırmayı düşünmüyorum çünkü sanayide vakit harcamayı ve ustalara boşa para verip arıza giderilmeden eve dönmeyi hiç sevmiyorum.

Eğer aracım için uyumlu bir kit varsa hangi markanın hangi modelini taktırmalıyım? Benim için en önemli kriter performans kaybı yaşamamak. Boluda yaşıyorum ve önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 16 Temmuz 2012; 11:21:11 >

• hepsi
    ben 4 yıl lovato ile gezdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.