Şimdi Ara

Marea hararet yardım lütfe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Marea aracımda bugün bir sorun yaşadım.Okmeydanından Ramiye giderken Haliç köprüsünde hararet en üst ibreye geldi.Çektik kenara motorda bir ısı yok gibi.Duman vs yok.Motorcu birini aradık.Su deposunun kapağını yavaş yavaş açın dedi.Açtık ve sonra dediği birkaç şeyi kontrol ettik.Aracın hararet tablosu 90'ın bir diş üzerine çıkıp çıkıp iniyordu.Araç fan açmadı ve kontağı yarım çevirince fan açtı.Geri dönerken hiç sıkıntı yoktu.Yokuş aşağı inerken yine hararet kafasına göre yükseldi.Arkadaş araçtan duman çıkmalı çekişte vb. hiçbirşeyde bir problem yok.Motor arızan yok devirdaim yada hararet müşürü problemli olabilir bazen fan açmıyor dedi.Yarın motorcuya gideceğim.Endişeliyim çünkü aracı yeni aldım ve ilk aracım.Korkuyorum fazla masraf çıkmasından.Sizce ne olabilir? Teşekkürler

• muhtemelen fan müşürü arızalanmıştır kardeş. aynı sorun bendede olmuştu. 30 TL+işçilikle çözersin umarım.
  • Kardeşim sağolasın. Akuden Şaseye kablo attirdim. Bakalım düzelecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hararet yükseldiği zaman,gösterge tabolsuna orta şiddette bir tokat indirin.eger normal yerine dönüyorsa sorun göstergeden kaynaklı oluyor.
  • Durum aynen öyle hocam gösterge sorunu nasıl düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz yardım...
    11 yıl önce açıldı
    Albea Debriyaj Yardım!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.